Policy for informasjonskapsler

Ricoh bruker datainnsamlingsverktøy som f.eks. informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din når du bruker nettstedet. Du kan lære hvordan man endrer disse innstillingene og henter mer informasjon om informasjonskapsler her.

Policy for informasjonskapsler

Hva er informasjonskapsler?
Informasjonskapsler er små biter med informasjon som sendes til datamaskinen din når du besøker et nettsted, og som lagrer og noen ganger sporer informasjon om ditt bruk av et nettsted. Flere informasjonskapsler som brukes av Ricoh varer kun under økten og utløper når du lukker nettleseren din. Andre informasjonskapsler brukes med lengre varighet der f.eks. Ricoh trenger å huske påloggingsdetaljene til du kommer tilbake til nettstedet neste gang.

Hvorfor bruker vi informasjonskapsler?
Ricoh bruker informasjonskapsler for å forbedre kvaliteten til nettstedet, til å forbedre opplevelsen din når du bruker nettstedet og for å betjene deg på en bedre måte. Informasjonskapsler lar Ricoh overvåke og analysere bruken av nettstedet.

Informasjonskapslene på nettstedet er forklart nedenfor, og er basert på retningslinjene International Chamber of Commerce har satt opp for kategorier av informasjonskapsler.

Høyst nødvendige informasjonskapsler trengs for at nettstedet skal fungere, og lar deg bruke viktige funksjoner på nettstedet.

De viktige funksjonene på nettstedet krever de høyst nødvendige informasjonskapslene for at nettstedet skal funksjonere på riktig måte, og for at du skal kunne forflytte deg rundt på nettstedet og bruke funksjonene som finnes. Ricohs høyst nødvendige informasjonskapsler kan også identifisere at du er logget inn på nettstedet og sikre at du klarer å koble til nettstedets sikre områder. Hvis du velger å ikke akseptere disse informasjonskapslene vil du ikke kunne bruke nettstedet, eller oppleve at deler av nettstedet vil ikke funksjonere skikkelig lenger.

Den følgende listen over informasjonskapsler er de som er brukt på nettstedet, og som vi har identifisert som høyst nødvendige informasjonskapsler:

  • ASPNET_SessionId
  • .ASPXAUTH
  • Esparto session
  • Media Centre

Informasjonskapsler for ytelse – samle informasjon om hvordan du bruker nettstedet, slik at vi kan forbedre kvaliteten på nettstedet og tjenesten.

Ricoh har ikke identifisert noen informasjonskapsler som brukes på nettstedet som er klassifisert som informasjonskapsler for ytelse.

Informasjonskapsler for funksjonalitet – gir deg forbedret nettstedsfunksjonalitet ved å tillate Ricoh å huske valg du har gjort på nettstedet for å forbedre dine framtidige besøk på nettstedet.

Informasjonskapsler for funksjonalitet brukt på nettstedet gir deg forbedret nettstedsfunksjonalitet og tillater Ricoh å huske brukernavnet og passordet ditt for senere besøk og for å identifisere deg med en unik bruker-ID som en returnerende bruker.

Disse informasjonskapslene kan dele informasjon med partnere for å gi tjenester på nettstedet vårt. Informasjonen som deles brukes kun til å levere tjenesten, produktet eller funksjonen, og ikke for noe annet formål

Den følgende listen over informasjonskapsler er de som er brukt på nettstedet vårt og som vi har identifisert som nødvendige informasjonskapsler for funksjonalitet:

Brukernavn og passord • Informasjonskapsel for automatisk pålogging
BCSI-CSAC1102EC • eService English
JSESSIONID • eSupportUserName
CF4EMPWD • CF4EMUSER

Informasjonskapsler basert på målretting/interesse og deling – disse informasjonskapslene samler inn en viss informasjon om en brukers surfevaner og tilpasser surfeerfaringen din på nettstedet. Disse typene informasjonskapsler kan bli lagt ut av Ricoh eller av tredjeparts annonseringsnettverk.

Informasjonskapsler basert på målretting/interesse og deling som brukes på nettstedet husker at en bruker besøkte nettstedet og denne informasjonen deles med andre organisasjoner, slik som annonsører. Disse organisasjonene leverer deretter mer målrettede annonser som er mer relevant for deg og dine interesser. Ofte er disse informasjonskapslene koblet til nettstedets funksjonalitet levert av den andre organisasjonen.

Informasjonskapsler av denne typen som vises kun på nettstedet samler inn informasjon i forhold til IP-adressen du bruker. Denne informasjonen brukes til å informere deg om produkter og/eller tjenester som kan være av interesse for deg. Disse informasjonskapslene kan også gi reklamebyråer informasjon om besøket ditt slik at de kan vise deg annonser som er interessante for deg. For mer informasjon om denne typen interessebasert annonsering, og om hvordan en skal skru av denne funksjonen, besøk www.youronlinechoices.co.uk.

Den følgende listen over informasjonskapsler er de som er brukt på nettstedet vårt og som vi har identifisert som informasjonskapsler basert på målretting/interesse og deling:

  • Google Analytics
  • TRACKING_HELPER
  • Registrering av søkeord

Administrering av dine innstillinger for informasjonskapsler
Noen av informasjonskapslene som brukes av nettstedet leveres av oss, og noen leveres av tredjeparter som leverer tjenester på vegne av oss.
Du kan avslå det å bruke informasjonskapsler ved å endre innstillingene i nettleseren din. Mer informasjon om informasjonskapsler og hvordan en kan blokkere informasjonskapsler er tilgjengelig på www.allaboutcookies.org. Legg merke til at ved å blokkere eller slette informasjonskapsler kan det være at du ikke kan dra full nytte av nettstedet.

I tillegg til informasjonskapsler kan det være at «tracking gifs» kan være angitt av Ricoh eller tredjeparter i forhold til ditt bruk av nettstedet. «Tracking gifs» er små bildefiler i innholdet til nettstedet eller i brødteksten til e-poster eller nyhetsbrev Ricoh eller tredjeparter bruker til markedsføring slik at Ricoh eller tredjeparter kan forstå hvilke deler av nettstedet som besøkes eller om spesielt innhold er av interesse.

For informasjon om hvordan en skal gjøre dette på nettleseren til mobiltelefonen din må du se i brukerhåndboken til mobiltelefonen din.
Ricohs personvernpolicy kan gi deg ytterligere informasjon hvordan personlige opplysninger brukes av Ricoh, selv om ikke all informasjon som samles inn ved å bruke informasjonskapsler vil identifisere deg.

Ricoh tilstreber kontinuerlig å utvikle forbedrede måter å administrere dine preferanser for informasjonskapsler. Etter hvert som nye teknologier og løsninger dukker opp kan det være at denne policyen oppdateres for å reflektere eventuelle slike framskritt i teknologi og administrasjonsverktøy.