Policy for informasjonskapsler

Ricoh bruker datainnsamlingsverktøy som f.eks. informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din når du bruker nettstedet. Du kan lære hvordan man endrer disse innstillingene og henter mer informasjon om informasjonskapsler her.

×

OnlineXprint øker hastigheten med Ricoh Pro C9110

«Med RICOH Pro C9110 er OnlineXprint i stand til å produsere mer på kortere tid. Dette betyr at vi nå er mer konkurransedyktige på jobber med høyere opplag enn tidligere. Tidsfristene blir kortere og kvalitetskravet høyere. Samtaler med solide Ricoh referansekunder samt et stort serviceapparat gjorde at vi følte oss trygge på denne investeringen. Vi er godt i gang med produksjonen på den nye maskinen», forteller Julie Piñol Jensen, daglig leder i OnlineXprint.

Arne Aske, Business Development Manager i Ricoh Norge, er sikker på at OnlineXprint har tatt rett beslutning. «Vi ser frem til det nye samarbeidet vi har forpliktet oss til fremover.

OnlineXprint er en svært spennende bedrift å samarbeide med, og vi gleder oss til videre utvikling», sier Kurt Bye, Sales Manager i Ricoh Norge AS

Kort om Pro C9110

  • Overlegen utskriftskvalitet.
  • Maksimerer produktiviteten med opp til 150 A4 Sider/min uavhengig av ark tykkelse
  • Svært robust konstruksjon og etterbehandling
  • Omfattende mediemuligheter
  • Maks papirformat 700x330 (Automatisk tosidig trykk)
  • Maks ark tykkelse 400G
  • Veskekjøling i fargeverk
  • https://www.youtube.com/watch?v=eEbv4bcrsJc

|Om Ricoh|

Ricoh er en global teknologivirksomhet som spesialiserer seg innen utskrifts- og dokumentløsninger, visuelle kommunikasjonsløsninger, produksjonsutskrift samt et bredt spekter av IT-tjenester og løsninger. Ricoh tilbyr komplette informasjons- og kommunikasjonsløsninger som gir effektivitetsgevinster for våre kunder. Ricoh-konsernet har hovedkontor i Tokyo, og driver virksomhet i mer enn 200 land og regioner med over 100 000 medarbeidere. I regnskapsåret som ble avsluttet 31. mars 2014, hadde Ricoh en samlet omsetning på JPY 2 195 milliarder, basert på IFRS regnskapsstandard (ca. USD 21,3 milliarder).

Under mottoet imagine. change. hjelper Ricoh virksomheter med å endre sine arbeidsprosesser og inspirere medarbeidere til å utnytte sitt kreative potensial. Ricoh er kjent for sin avanserte teknologi, enestående kundeservice samt en lang rekke bærekraftige initiativer og løsninger. Ricoh Norge har hovedkontor i Nydalen i Oslo samt salgskontorer i flere norske byer. Ricoh Norge teller ca. 170 medarbeidere og har et eget servicenettverk med mer enn 50 teknikere og konsulenter, som yter service til kunder over hele landet. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du besøke ricoh.no og ricoh-europe.com.

Hvis du ønsker mer informasjon, kan du kontakte:
Arne Aske
Business manager Production Print
Ricoh Norge AS  
Tlf.:  +47 90 17 26 03
E-post: arne.aske@ricoh.no 
Kurt Bye
Sales Manager Production Print
Ricoh Norge AS
Tel: +47 954 25 313 
kurt.bye@ricoh.no

Nettside: www.ricoh.no
Følg oss på Facebook: www.facebook.com/ricoheurope
Følg oss på LinkedIn: www.linkedin.com/company/ricoh-norge-as
Følg oss på Twitter: www.twitter.com/ricoheurope
Registrer deg på Ricohs mediesenter: www.ricoh-europe.com/press