Policy for informasjonskapsler

Ricoh bruker datainnsamlingsverktøy som f.eks. informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din når du bruker nettstedet. Du kan lære hvordan man endrer disse innstillingene og henter mer informasjon om informasjonskapsler her.

Small Business Future Growth

Skape bedring for små og mellomstore bedrifter

Da covid-19 slo til måtte bedrifter nesten over natten endre fra normal drift til hjemmekontor og fjernarbeid på fulltid. Selv om mange av de mindre bedriftene klarte å tilpasse seg på kort sikt har det oppstått en del utfordringer i forbindelse med returen til den nye normalen.

Den moderne arbeidsstyrken er mer fragmentert enn noensinne, så en akselerasjon av den digitale transformasjonen vil være avgjørende for disse bedriftenes langsiktige suksess.

Denne nye rapporten fra Ricoh Europe, med forskning utført av Opinium Research, ser på erfaringen med å jobbe eksternt i en liten bedrift under pandemien. Denviser til viktige trender og smertepunkter og gir eiere av små bedrifter en veiledning for å navigere seg gjennom den turbulente perioden de står overfor.


Last ned infografikk

Last ned rapporten

Må fylles ut*


Små bedrifter risikerer å miste sine beste ansatte på grunn av frustrasjon over teknologien ved fjernarbeid

Små bedrifter risikerer å miste sine beste ansatte på grunn av frustrasjon over teknologien ved fjernarbeid

Når bedriftseiere kommer seg etter den globale pandemiens effekter, vil ansatte forvente at arbeidsgiveren tilbyr en moderne tilnærming til hvor og hvordan de jobber – ellers kan de begynne å lete etter grønnere gress. 

Dette er en utfordring som uforholdsmessig rammer små bedrifter. Over en fjerdedel (27 %) av europeiske ansatte i små bedrifter vurderer å bytte til en jobb som legger bedre til rette for fjernarbeid. Hvorfor? Kommunikasjons- og teknologiproblemer er årsaken til at 29 % av arbeidstakere synes det er vanskelig å holde seg motivert og engasjert når de jobber eksternt. Og 48 % må også bruke sitt eget utstyr til fjernarbeid fordi selskapet ikke stiller slikt utstyr til disposisjon. 

Selv om digital transformasjon kan ha vært en del av den langsiktige strategien, må små bedrifter nå fremskynde planene. Uten teknologien som gjør det enkelt og trygt for ansatte å jobbe effektivt hvor som helst, kan bedriftseiere stå overfor hjerneflukt blant de beste ansatte. Og det kan undergrave bedriftens fremtidige suksess.
Les hele artikkelen