Nye Ricoh Pro™ C5200s for fleksibel produksjon
31.01.2017

Nye Ricoh Pro™ C5200s for fleksibel produksjon

Ricoh Europe, London, 31. januar 2017 – Ricoh har lansert Ricoh Pro C5200s-serien med digitale, arkbaserte fargepresser med en fleksibel produksjonskapasitet som gir trykkerier mulighet til å utvide sitt tjenestetilbud.

Ricoh Pro C5210s
Fleksibiliteten i Pro C5200s-serien med digitale, arkbaserte fargepresser gir trykkerier mulighet til å utvide sitt tjenestetilbud

Ricoh Pro C5200s og Ricoh Pro C5210s kan brukes av hurtigtrykkerier, kommersielle trykkerier, hustrykkerier og til markedsføring i virksomheter som ønsker å levere virkningsfulle og kreative trykksaker av høy kvalitet.

Den nye serien tilbyr utskriftshastiget på 65 og 80 sider i minuttet med 1 200 x 4 800 ppt og støtter et bredt utvalg av medietyper på opptil 360 g/m². Det innebygde papirbiblioteket har et intuitivt brukergrensesnitt, og bildekvaliteten er sammenlignbar med utskrifter fra de mer avanserte versjonene av Ricohs digitale, arkbaserte fargepresser. Nøyaktig registrering, kant-til-kant-utskrift og utskrift av lange ark opptil 1 260 mm gjør det lettere å møte etterspørselen fra markedet. 

For mange utskriftsleverandører er produksjon av hefter en viktig del av tjenestetilbudet. Derfor tilbyr Pro C5200s mater for omslagsark samt hefteetterbehandler med ryggstifting og brettefunksjoner. 

«Med Ricoh Pro C5200s-serien kan vi hjelpe leverandører av produksjonstrykk til å utvide kapasiteten», sier Benoit Chatelard, Vice President, Production Printing, Ricoh Europe. «Med omfattende medieutvalg og en rekke etterbehandlingsalterativer som tidligere kun var tilgjengelige på Ricohs mer avanserte presser, kan leverandører nå tilby små opplag av kreative trykksaker, inkludert konvolutter og lange ark med trippel og firedobbel bretting. 

«Når kunder etterspør en tjeneste, vil vi at utskriftsleverandøren skal kunne si ja med full støtte i vår teknisk solide produksjonsportefølje».

Ricoh Pro C5200s-serien har en papirkapasitet på opptil 8 250 ark og kan brukes til store opplag, selv med bytte av media. Til tross for at dette er en produksjonspresse med høy ytelse, krever serien relativt liten plass slik at de enkelt kan passe inn i ulike trykkerimiljøer.

Ricoh Pro C5200s-serien er nå tilgjengelig for salg og har sin første fremvisning i Europa på Sign and Print Scandiavia i Stockholm 7.–9. februar. 

|Om Ricoh|

Ricoh styrker digitale arbeidsplasser ved å bruke innovative teknologier og tjenester som gjør det mulig for enkeltpersoner å jobbe smartere fra hvor som helst.

Med kunnskap og organisatoriske evner opparbeidet gjennom sin 85-årige historie, er Ricoh en ledende leverandør av digitale tjenester, informasjonsadministrasjon og utskriftsløsninger designet for å støtte digital transformasjon og optimalisere forretningsytelsen.

Ricoh Group har hovedkontor i Tokyo og har store virksomheter over hele verden, og produktene og tjenestene deres når nå kunder i omtrent 200 land og regioner. I regnskapsåret som ble avsluttet mars 2022, hadde Ricoh Group et verdensomspennende salg på 1758 milliarder yen (ca. 14,5 milliarder USD).

For mer informasjon, vennligst besøk www.ricoh-europe.com

empty© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Alle rettigheter forbeholdt. Alle refererte produktnavn er varemerker for deres respektive selskaper.

Mediekontakt:

Ricoh Europe PLC

Jack Gibson

E-post: media@ricoh-europe.com

Hjemmeside: www.ricoh-europe.com