Ricoh stiller på Hunkeler Innovationdays 2017 med fokus på komplett og fleksibel arbeidsflyt
19.01.2017

Ricoh stiller på Hunkeler Innovationdays 2017 med fokus på komplett og fleksibel arbeidsflyt

Ricoh Europe, London, 19. januar 2017 – Ricoh demonstrerer sin innovative plattform for produksjonstrykk på Hunkeler Innovationdays 2017. På Messe Lucerne, Sveits fra 20. til 23. februar, viser Ricoh sine rullbaserte og arkbaserte produksjonspresser, samt det nyeste innen programvare fra Ricohs stadig økende portefølje.

Messen arrangeres annethvert år og presenterer nye maskin- og programvareløsninger, som støtter de raske endringene innen digitalt trykk og etterbehandling. Ricohs hovedattraksjon er den innovative Ricoh ProTMVC60000. Ved hjelp av Hunkeler-systemer har den funksjoner for etterbehandling av både rull-til-rull og rull-til-ark med dynamisk perforering. I tillegg vises Ricoh ProTM C9100, en arkbasert digital fargepresse..


Hunkeler Innovationdays 2017
The Ricoh Pro VC60000

Et bredt utvalg av ferdigtrykte prøver, samt eksempler som trykkes på messen, viser variasjonen på kreative applikasjoner. Dette inkluderer strøkrent innbundne bøker for forlagshuset Elwin Street, utstillingsguiden til fotoutstillingen Speed of Light, samt plakater, postkort, bonuskort og andre trykksaker. Videre presenteres programvare for direktereklame med muligheter for tre ulike tosidige A4-reklamer som kan skrives ut på ulike enheter.

Ricoh viser også løsninger for on demand bokproduksjon med TotalFlow BatchBuilder og en integert arbeidsflyt for direktereklame. Disse er utviklet for å løse utfordringene med trykk på forespørsel. I tillegg vil automatisk konfigurering av ombrekking og oppsett av innebygd etterbehandling gjennom bruk av Ricoh ProcessDirector 3.5 bli demonstrert.

Benoit Chatelard, visepresident for Production Printing, Ricoh Europe, uttaler: “Ved å presentere våre digitale rullbaserte og arkbaserte trykkeriløsninger side om side viser vi hvordan vi kan oppnå maksimal effektivitet i arbeidsflyten, og samtidig bevare et stabilt fargeresultat i produksjonen. Ved hjelp av Ricohs dedikerte arbeidsflytløsninger, fokus på forskning og utvikling samt vårt globalt service team, vil besøkende på Hunkeler Innovationdays få et klart bilde av hvordan de kan forbedre sin virksomhet ved å åpne en ny verden av muligheter sammen med Ricoh.”

Ricoh er igjen stolt sponsor av DOXNET foredrag- og nettverksarrangementer.

|Om Ricoh|

Ricoh styrker digitale arbeidsplasser ved å bruke innovative teknologier og tjenester som gjør det mulig for enkeltpersoner å jobbe smartere fra hvor som helst.

Med kunnskap og organisatoriske evner opparbeidet gjennom sin 85-årige historie, er Ricoh en ledende leverandør av digitale tjenester, informasjonsadministrasjon og utskriftsløsninger designet for å støtte digital transformasjon og optimalisere forretningsytelsen.

Ricoh Group har hovedkontor i Tokyo og har store virksomheter over hele verden, og produktene og tjenestene deres når nå kunder i omtrent 200 land og regioner. I regnskapsåret som ble avsluttet mars 2022, hadde Ricoh Group et verdensomspennende salg på 1758 milliarder yen (ca. 14,5 milliarder USD).

For mer informasjon, vennligst besøk www.ricoh-europe.com

empty© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Alle rettigheter forbeholdt. Alle refererte produktnavn er varemerker for deres respektive selskaper.

Mediekontakt:

Ricoh Europe PLC

Jack Gibson

E-post: media@ricoh-europe.com

Hjemmeside: www.ricoh-europe.com