Policy for informasjonskapsler

Ricoh bruker datainnsamlingsverktøy som f.eks. informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din når du bruker nettstedet. Du kan lære hvordan man endrer disse innstillingene og henter mer informasjon om informasjonskapsler her.


Bedrifter av alle størrelser, over hele verden, erkjenner at måten vi jobber på har endret seg for godt. Virksomheter må reagere på en smidig måte og tilpasse seg nye måter å jobbe på samtidig som de fortsetter å oppfylle kundenes behov.

Enten du ønsker å legge til rette for hybridarbeid, automatisere bedriftsprosessene på en sikker måte, implementere en passende IT- og skyinfrastruktur for bedriften din, fremskynde den digitale transformasjonen, løse utfordringer knyttet til kontorkapasitet eller ivareta sikkerheten på arbeidsplassen uten at det går på bekostning av opplevelsen til de ansatte, er Ricoh her for å støtte opp om driften din på hvert trinn langs veien.

Våre ende-til-ende-løsninger er brukervennlige, kan skaleres for å oppfylle behovene dine og er tilgjengelige med fleksible betalingsavtaler. Vi hjelper deg med å sette kundene og de ansatte først, og støtter opp om bedriften din slik at du kan lykkes i en verden som endrer seg.Se videoen for å finne ut mer


Les informasjonen nedenfor hvis du vil vite mer om hvordan du opprettholder gode forbindelser din ved hjelp av fjernarbeid.

 • Behold roen og tilrettelegg for fjernarbeid – Nicolas blogg

  Behold roen og tilrettelegg for fjernarbeid
  > Les bloggen

 • Tre strategier for å skape arbeidsglede blant ansatte – Davids blogg

  Tre strategier for å skape arbeidsglede blant ansatte
  > Les bloggen

 • Hvordan teknologi på arbeidsplassen innebærer muligheter for de ansatte og åpner nye karrieredører – Davids blogg

  Hvordan teknologi på arbeidsplassen innebærer muligheter for de ansatte og åpner nye karrieredører


  > Les bloggen


Get in touch

Speak to one of our specialists to understand how we can help you to succeed in this changed world. Contact us today!

Contact us