Policy for informasjonskapsler

Ricoh bruker datainnsamlingsverktøy som f.eks. informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din når du bruker nettstedet. Du kan lære hvordan man endrer disse innstillingene og henter mer informasjon om informasjonskapsler her.

07 Media investerer tungt i Ricoh digitallinjer

Flaggskipet Ricoh Pro C9110 og lillebror Pro C7110 er på vei til Oslo

«Produktivitet, trykkformat, kvalitet og referansekunder som produserer på tilsvarende maskiner, var de viktigste årsakene til at vi til slutt valgte Ricoh. Prosessen med testkjøringer og kvalitetskontroll har pågått i ca. 6 måneder og har vært grundig», forteller Knut Strøm, leder for 07 Xpress.

«Vi er svært stolte over at 07 Media som er et av de ledende mediehus i Skandinavia, velger å satse på Ricoh», sier Kurt Bye, Sales Manager Production Print i Ricoh.

07 Media

Produktivitet og hastighet 
Ricoh sitt nye flaggskip Pro C9110 (130 sider), eller Andromeda, har et anbefalt gjennomsnittsvolum på én million trykk per måned, men håndterer fint opptil 1,8 millioner trykk per måned. Maskinen kjører tosidig bannerformat, noe som forenkler produksjonen av liggende A4-stiftede hefter og 6-sider A4-brosjyrer. Begge maskinene har kjølesystemer i fargeverkene og senker ikke hastigheten ved trykk av høyere gramvekter. 07 Media velger Ricoh Pro C9110 og Pro C 7110X som er den siste generasjon digitaltrykkmaskiner. «De første maskinene vil være i drift i løpet av kort tid», forteller Roy Sørensen, Key Account Manager Production Print i Ricoh Norge. 

Om 07 Media 
07 Media har vært i bransjen siden 1940-tallet og er et av de ledende mediehus og et av Skandinavias største arktrykkerier. 07 ble etablert som selskap i 2007 (derav navnet 07) og er bygget opp rundt flere veletablerte virksomheter innenfor områdene grafisk produksjon, webpublisering, kommunikasjon og design. De første virksomhetene som var med på å etablere 07, var PDC Tangen, GAN Grafisk, GAN Media og Krone Trykk. 07 Media kan dermed vise til en historie i bransjen som går tilbake til 1940-tallet. Siden etableringen i 2007 har en rekke selskaper blitt innlemmet i konsernet. Hovedkontoret ligger på Løren i Oslo. 07 Media har også virksomhet på Aurskog, i Kristiansand, Moss, Tønsberg og Valdres og har ca. 250 ansatte totalt.

|Om Ricoh|

Ricoh styrker digitale arbeidsplasser ved hjelp av innovative teknologier og tjenester som lar ansatte jobbe smartere. I mer enn 80 år har Ricoh vært pådriver for innovasjon, og er i dag en ledende leverandør av løsninger innen dokumenthåndtering, møteromsløsninger, IT-tjenester, kommersielt og industrielt trykk, digitale kameraer og industrielle systemer.

Ricoh-gruppen har hovedkvarter i Tokyo og opererer i rundt 200 land og regioner. Ved slutten av regnskapsåret i mars 2017 hadde Ricoh-gruppen en omsetning på verdensbasis på 2 028 milliarder yen (tilsvarende 18,2 milliarder USD).

For mer informasjon, se www.ricoh.no


Eller ta kontakt med:
Lars Kjelling
Head of LoB and Marketing
Ricoh Norge AS
Gjerdrums vei 11
P.B. 4873 Nydalen
0422 Oslo
Norway
Tel: + 47 469 23 255
lars.kjelling@ricoh.no
Nettside: www.ricoh.no 

Følg oss på Facebook: www.facebook.com/ricoheurope
Følg oss på LinkedIn: www.linkedin.com/company/ricoh-norge-as
Følg oss på Twitter: www.twitter.com/ricoheurope
Registrer deg på Ricohs mediesenter: www.ricoh-europe.com/press