Policy for informasjonskapsler

Ricoh bruker datainnsamlingsverktøy som f.eks. informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din når du bruker nettstedet. Du kan lære hvordan man endrer disse innstillingene og henter mer informasjon om informasjonskapsler her.

Nye Ricoh Pro™ C5200s for fleksibel produksjon

Ricoh Europe, London, 31. januar 2017 – Ricoh har lansert Ricoh Pro C5200s-serien med digitale, arkbaserte fargepresser med en fleksibel produksjonskapasitet som gir trykkerier mulighet til å utvide sitt tjenestetilbud.

Ricoh Pro C5210s
Fleksibiliteten i Pro C5200s-serien med digitale, arkbaserte fargepresser gir trykkerier mulighet til å utvide sitt tjenestetilbud

Ricoh Pro C5200s og Ricoh Pro C5210s kan brukes av hurtigtrykkerier, kommersielle trykkerier, hustrykkerier og til markedsføring i virksomheter som ønsker å levere virkningsfulle og kreative trykksaker av høy kvalitet.

Den nye serien tilbyr utskriftshastiget på 65 og 80 sider i minuttet med 1 200 x 4 800 ppt og støtter et bredt utvalg av medietyper på opptil 360 g/m². Det innebygde papirbiblioteket har et intuitivt brukergrensesnitt, og bildekvaliteten er sammenlignbar med utskrifter fra de mer avanserte versjonene av Ricohs digitale, arkbaserte fargepresser. Nøyaktig registrering, kant-til-kant-utskrift og utskrift av lange ark opptil 1 260 mm gjør det lettere å møte etterspørselen fra markedet. 

For mange utskriftsleverandører er produksjon av hefter en viktig del av tjenestetilbudet. Derfor tilbyr Pro C5200s mater for omslagsark samt hefteetterbehandler med ryggstifting og brettefunksjoner. 

«Med Ricoh Pro C5200s-serien kan vi hjelpe leverandører av produksjonstrykk til å utvide kapasiteten», sier Benoit Chatelard, Vice President, Production Printing, Ricoh Europe. «Med omfattende medieutvalg og en rekke etterbehandlingsalterativer som tidligere kun var tilgjengelige på Ricohs mer avanserte presser, kan leverandører nå tilby små opplag av kreative trykksaker, inkludert konvolutter og lange ark med trippel og firedobbel bretting. 

«Når kunder etterspør en tjeneste, vil vi at utskriftsleverandøren skal kunne si ja med full støtte i vår teknisk solide produksjonsportefølje».

Ricoh Pro C5200s-serien har en papirkapasitet på opptil 8 250 ark og kan brukes til store opplag, selv med bytte av media. Til tross for at dette er en produksjonspresse med høy ytelse, krever serien relativt liten plass slik at de enkelt kan passe inn i ulike trykkerimiljøer.

Ricoh Pro C5200s-serien er nå tilgjengelig for salg og har sin første fremvisning i Europa på Sign and Print Scandiavia i Stockholm 7.–9. februar. 

|Om Ricoh|

Ricoh er et globalt teknologiselskap som har omformet måten mennesker arbeider på, i mer enn 80 år. Med bedriftens slagord i tankene – imagine. change. – fortsetter Ricoh å tilby selskaper og enkeltpersoner tjenester og teknologi som inspirerer til innovasjon, forbedrer bærekraftighet og øker vekst. Dette inkluderer dokumentbehandlingssystemer, IT-tjenester, produksjonsutskriftsløsninger, visuelle kommunikasjonssystemer, digitale kameraer og industrielle systemer.

Ricoh Group har hovedkvarter i Tokyo og er virksom i omtrent 200 land og regioner. I regnskapsåret som ble avsluttet i mars 2016, hadde Ricoh Group et globalt salg på JPY 2209 milliarder (ca. USD 19,6 milliarder).

Hvis du ønsker mer informasjon, kan du kontakte:

Ricoh Norge AS
Lars Kjelling
Head of LoB and Marketing 
Tel: + 47 469 23 255
lars.kjelling@ricoh.no

Nettside: www.ricoh.no
Følg oss på Facebook:
 www.facebook.com/RicohNorge/
Følg oss på LinkedIn: www.linkedin.com/company/ricoh-norge-as
Følg oss på Twitter: www.twitter.com/ricoheurope
Registrer deg på Ricohs mediesenter: www.ricoh-europe.com/press