Policy for informasjonskapsler

Ricoh bruker datainnsamlingsverktøy som f.eks. informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din når du bruker nettstedet. Du kan lære hvordan man endrer disse innstillingene og henter mer informasjon om informasjonskapsler her.

×

07 Media investerer tungt i Ricoh digitallinjer

Flaggskipet Ricoh Pro C9110 og lillebror Pro C7110 er på vei til Oslo

«Produktivitet, trykkformat, kvalitet og referansekunder som produserer på tilsvarende maskiner, var de viktigste årsakene til at vi til slutt valgte Ricoh. Prosessen med testkjøringer og kvalitetskontroll har pågått i ca. 6 måneder og har vært grundig», forteller Knut Strøm, leder for 07 Xpress.

«Vi er svært stolte over at 07 Media som er et av de ledende mediehus i Skandinavia, velger å satse på Ricoh», sier Kurt Bye, Sales Manager Production Print i Ricoh.

07 Media

Produktivitet og hastighet 
Ricoh sitt nye flaggskip Pro C9110 (130 sider), eller Andromeda, har et anbefalt gjennomsnittsvolum på én million trykk per måned, men håndterer fint opptil 1,8 millioner trykk per måned. Maskinen kjører tosidig bannerformat, noe som forenkler produksjonen av liggende A4-stiftede hefter og 6-sider A4-brosjyrer. Begge maskinene har kjølesystemer i fargeverkene og senker ikke hastigheten ved trykk av høyere gramvekter. 07 Media velger Ricoh Pro C9110 og Pro C 7110X som er den siste generasjon digitaltrykkmaskiner. «De første maskinene vil være i drift i løpet av kort tid», forteller Roy Sørensen, Key Account Manager Production Print i Ricoh Norge. 

Om 07 Media 
07 Media har vært i bransjen siden 1940-tallet og er et av de ledende mediehus og et av Skandinavias største arktrykkerier. 07 ble etablert som selskap i 2007 (derav navnet 07) og er bygget opp rundt flere veletablerte virksomheter innenfor områdene grafisk produksjon, webpublisering, kommunikasjon og design. De første virksomhetene som var med på å etablere 07, var PDC Tangen, GAN Grafisk, GAN Media og Krone Trykk. 07 Media kan dermed vise til en historie i bransjen som går tilbake til 1940-tallet. Siden etableringen i 2007 har en rekke selskaper blitt innlemmet i konsernet. Hovedkontoret ligger på Løren i Oslo. 07 Media har også virksomhet på Aurskog, i Kristiansand, Moss, Tønsberg og Valdres og har ca. 250 ansatte totalt.

|Om Ricoh|

Ricoh er en global teknologivirksomhet som spesialiserer seg innen utskrifts- og dokumentløsninger, visuelle kommunikasjonsløsninger, produksjonsutskrift samt et bredt spekter av IT-tjenester og løsninger. Ricoh tilbyr komplette informasjons- og kommunikasjonsløsninger som gir effektivitetsgevinster for våre kunder. Ricoh-konsernet har hovedkontor i Tokyo, og driver virksomhet i mer enn 200 land og regioner med over 100 000 medarbeidere. I regnskapsåret som ble avsluttet 31. mars 2014, hadde Ricoh en samlet omsetning på JPY 2 195 milliarder, basert på IFRS regnskapsstandard (ca. USD 21,3 milliarder).

Under mottoet imagine. change. hjelper Ricoh virksomheter med å endre sine arbeidsprosesser og inspirere medarbeidere til å utnytte sitt kreative potensial. Ricoh er kjent for sin avanserte teknologi, enestående kundeservice samt en lang rekke bærekraftige initiativer og løsninger. Ricoh Norge har hovedkontor i Nydalen i Oslo samt salgskontorer i flere norske byer. Ricoh Norge teller ca. 170 medarbeidere og har et eget servicenettverk med mer enn 50 teknikere og konsulenter, som yter service til kunder over hele landet. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du besøke ricoh.no og ricoh-europe.com.

Hvis du ønsker mer informasjon, kan du kontakte:
Arne Aske
Business manager Production Print
Ricoh Norge AS  
Tlf.:  +47 90 17 26 03
E-post: arne.aske@ricoh.no 
Kurt Bye
Sales Manager Production Print
Ricoh Norge AS
Tel: +47 954 25 313 
kurt.bye@ricoh.no

Nettside: www.ricoh.no
Følg oss på Facebook: www.facebook.com/ricoheurope
Følg oss på LinkedIn: www.linkedin.com/company/ricoh-norge-as
Følg oss på Twitter: www.twitter.com/ricoheurope
Registrer deg på Ricohs mediesenter: www.ricoh-europe.com/press