Policy for informasjonskapsler

Ricoh bruker datainnsamlingsverktøy som f.eks. informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din når du bruker nettstedet. Du kan lære hvordan man endrer disse innstillingene og henter mer informasjon om informasjonskapsler her.

Ricoh vant prestisjetung designpris for sin Accessibility App

Ricoh Europe, London, 25. Oktober 2017 – Ricoh annonserer at de har vunnet prisen Good Design Award for sin Accessibility App.

Prisen er basert på et omfattende system for designpromotering og anerkjenner innsatsen Ricoh har gjort for synshemmede. 

Accessibility Appen bygger på den naturlige brukervennligheten i Ricohs 10,1 tommers smartpanel. Den tilrettelegger for en like effektiv bruk av Ricohs multifunksjonsskrivere (MFP) for synshemmede som for de uten funksjonshemninger. For å oppnå dette er appen utstyrt med: 

  • Større knapper, fonter og tegn
  • Ulike farger, så skjermen blir lettere å lese
  • Optimaliserte kontrastnivåer
  • Teknologi som snakker til brukeren

Ricoh Visual panel
Appen bygger på brukervennligheten i Ricohs smartpanel

Det prisvinnende panelet forteller at: «Ricohs Accessibility App ble designet på en logisk måte og med et gjennomtenkt design, hvor synspunktene til synshemmede brukere ble hensyntatt allerede fra begynnelsen.» Panelet sa videre at: «Fordi det ble utarbeidet uten å endre brukervennligheten til ordinære MFPer, og fordi det styres på måter som forbindes med smartenheter, gir Ricohs Accessibility App brukeren en opplevelse av trygg, rask og intuitiv bruk.

Javier Diez-Aguirre, Vice President, Corporate Marketing, CSR og miljøvern i Ricoh Europa sa at: «Vi mener effektivitet bør være oppnåelig for alle, og dette er grunnen til at vår serie med MFPer er designet for å være intuitive og enkle i bruk. Accessibility Appen gjør det lett å navigere mellom funksjonene på MFPene våre selv om man har synshemninger. Viktigst av alt, det bidrar til en reelt inkluderende digital arbeidsplass.»

For mer informasjon og video se: www.ricoh-europe.com/accessibility

|Om Ricoh|

Ricoh styrker digitale arbeidsplasser ved hjelp av innovative teknologier og tjenester som lar ansatte jobbe smartere. I mer enn 80 år har Ricoh vært pådriver for innovasjon, og er i dag en ledende leverandør av løsninger innen dokumenthåndtering, møteromsløsninger, IT-tjenester, kommersielt og industrielt trykk, digitale kameraer og industrielle systemer.

Ricoh-gruppen har hovedkvarter i Tokyo og opererer i rundt 200 land og regioner. Ved slutten av regnskapsåret i mars 2017 hadde Ricoh-gruppen en omsetning på verdensbasis på 2 028 milliarder yen (tilsvarende 18,2 milliarder USD).

For mer informasjon, se www.ricoh.no


Eller ta kontakt med:
Lars Kjelling
Head of LoB and Marketing
Ricoh Norge AS
Gjerdrums vei 11
P.B. 4873 Nydalen
0422 Oslo
Norway
Tel: + 47 469 23 255
lars.kjelling@ricoh.no
Nettside: www.ricoh.no 

Følg oss på Facebook: www.facebook.com/ricoheurope
Følg oss på LinkedIn: www.linkedin.com/company/ricoh-norge-as
Følg oss på Twitter: www.twitter.com/ricoheurope
Registrer deg på Ricohs mediesenter: www.ricoh-europe.com/press