Policy for informasjonskapsler

Ricoh bruker datainnsamlingsverktøy som f.eks. informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din når du bruker nettstedet. Du kan lære hvordan man endrer disse innstillingene og henter mer informasjon om informasjonskapsler her.

En helt ny brukeropplevelse med videokonferansesystemet P3500M

Ved å forbedre samhandling og kommunikasjon for bedrifter gjør dette videokonferansesystemet det enklere for brukerne å arbeide smartere.

Ricoh Norge, Oslo, 24. Oktober 2017 – Ricoh lanserer en ny programvare for det trådløse videokonferansesystemet P3500M. P3500M var allerede bærbar og kompakt, men åpner nå i tillegg for en smartere måte å arbeide på med en helt ny brukeropplevelse.

Utover det enkle oppsettet utfører P3500M også automatisk brukergodkjenning, noe som sparer tid ved innlogging. Med direkte oppkobling mot Ricohs skybaserte tjenester støtter dette produktet ubegrensede videosamtaler av høy kvalitet, så vel som rask og enkel deling av innhold. Dette betyr at det blir enklere for brukere å samarbeide med kolleger, partnere og kunder, uansett hvilken enhet de bruker, eller hvor de befinner seg. I tillegg eliminerer det intuitive grensesnittet behovet for opplæring av brukerne, slik at man raskere kan komme i gang med møtet.

ricoh P3500M
Ricohs videokonferansesystem P3500M

Den siste programvaren og det nye endepunktsabonnementet for P3500M åpner for samtaler så vel som innholdsdeling fra PC via din lokale internettilkobling, og sørger for høy videokvalitet uten at du må investere i kostbar infrastruktur. Ricohs skytjenester kobles opp mot et eget globalt videonettverk som automatisk kobler enheten din til nærmeste datasenter, og sikrer på den måten optimal ytelse.

Skytjenesten fra Ricoh UCS Advanced sørger for at du har en unik videoadresse som tillater et ubegrenset antall videosamtaler med ethvert eksisterende IP-videosystem eller Skype for Business™, slik kan du gjøre nytte av eventuelt tidligere inverteringer og enkelt kan koble til eksterne samarbeidspartneres systemer. 

Brukere kan nå kombinere Endpoint-abonnementet sitt med et virtuelt møterom, noe som gjør det mulig å holde videokonferanser med flere deltakere samtidig, i tillegg til muligheten til å ringe inn fra lokale numre i over 60 land.

P3500M har kamera med vidvinkellinse på 125°. Dette skaper en ansikt-til-ansikt-opplevelse for så mange deltakere som mulig.

Senior Product Manager i Ricoh, Michele Bisceglie, bemerket at: «Kundene våre behøver løsninger som tillater dem å koble seg til og samarbeide, uavhengig av avstand og kompleksitet. Skybaserte konferansesystemer gjør det mulig å holde en ubegrenset mengde telefonsamtaler og møter uten å måtte utvide infrastrukturen. All kommunikasjon via P3500M er sikker og kryptert.»

For å lese mer om Ricohs utvalg av maskinvare, programvare og tjenester, gå til www.ricoh.no.

|Om Ricoh|

Ricoh styrker digitale arbeidsplasser ved hjelp av innovative teknologier og tjenester som lar ansatte jobbe smartere. I mer enn 80 år har Ricoh vært pådriver for innovasjon, og er i dag en ledende leverandør av løsninger innen dokumenthåndtering, møteromsløsninger, IT-tjenester, kommersielt og industrielt trykk, digitale kameraer og industrielle systemer.

Ricoh-gruppen har hovedkvarter i Tokyo og opererer i rundt 200 land og regioner. Ved slutten av regnskapsåret i mars 2017 hadde Ricoh-gruppen en omsetning på verdensbasis på 2 028 milliarder yen (tilsvarende 18,2 milliarder USD).

For mer informasjon, se www.ricoh.no


Eller ta kontakt med:
Lars Kjelling
Head of LoB and Marketing
Ricoh Norge AS
Gjerdrums vei 11
P.B. 4873 Nydalen
0422 Oslo
Norway
Tel: + 47 469 23 255
lars.kjelling@ricoh.no
Nettside: www.ricoh.no 

Følg oss på Facebook: www.facebook.com/ricoheurope
Følg oss på LinkedIn: www.linkedin.com/company/ricoh-norge-as
Følg oss på Twitter: www.twitter.com/ricoheurope
Registrer deg på Ricohs mediesenter: www.ricoh-europe.com/press