homeback to menu
Oversikt

Leading Change at Work

Teknologien endrer måten vi jobber på. I Ricoh sørger vi for at endring blir noe positivt for dine ansatte og for virksomheten. Vi veileder deg hele veien på reisen slik at overgangen til en heldigital arbeidsplass blir så sømløs som mulig.
Finn ut mer om våre løsninger
seamless digital workspace experience
Digital arbeidsplass

Tilgang overalt

Hybride eller eksterne kontoroppsett former fremtiden vår. Vi har en helhetlig tilnærming til design, integrering og støtte av dine digitale arbeidsområder for å fremme engasjement hos de ansatte og hjelpe deg med å prestere på et høyere nivå.
Finn ut mer om digital arbeidsplass
Administrasjon av forretningsprosesser

Synkronisert for suksess

Manuelle oppgaver trenger ikke lenger legge begrensninger på de ansatte. Vi optimaliserer forretningsprosessene slik at de ansatte kan prestere mer – vi leverer teknologien, fagkunnskapen og støtten som effektiviserer og forenkler prosessene i hele organisasjonen.
Finn ut mer om våre løsninger
Sky og infrastruktur

Sky

For å få full nytte av sky er det nødvendig å ha et godt veikart og team til å implementere det. Vi tilbyr skyløsninger og fagkompetanse som gjør forretningsdriften smidigere, mer kostnadseffektiv og sikker, samtidig som vi skaper neste generasjons innovasjon.
Se alle våre løsninger for sky og infrastruktur
Cybersikkerhet

Ikke mer risikofylt virksomhet

Nett-tilkoblede enheter medfører økt sårbarhet for cyberangrep. Vi hjelper deg med å jobbe offensivt mot cyberkriminalitet ved hjelp av intelligente sikkerhetsløsninger og -tjenester som er tilpasset dine forretningsprosesser.
Se alle våre løsninger for cybersikkerhet
Digital Opplevelse

Et nytt nivå av opplevelse​

En utmerket kundeopplevelse starter med en overlegen medarbeideropplevelse. Vårt svært dyktige team av dataforskere og utviklere designer, bygger, implementerer og utfører service på løsningene du trenger for å overgå forventningene ved hvert kontaktpunkt.
Finn ut mer om digital opplevelse​
Grafisk kommunikasjon

Gjør bedriften din klar for fremtiden

Mulighetene innen utskrift er uendelige. I Ricoh hjelper vi deg med å utvikle, digitalisere, og å skape en bærekraftig forretningsfordel ved å levere løsninger for maskinvare, programvare og tjenester som gir nye forretningsmuligheter innen profesjonell utskrift.
Finn ut mer om våre løsninger​
Graphic Communication
Kontorprodukter og programvare

Den beste kvaliteten på markedet

Ricoh er velkjent for skrivere, digitale og multifunksjonsenheter av høy kvalitet. Med en rekke alternativer for hastighet, størrelse og funksjonalitet kan du velge blant de modellene og funksjonene som passer best for din arbeidsgruppe, ditt kontor eller ditt klasserom.
Se alle våre kontorprodukter og programvare
Oversikt

En allsidig service- og støtteplattform

All kundestøtten du trenger til produkter og tjenester, på ett sted. Vi gir brukerstøtte, rådgivning og løsninger for å holde virksomheten din i gang.
Få støtte
AV technology and management
Oversikt

All informasjon på ett sted

Les våre forretningsnyheter og om nye produkter og menneskene bak, i tillegg til arrangementer vi arrangerer og deltar på.
Hold deg oppdatert
News and events from Ricoh
Selskapet

Hvem vi er, og hva vi gjør

I Ricoh gjør vi alltid vårt ytterste for å lytte til kundene våre og levere innovative løsninger, produkter og tjenester som passer til dine forretningsbehov. Vi er opptatt av å skape merverdi for tjenestene og produktene dine. Vi tilpasser oss til endringene i næringslivet.
Finn ut mer om Ricoh
Oversikt

Vi hører gjerne fra deg

Vårt team er tilgjengelig for å hjelpe deg uansett om du har spørsmål om priser på våre løsninger og produkter, om du trenger hjelp til å administrere kontoen din, eller om du allerede bruker våre produkter og har behov for brukerstøtte.
Ta kontakt
customer and employee engagement
Oversikt

Hjelper deg med å være i forkant

Utforsk og les om vår nyeste innsikt i hva som er viktigst i forretningsløsninger.
Les om den nyeste innsikten
Ricoh Insights - Overview
Policy for informasjonskapsler

Ricoh bruker datainnsamlingsverktøy som f.eks. informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din når du bruker nettstedet. Du kan lære hvordan man endrer disse innstillingene og henter mer informasjon om informasjonskapsler her.

Future of Work


Former sin skjebne i tider med endring

Arbeidsplasser er i endring. Arbeidsgivere fortsetter å ta i bruk nye digitale verktøy med ambisjon om å øke produktiviteten, forbedre kvaliteten på arbeidet og skape en bedre brukeropplevelse. Oppgaven med å gjøre riktige investeringer i arbeidsplassens fremtid er imidlertid et vedvarende puslespill for bedrifter. 

En ny rapport fra Ricoh Europe, som ble produsert av Arup utforsker hvordan teknologi vil forme jobbene våre med samarbeid og bærekraft i sentrum. 

Ifølge en studie blant europeiske arbeidstakere mener de fleste at etter hvert som teknologien forbedrer og automatiserer oppgaver må arbeidsgivere legge til rette for at de ansatte får en bedre balanse mellom arbeidsliv og privatliv. Undersøkelsen ble utført i 2019 blant 3000 respondenter fra land som Storbritannia, Frankrike, Tyskland, Italia, Spania og Nederland.


Arbeidstakere ønsker at arbeidsgivere skal bidra til å løse samfunnsspørsmål

Arbeidstakere ønsker at arbeidsgivere skal bidra til å løse samfunnsspørsmål

Ansatte forventer i stadig større grad at arbeidsgivere skal bidra positivt til å løse samfunnsspørsmål. Tre fjerdedeler (74 %) av europeiske arbeidstakere mener at etter hvert som teknologien forbedrer og automatiserer oppgaver må arbeidsgivere legge til rette for at de ansatte får en bedre balanse mellom arbeidsliv og privatliv. 

I tillegg forventer to tredjedeler (65 %) at arbeidsgiveren skal delta for å finne løsningen på samfunnsproblemer som klimaendringer og ulikhet. Samarbeid og bærekraft må være i sentrum for en moderne virksomhet. 

Det er nøkkelen til å takle de store utfordringene dagens samfunn står overfor – vi kan ikke bare la ideelle organisasjoner og regjeringer ta ansvar for det. De bedriftene som investerer teknologiske gevinster i lokalsamfunnet, vil blomstre og tiltrekke seg de beste arbeidstakerne.


Les hele artikkelen


Arbeidsgivere har et ansvar for at ansatte lærer seg nye ferdigheter og tilpasser seg en arbeidsplass i endring

Arbeidsgivere har et ansvar for at ansatte lærer seg nye ferdigheter og tilpasser seg en arbeidsplass i endring

Arbeidstakere er optimistiske med tanke på mulighetene som teknologien gir og som legger til rette for samarbeid og mer fleksibelt arbeid. De fleste (81 %) forventer at arbeidstakeren stiller til rådighet verktøy og opplæring slik at de kan tilpasse seg nye roller etter hvert som teknologien endrer seg.

Nye teknologier påvirker markedet raskere enn noensinne. Denne trenden viser ingen tegn på å avta. Den vil fortsette å forbedre måten folk jobber på, ved å erstatte arbeidskrevende oppgaver og gi ansatte mer tid til å utføre mer verdiskapende og tilfredsstillende arbeid. De beste arbeidsplassene setter menneskelig samarbeid og fleksibilitet i sentrum for virksomheten. Å gå vekk fra tradisjonelle arbeidsmåter kan være uvurderlig for bedrifter – det kan bidra til at de styrker, motiverer og til syvende og sist beholder de beste arbeidstakerne.

Les hele artikkelen


Ansatte ønsker AI-strategi for å forbedre arbeidslivet

Ansatte ønsker AI-strategi for å forbedre arbeidslivet

Neste generasjons maskiner vil transformere arbeidsplassen. For mange ansatte er fremtiden lys. Faktisk så tror flertallet at teknologien vil forbedre arbeidshverdagen deres. De krever imidlertid også mer fra arbeidsgiverne. De fleste ansatte forventer at bedriftene investerer i de digitale verktøyene som trengs for å lære ansatte nye ferdigheter og som i tillegg tilfredsstiller kravene for fremtidens arbeidsplass. 

For arbeidsgivere er det også positivt at det legges til rette for at ansatte kan fokusere på mer strategiske og kreative oppgaver. Nesten tre fjerdedeler (72 %) av arbeidere hevder at de ønsker å bidra mer til bedriftens resultater og suksess.

Det er imidlertid også manglende samsvar. Selv om mange ansatte forstår fordelene ved teknologi, sier kun 38 % at arbeidsgiveren har kommunisert strategien for implementeringen.  

Les hele artikkelen