07 Media investerer tungt i Ricoh digitallinjer
10.02.2016

07 Media investerer tungt i Ricoh digitallinjer

Flaggskipet Ricoh Pro C9110 og lillebror Pro C7110 er på vei til Oslo
«Produktivitet, trykkformat, kvalitet og referansekunder som produserer på tilsvarende maskiner, var de viktigste årsakene til at vi til slutt valgte Ricoh. Prosessen med testkjøringer og kvalitetskontroll har pågått i ca. 6 måneder og har vært grundig», forteller Knut Strøm, leder for 07 Xpress.

«Vi er svært stolte over at 07 Media som er et av de ledende mediehus i Skandinavia, velger å satse på Ricoh», sier Kurt Bye, Sales Manager Production Print i Ricoh.

07 Media
Produktivitet og hastighet 
Ricoh sitt nye flaggskip Pro C9110 (130 sider), eller Andromeda, har et anbefalt gjennomsnittsvolum på én million trykk per måned, men håndterer fint opptil 1,8 millioner trykk per måned. Maskinen kjører tosidig bannerformat, noe som forenkler produksjonen av liggende A4-stiftede hefter og 6-sider A4-brosjyrer. Begge maskinene har kjølesystemer i fargeverkene og senker ikke hastigheten ved trykk av høyere gramvekter. 07 Media velger Ricoh Pro C9110 og Pro C 7110X som er den siste generasjon digitaltrykkmaskiner. «De første maskinene vil være i drift i løpet av kort tid», forteller Roy Sørensen, Key Account Manager Production Print i Ricoh Norge. 
Om 07 Media 
07 Media har vært i bransjen siden 1940-tallet og er et av de ledende mediehus og et av Skandinavias største arktrykkerier. 07 ble etablert som selskap i 2007 (derav navnet 07) og er bygget opp rundt flere veletablerte virksomheter innenfor områdene grafisk produksjon, webpublisering, kommunikasjon og design. De første virksomhetene som var med på å etablere 07, var PDC Tangen, GAN Grafisk, GAN Media og Krone Trykk. 07 Media kan dermed vise til en historie i bransjen som går tilbake til 1940-tallet. Siden etableringen i 2007 har en rekke selskaper blitt innlemmet i konsernet. Hovedkontoret ligger på Løren i Oslo. 07 Media har også virksomhet på Aurskog, i Kristiansand, Moss, Tønsberg og Valdres og har ca. 250 ansatte totalt.

|Om Ricoh|

Ricoh styrker digitale arbeidsplasser ved å bruke innovative teknologier og tjenester som gjør det mulig for enkeltpersoner å jobbe smartere fra hvor som helst.

Med kunnskap og organisatoriske evner opparbeidet gjennom sin 85-årige historie, er Ricoh en ledende leverandør av digitale tjenester, informasjonsadministrasjon og utskriftsløsninger designet for å støtte digital transformasjon og optimalisere forretningsytelsen.

Ricoh Group har hovedkontor i Tokyo og har store virksomheter over hele verden, og produktene og tjenestene deres når nå kunder i omtrent 200 land og regioner. I regnskapsåret som ble avsluttet mars 2022, hadde Ricoh Group et verdensomspennende salg på 1758 milliarder yen (ca. 14,5 milliarder USD).

For mer informasjon, vennligst besøk www.ricoh-europe.com

empty© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Alle rettigheter forbeholdt. Alle refererte produktnavn er varemerker for deres respektive selskaper.

Mediekontakt:

Ricoh Europe PLC

Jack Gibson

E-post: media@ricoh-europe.com

Hjemmeside: www.ricoh-europe.com