Policy for informasjonskapsler

Ricoh bruker datainnsamlingsverktøy som f.eks. informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din når du bruker nettstedet. Du kan lære hvordan man endrer disse innstillingene og henter mer informasjon om informasjonskapsler her.

Empowering Digital Workplaces: Embracing Flexibility


Smidighet er både et tankemønster og en evne til rask respons. For å få mest mulig ut av nye markedstrender, må virksomheter raskt kunne oppskalere og enkelt skifte retning. Denne endringen begynner med teknologi.
 
Men er bedre smidighet noe som ledere av små og mellomstore bedrifter virkelig prioriterer? Vil de aktivt investere i teknologi for å kapitalisere på nye trender og muligheter? Har ledere av små og mellomstore bedrifter en klar teknologispesifikk visjon, og forstår de hvilke teknologier som gir dem de største fordelene?
 
En ny studie utført av Censuswide, sponset av Ricoh Europe, ser på utfordringene og mulighetene ved det å etablere mer smidige og fleksible virksomheter.
 
Undersøkelsen ble utført i desember 2017, og respondentene var 1 608 ledere av små og mellomstore bedrifter fra Østerrike, Belgia, Luxembourg, Tsjekkia, Danmark, Finland, Frankrike, Tyskland, Ungarn, Italia, Nederland, Norge, Polen, Portugal, Russland, Slovakia, Sør-Afrika, Spania, Sverige, Sveits, Tyrkia, Storbritannia og Irland.


Prioriterer teknologi for økt smidighet i virksomheten

Prioriterer teknologi for økt smidighet i virksomheten

52 % av ledere for små og mellomstore bedrifter sier at dersom virksomheten deres ikke introduserer ny teknologi i nær fremtid, vil de gå under i løpet av de neste 5 årene. Ved å gi ansatte evne og mulighet til bruke teknologi for smartere avgjørelser, kan bedriftsledere gjøre sin neste utfordring om til sin siste nye mulighet.

Les hele artikkelen


Kultur og prosesserer er like avgjørende som teknologi for økt smidighet i virksomheten

Kultur og prosesserer er like avgjørende som teknologi for økt smidighet i virksomheten

Mange ledere har en klar teknologivisjon, og forstår hvilke løsninger som vil gi dem de største fordelene. Men ekte smidighet i en virksomhet krever mer enn bare teknologi. Kun 33 % av europeiske bedriftsledere sier at de aktivt fremmer en atmosfære som prioriterer rask respons på kundenes behov. For virkelig å kapitalisere på endringer, er en åpen kultur og fleksible prosesserer like avgjørende som de riktige teknologiene.

Les hele artikkelen


Do you have a digitally empowered workplace?

Do you have a digitally empowered workplace?

Business agility is both a mind-set and an ability to respond quickly. The culture needs to be open-minded, allow for quick decision-making and taking measured risks. The technology embedded needs to allow the business – especially SMBs – to scale quickly or change direction in a cost-effective way. Discover how your organisation is fairing in this 2-minute quiz…

Take our quiz