Heftige investeringer i digitaltrykk
21.08.2017

Heftige investeringer i digitaltrykk

Heftige investeringer i digitaltrykk

For mange i grafisk bransje er sommeren en rolig tid. Men hos Ricoh har de hatt nok å henge fingrene i. I sommermånedene installerer Ricoh større produksjonsmaskiner hos TPD, Skatteetaten (2stk), HGM, CopyCat, Allkopi (3stk), BK Grafisk og Moss Kommune. 

Kurt Bye, leder for Commercial and Industrial Print i Norge, er storfornøyd og hadde i Juni besøk av Direktør for Commercial and Industrial Print i Ricoh Europa, Eef De Ridder. De Ridder uttrykte stor glede over suksessen avdelingen har i Norge.

Heftige investeringer i digitaltrykk
Ricoh er ikke de eneste som har noe å feire i sommer. Kurt Bye, gleder seg også på vegne av kunde og samarbeidspartner Printing AS, som i 2017 har blitt medlem av det Bye omtaler som «millionklubben». Printing AS feirer i disse dager at de har hatt over 1 million trykk i måneden på hver av sine tre Ricoh-maskiner første halvår av 2017. 
En slik anledning krever selvfølgelig kake! Partner og forretningsutvikler i Printing AS, Lars Halvorsen synes det er gøy at de klarer å holde så høye produksjonstall over tid, og skryter samtidig av samarbeidspartner Ricoh. «Dette er veldig gøy! Stabiliteten på maskinene spiller selvfølgelig, i tillegg til ordreinngangen, en viktig rolle for at vi kan holde så høy produksjon.» Det kan nevnes at i tillegg til Printing AS kan også Allkopi og HG Media vente seg kakevelkomst i millionklubben i løpet av høsten.

|Om Ricoh|

Ricoh styrker digitale arbeidsplasser ved å bruke innovative teknologier og tjenester som gjør det mulig for enkeltpersoner å jobbe smartere fra hvor som helst.

Med kunnskap og organisatoriske evner opparbeidet gjennom sin 85-årige historie, er Ricoh en ledende leverandør av digitale tjenester, informasjonsadministrasjon og utskriftsløsninger designet for å støtte digital transformasjon og optimalisere forretningsytelsen.

Ricoh Group har hovedkontor i Tokyo og har store virksomheter over hele verden, og produktene og tjenestene deres når nå kunder i omtrent 200 land og regioner. I regnskapsåret som ble avsluttet mars 2022, hadde Ricoh Group et verdensomspennende salg på 1758 milliarder yen (ca. 14,5 milliarder USD).

For mer informasjon, vennligst besøk www.ricoh-europe.com

empty© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Alle rettigheter forbeholdt. Alle refererte produktnavn er varemerker for deres respektive selskaper.

Mediekontakt:

Ricoh Europe PLC

Jack Gibson

E-post: media@ricoh-europe.com

Hjemmeside: www.ricoh-europe.com