Policy for informasjonskapsler

Ricoh bruker datainnsamlingsverktøy som f.eks. informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din når du bruker nettstedet. Du kan lære hvordan man endrer disse innstillingene og henter mer informasjon om informasjonskapsler her.

Nye Ricoh Pro™ C5200s for fleksibel produksjon

Ricoh Europe, London, 31. januar 2017 – Ricoh har lansert Ricoh Pro C5200s-serien med digitale, arkbaserte fargepresser med en fleksibel produksjonskapasitet som gir trykkerier mulighet til å utvide sitt tjenestetilbud.

Ricoh Pro C5210s
Fleksibiliteten i Pro C5200s-serien med digitale, arkbaserte fargepresser gir trykkerier mulighet til å utvide sitt tjenestetilbud

Ricoh Pro C5200s og Ricoh Pro C5210s kan brukes av hurtigtrykkerier, kommersielle trykkerier, hustrykkerier og til markedsføring i virksomheter som ønsker å levere virkningsfulle og kreative trykksaker av høy kvalitet.

Den nye serien tilbyr utskriftshastiget på 65 og 80 sider i minuttet med 1 200 x 4 800 ppt og støtter et bredt utvalg av medietyper på opptil 360 g/m². Det innebygde papirbiblioteket har et intuitivt brukergrensesnitt, og bildekvaliteten er sammenlignbar med utskrifter fra de mer avanserte versjonene av Ricohs digitale, arkbaserte fargepresser. Nøyaktig registrering, kant-til-kant-utskrift og utskrift av lange ark opptil 1 260 mm gjør det lettere å møte etterspørselen fra markedet. 

For mange utskriftsleverandører er produksjon av hefter en viktig del av tjenestetilbudet. Derfor tilbyr Pro C5200s mater for omslagsark samt hefteetterbehandler med ryggstifting og brettefunksjoner. 

«Med Ricoh Pro C5200s-serien kan vi hjelpe leverandører av produksjonstrykk til å utvide kapasiteten», sier Benoit Chatelard, Vice President, Production Printing, Ricoh Europe. «Med omfattende medieutvalg og en rekke etterbehandlingsalterativer som tidligere kun var tilgjengelige på Ricohs mer avanserte presser, kan leverandører nå tilby små opplag av kreative trykksaker, inkludert konvolutter og lange ark med trippel og firedobbel bretting. 

«Når kunder etterspør en tjeneste, vil vi at utskriftsleverandøren skal kunne si ja med full støtte i vår teknisk solide produksjonsportefølje».

Ricoh Pro C5200s-serien har en papirkapasitet på opptil 8 250 ark og kan brukes til store opplag, selv med bytte av media. Til tross for at dette er en produksjonspresse med høy ytelse, krever serien relativt liten plass slik at de enkelt kan passe inn i ulike trykkerimiljøer.

Ricoh Pro C5200s-serien er nå tilgjengelig for salg og har sin første fremvisning i Europa på Sign and Print Scandiavia i Stockholm 7.–9. februar. 

|Om Ricoh|

Ricoh styrker digitale arbeidsplasser ved hjelp av innovative teknologier og tjenester som lar ansatte jobbe smartere. I mer enn 80 år har Ricoh vært pådriver for innovasjon, og er i dag en ledende leverandør av løsninger innen dokumenthåndtering, møteromsløsninger, IT-tjenester, kommersielt og industrielt trykk, digitale kameraer og industrielle systemer.

Ricoh-gruppen har hovedkvarter i Tokyo og opererer i rundt 200 land og regioner. Ved slutten av regnskapsåret i mars 2017 hadde Ricoh-gruppen en omsetning på verdensbasis på 2 028 milliarder yen (tilsvarende 18,2 milliarder USD).

For mer informasjon, se www.ricoh.no


Eller ta kontakt med:
Lars Kjelling
Head of LoB and Marketing
Ricoh Norge AS
Gjerdrums vei 11
P.B. 4873 Nydalen
0422 Oslo
Norway
Tel: + 47 469 23 255
lars.kjelling@ricoh.no
Nettside: www.ricoh.no 

Følg oss på Facebook: www.facebook.com/ricoheurope
Følg oss på LinkedIn: www.linkedin.com/company/ricoh-norge-as
Følg oss på Twitter: www.twitter.com/ricoheurope
Registrer deg på Ricohs mediesenter: www.ricoh-europe.com/press