EKH Grafisk fornyer seg med effektiv digitaltrykkmaskin fra Ricoh Pro C9100
20.06.2016

EKH Grafisk fornyer seg med effektiv digitaltrykkmaskin fra Ricoh Pro C9100

Oslo, 20. juni 2016
Pro C9100 & Pro C9110
EKH Grafisk AS har investert i en splitter du digital produksjonsprinter fra Ricoh. Løsningen blir levert av Kontorvarehuset i Molde.

Hastighet, kvalitet og stabil drift var viktige årsaker for valget av den nye generasjon Ricoh maskiner. I tillegg muliggjør maskinen digital produksjon av 6 siders 4+4  A4-foldere samt trykking på et stort utvalg av medietyper, uten reduksjon av hverken hastighet eller kvalitet. 

EKH besøkte flere solide referansekunder der vi fikk se utstyret i full drift samt høre erfaringene og det gjorde valget av løsning enklere”, ifølge Rune Skotheim og Tomas Amsrud i EKH Grafisk AS. 

Vi er svært fornøyd med valget EKH har tatt og den tilliten de har vist oss, og gleder oss til installasjon neste måned. Vi har ett godt service apparat med dyktige teknikere i Molde og er sikre på at EKH blir svært godt fornøyd med installasjonen og den muligheten denne produksjonslinjen gir”, sier Morten Skagen, daglig leder i Kontorvarehuset AS 
Avansert produktivitet 
Ricoh sin nye produksjonsmaskin Pro C9110, er designet for å kjøre ca. én million trykk per måned, men håndterer opptil 1,8 millioner trykk per måned i perioder. Det betyr at flere større jobber som tidligere ble produsert i offset-presser, nå kan produseres digitalt. Maskinen kjører videre opptil 400 gram tykt papir, noe som også øker mulighetene for mere eksklusive produksjoner.  Maskinen til EKH blir levert med den nye Plockmatic etterbehandlingsløsningen som gir ferdige hefter uten manuelt etterarbeid i produksjonen. Ricoh opplever stor suksess med sine nye PRO-maskiner.  

I begynnelsen av Juni ble verdens største grafiske messe avholdt i Tyskland. I kjølvannet av dette er det bestilt ikke mindre enn 5 stk Pro C9110”, sier en entusiastisk Kurt Bye, Sales Manager Production Print,  Ricoh Norge. 
Om EKH Grafisk 
EKH Grafisk er en totalleverandør innen markedsføring, design og trykk med design-verksteder i Kristiansund og Molde. Vi leverer ureiste trykksaker fra Nordmøre og Romsdals eget lokale offset og digitaltrykkeri. Vi utarbeider logo og profil, og skaper inspirerende løsninger innen kommunikasjon, som reklame, kampanjer, bøker, nettsider eller presentasjoner. 
Om Kontorvarehuset 
Kontorvarehuset Møre og Romsdal ble stiftet i 1987 og er hovedsakelig eid av ansatte. Gjennom kvalifiserte  medarbeidere samt gode løsninger og produkter vil vi vise våre kunder at det å velge lokalt både er smart og lønnsomt! Vi dekker hele spekteret av kontormaskiner, vi fyller dine rekvisitaskap, vi leverer komplette IT- systemer og vi innreder og møblerer dine lokaler. Nærhet til våre kunder forplikter, og vi er med deg også etter leveransen.

|Om Ricoh|

Ricoh styrker digitale arbeidsplasser ved å bruke innovative teknologier og tjenester som gjør det mulig for enkeltpersoner å jobbe smartere fra hvor som helst.

Med kunnskap og organisatoriske evner opparbeidet gjennom sin 85-årige historie, er Ricoh en ledende leverandør av digitale tjenester, informasjonsadministrasjon og utskriftsløsninger designet for å støtte digital transformasjon og optimalisere forretningsytelsen.

Ricoh Group har hovedkontor i Tokyo og har store virksomheter over hele verden, og produktene og tjenestene deres når nå kunder i omtrent 200 land og regioner. I regnskapsåret som ble avsluttet mars 2022, hadde Ricoh Group et verdensomspennende salg på 1758 milliarder yen (ca. 14,5 milliarder USD).

For mer informasjon, vennligst besøk www.ricoh-europe.com

empty© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Alle rettigheter forbeholdt. Alle refererte produktnavn er varemerker for deres respektive selskaper.

Mediekontakt:

Ricoh Europe PLC

Jack Gibson

E-post: media@ricoh-europe.com

Hjemmeside: www.ricoh-europe.com