Policy for informasjonskapsler

Ricoh bruker datainnsamlingsverktøy som f.eks. informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din når du bruker nettstedet. Du kan lære hvordan man endrer disse innstillingene og henter mer informasjon om informasjonskapsler her.

Nyheter og arrangementer

Her finner du næringslivsnyheter, informasjon om produktinnovasjoner og personer, samt arrangementer vi organiserer og deltar på. Vårt mediasenter er en ressurs for journalister, analytikere, industrieksperter og alle andre som ønsker å holde seg oppdatert på vår forskning og teknologifremgang.

Ricoh Insights

 • Future of Work

  Future of Work

  Undersøker hva som kreves for å skape en bedrift som kan forme sin egen skjebne i tider med endring.

 • Designed for Tomorrow

  Designed for Tomorrow

  En ny studie fra Ricoh Europe, utført av Coleman Parkes, ser på hvordan europeiske bedriftsledere tar kontroll over sin fremtidige suksess.

 • Generation Innovate

  Generation Innovate

  En ny studie fra Ricoh Europa, som ble utført av Coleman Parkes, undersøker hvordan SMB-ledere tilnærmer seg innovasjon og behovet for å utvikle seg for å overleve.

 • Future of Print

  Future of Print

  En ny undersøkelse fra Ricoh Europe, utført av Coleman Parkes, ser på hvordan ny og fremvoksende utskriftsteknologi bidrar til å forme industrier og åpne muligheter for virksomheter på tvers av kontinentet.

 • Empowering Digital Workplaces: Adapting To Digital Reality

  Empowering Digital Workplaces: Adapting To Digital Reality

  En av hovedoppgavene  bedrifter står overfor i dag, er å utnytte innovative teknologier og tjenester best mulig for å gjøre sine ansatte i stand til å arbeide smartere.

 • Empowering Digital Workplaces: Embracing Flexibility

  Empowering Digital Workplaces: Embracing Flexibility

  En ny studie utført av Censuswide, sponset av Ricoh Europe, ser på utfordringene og mulighetene ved det å etablere mer smidige og fleksible virksomheter.

 • Triple R

  Triple R

  Undersøk hver fase av kundereisen – Reach (nå), Respond (svare) og Retain (beholde) – for å vurdere hvordan selskaper kan oppfylle kundenes forventninger.

 • Middle Child Syndrome

  Middle Child Syndrome

  Studien «Middle Child Syndrome», utført av Coleman Parkes Research og sponset av Ricoh Europe, viser at mellomstore bedrifter i Europa potensielt går glipp av 433 milliarder euro (364 millioner pund) hvert år som følge av barrierer som hindrer vekst.

 • World of Change

  World of Change

  95 % av arbeidstakere tror at endringene i arbeidslivet vil være til fordel for deres virksomhet i 2017.

 • Pressekontor

  Rask og enkel tilgang til nyheter og pressemeldinger - Her finner du oppdatert informasjon om de siste nyhetene innen vår teknologi og selskapsarrangementer.

 • Følg oss

  Følg oss på Facebook, LinkedIn, Twitter og You Tube for å dele dine synspunkter og få tilgang til siste nytt idet det skjer.