Policy for informasjonskapsler

Ricoh bruker datainnsamlingsverktøy som f.eks. informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din når du bruker nettstedet. Du kan lære hvordan man endrer disse innstillingene og henter mer informasjon om informasjonskapsler her.

Fremtidens industrielle utskriftsløsninger er her nå!

WEBINAR: «HENKAKU Live Goes Industrial»

Vi har gleden av å presentere tre nye industrielle utskriftsløsninger som tilfredsstiller fremtidens forventninger og krav til høy kvalitet og presisjon.

I disse ekstraordinære og usikre tider vil behovet for å være konkurransedyktig i egen bransje bli enda viktigere. Det å kunne å skille seg ut i mengden av konkurrenter og kunne levere mer enn kundene forventer er blitt en ny standard.  For å beholde og videreutvikle kundeforholdet over tid forventer de det lille ekstra.

Vi i Ricoh vil kunne bidra å støtte dere et langt stykke på veien.
Mens store grafiske bedrifter og hurtigtrykkerier i dag har utfordringer og sliter med synkende volum på de store tradisjonelle trykksakene, er det definitivt liv i den andre deler av sektoren.

Vi tilbyr deg nå tre nye topp moderne og fremtidsrettede utskriftsløsninger med industriell kvalitet
Våre nye utskriftsløsninger er ideelle for produksjon av for eksempel: Sosial distanse skilt, verneutstyr eller hva med skreddersydd emballasje i mindre opplag. Også interiør og dekor er noen av segmentene som forventes å blomstre i tiden fremover.

Økt fokus på miljøet innen tekstilbransjen er også faktorer som bidrar til økt etterspørselen etter produksjon på tekstiler.

Vil du høre mer om dette?
Ricoh Norge inviterer deg til å bli med når vi demonstrerer de siste spennende nyhetene til vår voksende portefølje av industrielle utskriftsløsninger. Her får du se hvordan du kan utvide og supplere din egen portefølje av applikasjoner. Denne nye standardene kommer gjennom iherdig innovasjon noe vi vil fortelle mer om på disse webinarene.

Meld deg på ett eller flere av våre webinar-arrangementer «HENKAKU Live Goes Industrial», hvor vi lanserer fremtidens nye maskinpark:


Ricoh Ri 1000 /Ri 2000

Direct til Garment printer,- som printer direkte på tekstiler


Opptak

Ricoh Ri 2000

PRO L4160

Ricoh Pro™ L5100e

Vår egen lateks printer med utvidet fargerom på fleksible medier


Opptak


Ricoh Hybrid Flatbed Pro™ TF6251

Vår egen hybrid flatbed printer med rullopsjon for stive og fleksible medier.


21. april 14:00 -14:30

Ricoh TF6251


Vi gleder oss til å se deg. Velkommen!Meld deg på ett eller flere av våre webinarer her


* Obligatoriske felter


Ja, jeg har lest personvernerklæringen og godta den. *

Vi ønsker å kontakte deg om våre produkter og tjenester, men du må bekrefte at du vil at vi skal gjøre det ved å merke av i denne boksen. Hvis du bekrefter at du vil at vi skal sende deg meldinger, vil du fortsatt ha rett til når som helst å velge bort å motta dem. Dine data vil bli behandlet konfidensielt og vil selvfølgelig ikke bli gitt videre til tredjeparter. Her kan du finne ut alt om vår databeskyttelse.