Ricoh utvider produktporteføljen med vår nyutviklede Pro T7210 LED UV flatbedskriver
09.10.2017

Ricoh utvider produktporteføljen med vår nyutviklede Pro T7210 LED UV flatbedskriver

Ricoh Norge, Oslo, 09. Oktober 2017 – Ricohs Pro T7210 møter produsentenes behov for flere tilpasningsmuligheter, økt fleksibilitet på små opplag, og større variasjon i materialer med sin første UV flatbedskriver.

Skapt med tanke på industriell dekor, skilting og grafisk produksjon kan Pro T7210 skilte med både fremragende bildekvalitet og høy produktivitet, med en hastighet på 50 m2 per time i produksjonsmodus, og 100 m2 per time i høyhastighetsmodus. Pro T7210 skilter med en rekke applikasjoner som gjør det mulig å trykke på stive og tunge materialer, inkludert glass, treverk, metall og aliminiumskompositt.

Ricoh enters industrial decoration market with Ricoh Pro™ T7210 large format UV flatbed printer launch
The Ricoh Pro™ T7210 is Ricoh’s første UV flatbedskriver

«Ricoh fortsetter å drive utviklingen innen utskriftsteknologi framover, og Ricohs Pro T7210 er den første i en rekke nye løsninger fra Ricoh», sier Graham Kennedy, Head of Commercial Inkjet Business, Commercial and Industrial Printing i Ricoh Europa. 

Skriveren bruker Ricohs egen Inkjet- og bildebehandlingsteknologi, og er utrustet med 12 solide industrielle skriverhoder med ytelse og pålitelighet i toppklasse, optimaliserte for Ricohs eget UV-blekk, som med sin høyere klebrighet er egnet for bruk på stive materialer.

Pro T7210 har en maksimal utskriftsstørrelse på 2,1 meter x 3,2 meter, og kan skrive ut på en rekke forskjellige materialer med en tykkelse på opptil 110 mm, noe som gjør det mulig å skrive direkte ut på en rekke forskjellige materialer.

Ricohs Pro T7210 vil være tilgjengelig tidlig i 2018 i EMEA, inkludert Norge, og avdukes i Europa på VISCOM Italia 2017, Fiera Milano, Milano, 12.-14.Oktober, Hall-8, Stand-L18.

Se videopresentasjonen her:  Link

|Om Ricoh|

Ricoh styrker digitale arbeidsplasser ved å bruke innovative teknologier og tjenester som gjør det mulig for enkeltpersoner å jobbe smartere fra hvor som helst.

Med kunnskap og organisatoriske evner opparbeidet gjennom sin 85-årige historie, er Ricoh en ledende leverandør av digitale tjenester, informasjonsadministrasjon og utskriftsløsninger designet for å støtte digital transformasjon og optimalisere forretningsytelsen.

Ricoh Group har hovedkontor i Tokyo og har store virksomheter over hele verden, og produktene og tjenestene deres når nå kunder i omtrent 200 land og regioner. I regnskapsåret som ble avsluttet mars 2022, hadde Ricoh Group et verdensomspennende salg på 1758 milliarder yen (ca. 14,5 milliarder USD).

For mer informasjon, vennligst besøk www.ricoh-europe.com

empty© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Alle rettigheter forbeholdt. Alle refererte produktnavn er varemerker for deres respektive selskaper.

Mediekontakt:

Ricoh Europe PLC

Jack Gibson

E-post: media@ricoh-europe.com

Hjemmeside: www.ricoh-europe.com