Policy for informasjonskapsler

Ricoh bruker datainnsamlingsverktøy som f.eks. informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din når du bruker nettstedet. Du kan lære hvordan man endrer disse innstillingene og henter mer informasjon om informasjonskapsler her.

drupa 2021

Ricoh ønsker å vise det grafiske markedet hvordan man kan og bør endre sin reise videre inn i det neste tiåret.

Messe Düsseldorf har kunngjort sin beslutning om å utsette drupa2020 , verdens største messe for grafisk produksjon og teknologi. Sett i lys av situasjonen rundt Covid-19 så er arrangementet utsatt til 20 - 30. april 2021.

Messe Düsseldorf følger anbefalingen fra krisehåndteringsteamet til den tyske føderale regjeringen og  rådene fra Robert Koch-instituttet som vurderer risikoen for større begivenheter og events. 
 
Vi ser frem til å oppdatere deg om Ricohs planer for det planlagte showet i tiden som kommer.

HENKAKU - Det er bare et ord, men det har så mye kraft.

Henkaku er det japanske ordet for transformasjon og innovasjon. For oss på Ricoh betyr det mye mer og det inspirerer oss til å utforske nye måter å tenke på. Bruke innovasjon for å drive transformasjon.
 
Vår inspirasjon til innovasjon betyr at vi bruker vår innsikt, kunnskap og teknologi til å utvikle løsninger for å hjelpe bedrifter som dine til å oppnå ting de aldri trodde var mulig. Enten det er tilgang til nye markeder, overvinne produksjonsutfordringer eller bare fremskynde prosesser.

Video:

Embrace Henkaku, the spirit of Transformational Innovation