Policy for informasjonskapsler

Ricoh bruker datainnsamlingsverktøy som f.eks. informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din når du bruker nettstedet. Du kan lære hvordan man endrer disse innstillingene og henter mer informasjon om informasjonskapsler her.

Nyheter og arrangementer

Her finner du næringslivsnyheter, informasjon om produktinnovasjoner og personer, samt arrangementer vi organiserer og deltar på. Vårt mediasenter er en ressurs for journalister, analytikere, industrieksperter og alle andre som ønsker å holde seg oppdatert på vår forskning og teknologifremgang.

Siste nytt

Ricoh Insights

 • Workforce United - Ricoh Insight

  Workforce United

  En ny studie fra Ricoh Europe, utført av Coleman Parkes, ser på om de forskjellige generasjonene på arbeidsplassen har mer ulike eller samsvarende meninger og holdninger.

 • Future of Print

  Future of Print

  En ny undersøkelse fra Ricoh Europe, utført av Coleman Parkes, ser på hvordan ny og fremvoksende utskriftsteknologi bidrar til å forme industrier og åpne muligheter for virksomheter på tvers av kontinentet.

 • Embracing flexibility to stay ahead

  Embracing flexibility to stay ahead

  En ny studie utført av Censuswide, sponset av Ricoh Europe, ser på utfordringene og mulighetene ved det å etablere mer smidige og fleksible virksomheter.

 • Empowering Digital Workplaces

  Empowering Digital Workplaces

  En av hovedoppgavene bedrifter står overfor i dag, er å utnytte innovative teknologier og tjenester best mulig for å gjøre sine ansatte i stand til å arbeide smartere.

 • Pressekontor

  Rask og enkel tilgang til nyheter og pressemeldinger - Her finner du oppdatert informasjon om de siste nyhetene innen vår teknologi og selskapsarrangementer.

 • Følg oss

  Følg oss på Facebook, LinkedIn, Twitter og You Tube for å dele dine synspunkter og få tilgang til siste nytt idet det skjer.