Merkur Grafisk AS investerer i 3 av Ricohs nye digitale trykkmaskiner
25.08.2015

Merkur Grafisk AS investerer i 3 av Ricohs nye digitale trykkmaskiner

Oslo, 25. august 2015 – Ricoh har stor fremgang med vår nye generasjon produksjonsmodeller. Flere innovative aktører i grafisk bransje i Norge har den siste tiden vist Ricoh tillit og investert i våre løsninger.

Det våre nye kunder fremhever ved maskinene er trykkvaliteten og den 70 cm bannerfunksjonen. Dette gjør at maskinen kan produsere blant annet 4-sider A4 liggende og 6-sider A4-foldere.

“Ricoh satser stort på Production Print, ikke bare i Norge, men også på verdensbasis. Vi åpnet vårt nye Customer Experience Centre i Telford i november 2014 under slagordet “New Dawn in Production Printing”. Dette var startskuddet for Ricohs nye generasjon digitaltrykkmaskiner”, sier Kurt Bye, Salgssjef Production Print i Ricoh Norge AS.

Merkur Grafisk

“Merkur Grafisk AS opplever for tiden stor pågang på digitaltrykk. Vi har i en lengre periode vurdert og sett på hvilke muligheter som finnes for mest mulig effektiv digitaltrykk-produksjon med svært høy kvalitet. Vi har sammen med flere av våre kunder kommet frem til at Ricoh sin nye generasjon digitaltrykkmaskiner er det rette utstyret å satse på. Merkur Grafisk AS har derfor investert i tre komplette produksjonslinjer som kan levere bannerformat, trykk med hvit farge, lakkefekter med mer. Vi gleder oss til å få utstyret i hus og kunne tilby våre kunder nye muligheter.” – sier Utviklingssjef Lars Jacobsen i Merkur Grafisk.  «Vi takker for valget Merkur Grafisk har gjort med anskaffelsen av to våre nye flaggskip, Ricoh Pro C9110, og en 5-farger Ricoh Pro C7100. Maskinene installeres i løpet av høsten og vi ser frem til denne installasjonen hos Merkur Grafisk som representerer en av tungvekterne i grafisk bransje.» - sier Roy Sørensen i Production Print-teamet hos Ricoh Norge AS. 
Om Merkur Grafisk AS  Merkur Grafisk leverer alle typer grafiske tjenester. Hos Merkur Grafisk kan du få hjelp til å lage en APP eller en nettside, designe et magasin, planlegge og prosjektere markedskampanjer, trykke, ferdiggjøre og distribuere trykksaker og om ønskelig lagre varer i vårt varehotell. Hos Merkur Grafisk finnes ingen begrensninger, kun fantastisk mange muligheter. Merkur Grafisk kan se tilbake med hele 88 år med Grafisk Produksjon. 
Kort om Pro C9110

  • Offset-lignende utskriftskvalitet.
  • Maksimerer produktiviteten med opp til 150 A4 trykk/min uavhengig av arktykkelse
  • Svært robust konstruksjon og etterbehandling
  • Omfattende mediemuligheter
  • Banner-funksjon 700x330 (tosidig)
  • Maks arktykkelse 400G
  • https://www.youtube.com/watch?v=eEbv4bcrsJc
Kort om Pro C7110
  • Offset-lignende utskriftskvalitet.
  • Maksimerer produktiviteten med opp til 90 A4 trykk/min uavhengig av arktykkelse
  • Svært robust konstruksjon og etterbehandling
  • Omfattende mediemuligheter
  • Banner-funksjon 700x330 (ensidig)
  • Maks ark tykkelse 360G
  • https://www.youtube.com/watch?v=_BT7QWfLoIc

|Om Ricoh|

Ricoh styrker digitale arbeidsplasser ved å bruke innovative teknologier og tjenester som gjør det mulig for enkeltpersoner å jobbe smartere fra hvor som helst.

Med kunnskap og organisatoriske evner opparbeidet gjennom sin 85-årige historie, er Ricoh en ledende leverandør av digitale tjenester, informasjonsadministrasjon og utskriftsløsninger designet for å støtte digital transformasjon og optimalisere forretningsytelsen.

Ricoh Group har hovedkontor i Tokyo og har store virksomheter over hele verden, og produktene og tjenestene deres når nå kunder i omtrent 200 land og regioner. I regnskapsåret som ble avsluttet mars 2022, hadde Ricoh Group et verdensomspennende salg på 1758 milliarder yen (ca. 14,5 milliarder USD).

For mer informasjon, vennligst besøk www.ricoh-europe.com

empty© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Alle rettigheter forbeholdt. Alle refererte produktnavn er varemerker for deres respektive selskaper.

Mediekontakt:

Ricoh Europe PLC

Jack Gibson

E-post: media@ricoh-europe.com

Hjemmeside: www.ricoh-europe.com