Policy for informasjonskapsler

Ricoh bruker datainnsamlingsverktøy som f.eks. informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din når du bruker nettstedet. Du kan lære hvordan man endrer disse innstillingene og henter mer informasjon om informasjonskapsler her.

Ricoh utvider produktporteføljen med vår nyutviklede Pro T7210 LED UV flatbedskriver

Ricoh Norge, Oslo, 09. Oktober 2017 – Ricohs Pro T7210 møter produsentenes behov for flere tilpasningsmuligheter, økt fleksibilitet på små opplag, og større variasjon i materialer med sin første UV flatbedskriver.

Skapt med tanke på industriell dekor, skilting og grafisk produksjon kan Pro T7210 skilte med både fremragende bildekvalitet og høy produktivitet, med en hastighet på 50 m2 per time i produksjonsmodus, og 100 m2 per time i høyhastighetsmodus. Pro T7210 skilter med en rekke applikasjoner som gjør det mulig å trykke på stive og tunge materialer, inkludert glass, treverk, metall og aliminiumskompositt.

Ricoh enters industrial decoration market with Ricoh Pro™ T7210 large format UV flatbed printer launch
The Ricoh Pro™ T7210 is Ricoh’s første UV flatbedskriver

«Ricoh fortsetter å drive utviklingen innen utskriftsteknologi framover, og Ricohs Pro T7210 er den første i en rekke nye løsninger fra Ricoh», sier Graham Kennedy, Head of Commercial Inkjet Business, Commercial and Industrial Printing i Ricoh Europa. 

Skriveren bruker Ricohs egen Inkjet- og bildebehandlingsteknologi, og er utrustet med 12 solide industrielle skriverhoder med ytelse og pålitelighet i toppklasse, optimaliserte for Ricohs eget UV-blekk, som med sin høyere klebrighet er egnet for bruk på stive materialer.

Pro T7210 har en maksimal utskriftsstørrelse på 2,1 meter x 3,2 meter, og kan skrive ut på en rekke forskjellige materialer med en tykkelse på opptil 110 mm, noe som gjør det mulig å skrive direkte ut på en rekke forskjellige materialer.

Ricohs Pro T7210 vil være tilgjengelig tidlig i 2018 i EMEA, inkludert Norge, og avdukes i Europa på VISCOM Italia 2017, Fiera Milano, Milano, 12.-14.Oktober, Hall-8, Stand-L18.

Se videopresentasjonen her:  Link

|Om Ricoh|

Ricoh styrker digitale arbeidsplasser ved hjelp av innovative teknologier og tjenester som lar ansatte jobbe smartere. I mer enn 80 år har Ricoh vært pådriver for innovasjon, og er i dag en ledende leverandør av løsninger innen dokumenthåndtering, møteromsløsninger, IT-tjenester, kommersielt og industrielt trykk, digitale kameraer og industrielle systemer.

Ricoh-gruppen har hovedkvarter i Tokyo og opererer i rundt 200 land og regioner. Ved slutten av regnskapsåret i mars 2017 hadde Ricoh-gruppen en omsetning på verdensbasis på 2 028 milliarder yen (tilsvarende 18,2 milliarder USD).

For mer informasjon, se www.ricoh.no


Eller ta kontakt med:
Lars Kjelling
Head of LoB and Marketing
Ricoh Norge AS
Gjerdrums vei 11
P.B. 4873 Nydalen
0422 Oslo
Norway
Tel: + 47 469 23 255
lars.kjelling@ricoh.no
Nettside: www.ricoh.no 

Følg oss på Facebook: www.facebook.com/ricoheurope
Følg oss på LinkedIn: www.linkedin.com/company/ricoh-norge-as
Følg oss på Twitter: www.twitter.com/ricoheurope
Registrer deg på Ricohs mediesenter: www.ricoh-europe.com/press