VIKTIG INFORMASJON OM PRODUKTSIKKERHET
11.05.2018

VIKTIG INFORMASJON OM PRODUKTSIKKERHET Produktserier: MP C2003, MP C2503, MP C3003, MP C3503, MP C4503, MP C5503, MP C6003

Ricoh Company, Ltd. og tilhørende datterselskap («Ricoh»)ønsker å informere kundene om at to separate tilfeller av overoppheting har oppstått på en enhet som tilhører serien av farge-multifunksjonsskrivere produsert før mai 2014. Ricoh iverksatte umiddelbart tiltak, og etter grundige undersøkelser, har Ricoh fastslått at i svært sjeldne tilfeller er det risiko for at enkelte interne, elektriske komponenter kan bli overopphetet og utgjøre en mulig brannfare.

Article

|Om Ricoh|

Ricoh styrker digitale arbeidsplasser ved å bruke innovative teknologier og tjenester som gjør det mulig for enkeltpersoner å jobbe smartere fra hvor som helst.

Med kunnskap og organisatoriske evner opparbeidet gjennom sin 85-årige historie, er Ricoh en ledende leverandør av digitale tjenester, informasjonsadministrasjon og utskriftsløsninger designet for å støtte digital transformasjon og optimalisere forretningsytelsen.

Ricoh Group har hovedkontor i Tokyo og har store virksomheter over hele verden, og produktene og tjenestene deres når nå kunder i omtrent 200 land og regioner. I regnskapsåret som ble avsluttet mars 2022, hadde Ricoh Group et verdensomspennende salg på 1758 milliarder yen (ca. 14,5 milliarder USD).

For mer informasjon, vennligst besøk www.ricoh-europe.com

empty© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Alle rettigheter forbeholdt. Alle refererte produktnavn er varemerker for deres respektive selskaper.

Mediekontakt:

Ricoh Europe PLC

Jack Gibson

E-post: media@ricoh-europe.com

Hjemmeside: www.ricoh-europe.com