En helt ny brukeropplevelse med videokonferansesystemet P3500M
24.10.2017

En helt ny brukeropplevelse med videokonferansesystemet P3500M

Ved å forbedre samhandling og kommunikasjon for bedrifter gjør dette videokonferansesystemet det enklere for brukerne å arbeide smartere.
Ricoh Norge, Oslo, 24. Oktober 2017 – Ricoh lanserer en ny programvare for det trådløse videokonferansesystemet P3500M. P3500M var allerede bærbar og kompakt, men åpner nå i tillegg for en smartere måte å arbeide på med en helt ny brukeropplevelse.

Utover det enkle oppsettet utfører P3500M også automatisk brukergodkjenning, noe som sparer tid ved innlogging. Med direkte oppkobling mot Ricohs skybaserte tjenester støtter dette produktet ubegrensede videosamtaler av høy kvalitet, så vel som rask og enkel deling av innhold. Dette betyr at det blir enklere for brukere å samarbeide med kolleger, partnere og kunder, uansett hvilken enhet de bruker, eller hvor de befinner seg. I tillegg eliminerer det intuitive grensesnittet behovet for opplæring av brukerne, slik at man raskere kan komme i gang med møtet.
ricoh P3500M
Ricohs videokonferansesystem P3500M
Den siste programvaren og det nye endepunktsabonnementet for P3500M åpner for samtaler så vel som innholdsdeling fra PC via din lokale internettilkobling, og sørger for høy videokvalitet uten at du må investere i kostbar infrastruktur. Ricohs skytjenester kobles opp mot et eget globalt videonettverk som automatisk kobler enheten din til nærmeste datasenter, og sikrer på den måten optimal ytelse.

Skytjenesten fra Ricoh UCS Advanced sørger for at du har en unik videoadresse som tillater et ubegrenset antall videosamtaler med ethvert eksisterende IP-videosystem eller Skype for Business™, slik kan du gjøre nytte av eventuelt tidligere inverteringer og enkelt kan koble til eksterne samarbeidspartneres systemer. 

Brukere kan nå kombinere Endpoint-abonnementet sitt med et virtuelt møterom, noe som gjør det mulig å holde videokonferanser med flere deltakere samtidig, i tillegg til muligheten til å ringe inn fra lokale numre i over 60 land.

P3500M har kamera med vidvinkellinse på 125°. Dette skaper en ansikt-til-ansikt-opplevelse for så mange deltakere som mulig.

Senior Product Manager i Ricoh, Michele Bisceglie, bemerket at: «Kundene våre behøver løsninger som tillater dem å koble seg til og samarbeide, uavhengig av avstand og kompleksitet. Skybaserte konferansesystemer gjør det mulig å holde en ubegrenset mengde telefonsamtaler og møter uten å måtte utvide infrastrukturen. All kommunikasjon via P3500M er sikker og kryptert.»

For å lese mer om Ricohs utvalg av maskinvare, programvare og tjenester, gå til www.ricoh.no.

|Om Ricoh|

Ricoh styrker digitale arbeidsplasser ved å bruke innovative teknologier og tjenester som gjør det mulig for enkeltpersoner å jobbe smartere fra hvor som helst.

Med kunnskap og organisatoriske evner opparbeidet gjennom sin 85-årige historie, er Ricoh en ledende leverandør av digitale tjenester, informasjonsadministrasjon og utskriftsløsninger designet for å støtte digital transformasjon og optimalisere forretningsytelsen.

Ricoh Group har hovedkontor i Tokyo og har store virksomheter over hele verden, og produktene og tjenestene deres når nå kunder i omtrent 200 land og regioner. I regnskapsåret som ble avsluttet mars 2022, hadde Ricoh Group et verdensomspennende salg på 1758 milliarder yen (ca. 14,5 milliarder USD).

For mer informasjon, vennligst besøk www.ricoh-europe.com

empty© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Alle rettigheter forbeholdt. Alle refererte produktnavn er varemerker for deres respektive selskaper.

Mediekontakt:

Ricoh Europe PLC

Jack Gibson

E-post: media@ricoh-europe.com

Hjemmeside: www.ricoh-europe.com