Ricoh vant prestisjetung designpris for sin Accessibility App
17.10.2017

Ricoh vant prestisjetung designpris for sin Accessibility App

Ricoh Europe, London, 25. Oktober 2017 – Ricoh annonserer at de har vunnet prisen Good Design Award for sin Accessibility App.
Prisen er basert på et omfattende system for designpromotering og anerkjenner innsatsen Ricoh har gjort for synshemmede. 

Accessibility Appen bygger på den naturlige brukervennligheten i Ricohs 10,1 tommers smartpanel. Den tilrettelegger for en like effektiv bruk av Ricohs multifunksjonsskrivere (MFP) for synshemmede som for de uten funksjonshemninger. For å oppnå dette er appen utstyrt med: 
  • Større knapper, fonter og tegn
  • Ulike farger, så skjermen blir lettere å lese
  • Optimaliserte kontrastnivåer
  • Teknologi som snakker til brukeren
Ricoh Visual panel
Appen bygger på brukervennligheten i Ricohs smartpanel
Det prisvinnende panelet forteller at: «Ricohs Accessibility App ble designet på en logisk måte og med et gjennomtenkt design, hvor synspunktene til synshemmede brukere ble hensyntatt allerede fra begynnelsen.» Panelet sa videre at: «Fordi det ble utarbeidet uten å endre brukervennligheten til ordinære MFPer, og fordi det styres på måter som forbindes med smartenheter, gir Ricohs Accessibility App brukeren en opplevelse av trygg, rask og intuitiv bruk.

Javier Diez-Aguirre, Vice President, Corporate Marketing, CSR og miljøvern i Ricoh Europa sa at: «Vi mener effektivitet bør være oppnåelig for alle, og dette er grunnen til at vår serie med MFPer er designet for å være intuitive og enkle i bruk. Accessibility Appen gjør det lett å navigere mellom funksjonene på MFPene våre selv om man har synshemninger. Viktigst av alt, det bidrar til en reelt inkluderende digital arbeidsplass.»

For mer informasjon og video se: www.ricoh-europe.com/accessibility

|Om Ricoh|

Ricoh styrker digitale arbeidsplasser ved å bruke innovative teknologier og tjenester som gjør det mulig for enkeltpersoner å jobbe smartere fra hvor som helst.

Med kunnskap og organisatoriske evner opparbeidet gjennom sin 85-årige historie, er Ricoh en ledende leverandør av digitale tjenester, informasjonsadministrasjon og utskriftsløsninger designet for å støtte digital transformasjon og optimalisere forretningsytelsen.

Ricoh Group har hovedkontor i Tokyo og har store virksomheter over hele verden, og produktene og tjenestene deres når nå kunder i omtrent 200 land og regioner. I regnskapsåret som ble avsluttet mars 2022, hadde Ricoh Group et verdensomspennende salg på 1758 milliarder yen (ca. 14,5 milliarder USD).

For mer informasjon, vennligst besøk www.ricoh-europe.com

empty© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Alle rettigheter forbeholdt. Alle refererte produktnavn er varemerker for deres respektive selskaper.

Mediekontakt:

Ricoh Europe PLC

Jack Gibson

E-post: media@ricoh-europe.com

Hjemmeside: www.ricoh-europe.com