Policy for informasjonskapsler

Ricoh bruker datainnsamlingsverktøy som f.eks. informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din når du bruker nettstedet. Du kan lære hvordan man endrer disse innstillingene og henter mer informasjon om informasjonskapsler her.

Nr1 Trykk Grefslie satser på digital bredde med nytt produksjonsutstyr i verdensklasse

I disse dager investerer Nr1 Trykk Grefslie på Mysen, stort i nytt produksjonsutstyr. Med de nye investeringene utvider Grefslie porteføljen sin med en rekke nye produkter og blir med dette en enda mer produktiv og allsidig leverandør i bransjen. 

Ricoh Norge local press rel

Ark, rull, plater og klesplagg
Blant maskinene som installeres er klasseledende Ricoh pro C 9110, en arkbasert digitalpresse som kan integreres i en hybrid arbeidsflyt og gir bedre fleksibilitet. Med overlegen utskriftskvalitet og klassens høyeste produktivitet er dette en effektiv løsning. 

Sammen med Pro C9110 installeres også storformatmaskinen EFI Pro 16H, en svært allsidig maskin som kan kjøre både fleksible og harde medier, samt både rull til rull og plater. «Valget falt på denne maskinen på grunn av alle mulighetene den byr på innen valg av medier, og på grunn av samkjøringsmulighetene på fargestyring da begge maskinene bruker EFI ripper. Samtidig tar den liten plass.» opplyser prosjektleder Ole Martin Grefslie.

Grefslie satser også på t-skjortetrykk i mindre opplag eller med variabelt trykk. Med Ricohs DTG-printer Ri 6000, er dette for dem helt nytt tjenesteområde. «Dette er en svært spennende maskin som skriver ut rett på plagg som t-skjorter, gensere, sokker og vesker.» forteller Roy Sørensen, Strategic Account Manager i Ricoh Norge. «Ri 6000 eliminerer behovet for kostbare transfermerker, noe som gjør selv små opplag lønnsomme.» fortsetter han. 

Inne i Grefslies lokaler er Ricohs servicetekniker Murat Zerlen i full gang med installasjonene. «De gode erfaringene vi har med Ricohs produkter og serviceapparat fra tidligere gjorde valget enkelt da vi skulle foreta utvidelsene.» Forteller Grefslie.  «Dette er spennende dager og viktige investeringer for vår videre digitale satsning.»

Spennende dager
«Jeg gleder meg til alle maskinene er på plass.» smiler Ole Martin Grefslie. Installasjonsprosessen er i gang og prosjektleder i Ricoh, Morten Juliusen holder overoppsyn med hele prosessen. Kurt Bye, ansvarlig for produksjonstrykk i Ricoh, gleder seg over skryt fra Grefslie og legger til at «Jeg er 100% sikker på prosessene, og på at Grefslie vil bli fornøyde med både maskiner og serviceapparat fremover også.»

|Om Ricoh|

Ricoh styrker digitale arbeidsplasser ved hjelp av innovative teknologier og tjenester som lar ansatte jobbe smartere. I mer enn 80 år har Ricoh vært pådriver for innovasjon, og er i dag en ledende leverandør av løsninger innen dokumenthåndtering, møteromsløsninger, IT-tjenester, kommersielt og industrielt trykk, digitale kameraer og industrielle systemer.

Ricoh-gruppen har hovedkvarter i Tokyo og opererer i rundt 200 land og regioner. Ved slutten av regnskapsåret i mars 2017 hadde Ricoh-gruppen en omsetning på verdensbasis på 2 028 milliarder yen (tilsvarende 18,2 milliarder USD).

For mer informasjon, se www.ricoh.no


Eller ta kontakt med:
Lars Kjelling
Head of LoB and Marketing
Ricoh Norge AS
Gjerdrums vei 11
P.B. 4873 Nydalen
0422 Oslo
Norway
Tel: + 47 469 23 255
lars.kjelling@ricoh.no
Nettside: www.ricoh.no 

Følg oss på Facebook: www.facebook.com/ricoheurope
Følg oss på LinkedIn: www.linkedin.com/company/ricoh-norge-as
Følg oss på Twitter: www.twitter.com/ricoheurope
Registrer deg på Ricohs mediesenter: www.ricoh-europe.com/press