Policy for informasjonskapsler

Ricoh bruker datainnsamlingsverktøy som f.eks. informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din når du bruker nettstedet. Du kan lære hvordan man endrer disse innstillingene og henter mer informasjon om informasjonskapsler her.

EKH Grafisk fornyer seg med effektiv digitaltrykkmaskin fra Ricoh Pro C9100

Oslo, 20. juni 2016

Pro C9100 & Pro C9110

EKH Grafisk AS har investert i en splitter du digital produksjonsprinter fra Ricoh. Løsningen blir levert av Kontorvarehuset i Molde.

Hastighet, kvalitet og stabil drift var viktige årsaker for valget av den nye generasjon Ricoh maskiner. I tillegg muliggjør maskinen digital produksjon av 6 siders 4+4  A4-foldere samt trykking på et stort utvalg av medietyper, uten reduksjon av hverken hastighet eller kvalitet. 

EKH besøkte flere solide referansekunder der vi fikk se utstyret i full drift samt høre erfaringene og det gjorde valget av løsning enklere”, ifølge Rune Skotheim og Tomas Amsrud i EKH Grafisk AS. 

Vi er svært fornøyd med valget EKH har tatt og den tilliten de har vist oss, og gleder oss til installasjon neste måned. Vi har ett godt service apparat med dyktige teknikere i Molde og er sikre på at EKH blir svært godt fornøyd med installasjonen og den muligheten denne produksjonslinjen gir”, sier Morten Skagen, daglig leder i Kontorvarehuset AS 

Avansert produktivitet 
Ricoh sin nye produksjonsmaskin Pro C9110, er designet for å kjøre ca. én million trykk per måned, men håndterer opptil 1,8 millioner trykk per måned i perioder. Det betyr at flere større jobber som tidligere ble produsert i offset-presser, nå kan produseres digitalt. Maskinen kjører videre opptil 400 gram tykt papir, noe som også øker mulighetene for mere eksklusive produksjoner.  Maskinen til EKH blir levert med den nye Plockmatic etterbehandlingsløsningen som gir ferdige hefter uten manuelt etterarbeid i produksjonen. Ricoh opplever stor suksess med sine nye PRO-maskiner.  

I begynnelsen av Juni ble verdens største grafiske messe avholdt i Tyskland. I kjølvannet av dette er det bestilt ikke mindre enn 5 stk Pro C9110”, sier en entusiastisk Kurt Bye, Sales Manager Production Print,  Ricoh Norge. 

Om EKH Grafisk 
EKH Grafisk er en totalleverandør innen markedsføring, design og trykk med design-verksteder i Kristiansund og Molde. Vi leverer ureiste trykksaker fra Nordmøre og Romsdals eget lokale offset og digitaltrykkeri. Vi utarbeider logo og profil, og skaper inspirerende løsninger innen kommunikasjon, som reklame, kampanjer, bøker, nettsider eller presentasjoner. 

Om Kontorvarehuset 
Kontorvarehuset Møre og Romsdal ble stiftet i 1987 og er hovedsakelig eid av ansatte. Gjennom kvalifiserte  medarbeidere samt gode løsninger og produkter vil vi vise våre kunder at det å velge lokalt både er smart og lønnsomt! Vi dekker hele spekteret av kontormaskiner, vi fyller dine rekvisitaskap, vi leverer komplette IT- systemer og vi innreder og møblerer dine lokaler. Nærhet til våre kunder forplikter, og vi er med deg også etter leveransen.

|Om Ricoh|

Ricoh styrker digitale arbeidsplasser ved hjelp av innovative teknologier og tjenester som lar ansatte jobbe smartere. I mer enn 80 år har Ricoh vært pådriver for innovasjon, og er i dag en ledende leverandør av løsninger innen dokumenthåndtering, møteromsløsninger, IT-tjenester, kommersielt og industrielt trykk, digitale kameraer og industrielle systemer.

Ricoh-gruppen har hovedkvarter i Tokyo og opererer i rundt 200 land og regioner. Ved slutten av regnskapsåret i mars 2017 hadde Ricoh-gruppen en omsetning på verdensbasis på 2 028 milliarder yen (tilsvarende 18,2 milliarder USD).

For mer informasjon, se www.ricoh.no


Eller ta kontakt med:
Lars Kjelling
Head of LoB and Marketing
Ricoh Norge AS
Gjerdrums vei 11
P.B. 4873 Nydalen
0422 Oslo
Norway
Tel: + 47 469 23 255
lars.kjelling@ricoh.no
Nettside: www.ricoh.no 

Følg oss på Facebook: www.facebook.com/ricoheurope
Følg oss på LinkedIn: www.linkedin.com/company/ricoh-norge-as
Følg oss på Twitter: www.twitter.com/ricoheurope
Registrer deg på Ricohs mediesenter: www.ricoh-europe.com/press