Policy for informasjonskapsler

Ricoh bruker datainnsamlingsverktøy som f.eks. informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din når du bruker nettstedet. Du kan lære hvordan man endrer disse innstillingene og henter mer informasjon om informasjonskapsler her.

Nyheter og arrangementer

Her finner du næringslivsnyheter, informasjon om produktinnovasjoner og personer, samt arrangementer vi organiserer og deltar på. Vårt mediasenter er en ressurs for journalister, analytikere, industrieksperter og alle andre som ønsker å holde seg oppdatert på vår forskning og teknologifremgang.

Ricoh Insights

 • Triple R

  Triple R

  70% of European consumers say the best brands are those who treat them as individuals, according to new research commissioned by technology specialist Ricoh Europe.

 • World of Change - Ricoh Insights

  World of Change

  2016 var et år med store endringer, men det er i 2017 at vi virkelig vil se virkningene av utviklingen og hvordan de vil redefinere arbeidslivet.

 • Middle Child Syndrome

  Middle Child Syndrome

  Siden statsstøtte som oftest gis til små bedrifter, og store selskaper gjerne anses som store nok til å klare seg selv, kan de mellomstore bedriftene ofte bli oversett.

 • Ricoh - Communication Crackdown

  Fokus på kommunikasjon

  Den store mengden av irrelevant kommunikasjon driver den europeiske forbrukerlojaliteten til bristepunktet, og flertallet er klare til å gå til handling mot varemerker og tjenesteleverandører.

 • Ricoh Digital Marketplace

  En digital markedsplass

  EU har en klar strategi for å realisere et digitalt indre marked innen 2016. Men hva betyr dette i praksis?

 • Pressekontor

  Rask og enkel tilgang til nyheter og pressemeldinger - Her finner du oppdatert informasjon om de siste nyhetene innen vår teknologi og selskapsarrangementer.

 • Følg oss

  Følg oss på Facebook, LinkedIn, Twitter og You Tube for å dele dine synspunkter og få tilgang til siste nytt idet det skjer.