Policy for informasjonskapsler

Ricoh bruker datainnsamlingsverktøy som f.eks. informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din når du bruker nettstedet. Du kan lære hvordan man endrer disse innstillingene og henter mer informasjon om informasjonskapsler her.

Empowering Digital Workplaces: Adapting To Digital Reality


Tilpasning til en mektig digital virkelighet

En av hovedoppgavene bedrifter står overfor i dag, er å utnytte innovative teknologier og tjenester best mulig for å gjøre sine ansatte i stand til å arbeide smartere. For å sikre langsiktig suksess, holde på ansatte og å forbli konkurransedyktige må bedrifter lytte til og imøtekomme kravene til arbeidsstyrken. Den digitale arbeidsplassen kan ikke lenger være noe bedrifter har ambisjoner om – den må bli en realitet i nær fremtid.


Ansatte optimistiske til en digital fremtid

Ansatte optimistiske til en digital fremtid

Ansatte over hele Europa er svært positive til digitaliseringen av arbeidsplassen deres. Hele 98 % er begeistret over introduksjonen av ny teknologi. 65 % mener at automatisering vil ha en positiv innvirkning på måten de arbeider på, og 52 % er enige i at kunstig intelligens vil gi samme resultat.

Les hele artikkelen


Ansatte krever mer opplæring i nye digitale teknologier

Ansatte krever mer opplæring i nye digitale teknologier

Teknologi er kun halve historien når det gjelder å jobbe smartere. Selv om Europeiske arbeidstakere ønsker å bruke mer innovativ digital teknologi i arbeidet, tilstår 40 % at de mangler ferdighetene til å gjøre dette effektivt. Samtidig ønsker 67 % av arbeidsgivere å legge mer vekt på opplæring slik at de kan få best mulig utbytte av de nye digitale verktøyene og tjenestene de har for hånden.

Les hele artikkelen


Do you have a digitally empowered workplace?

Do you have a digitally empowered workplace?

People work smarter in digital workplaces. But where is your business on the journey to becoming truly empowered? Are you a trailblazer using new forms of tech to take that next big leap? Or are you a guardian wanting to make sure staff feel comfortable with the tech they use?

Take our quiz now


Hvor mye tid kan teknologi gi deg tilbake?

Hvor mye tid kan teknologi gi deg tilbake?

Bedre tilgang til teknologi kan spare europeiske arbeidstakere gjennomsnittlig 3,5 dager i tid hver måned – nesten det samme som to ekstra helger.
59 % mener at mer innovativ teknologi ville ha en positiv effekt på arbeidsdagen deres. Samtidig er 47 % ikke overbevist om at teknologien de bruker på arbeidsstedet gjør det mulig for dem å være på sitt mest produktive.

Les hele artikkelen