Policy for informasjonskapsler

Ricoh bruker datainnsamlingsverktøy som f.eks. informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din når du bruker nettstedet. Du kan lære hvordan man endrer disse innstillingene og henter mer informasjon om informasjonskapsler her.

OnlineXprint øker hastigheten med Ricoh Pro C9110

«Med RICOH Pro C9110 er OnlineXprint i stand til å produsere mer på kortere tid. Dette betyr at vi nå er mer konkurransedyktige på jobber med høyere opplag enn tidligere. Tidsfristene blir kortere og kvalitetskravet høyere. Samtaler med solide Ricoh referansekunder samt et stort serviceapparat gjorde at vi følte oss trygge på denne investeringen. Vi er godt i gang med produksjonen på den nye maskinen», forteller Julie Piñol Jensen, daglig leder i OnlineXprint.

Arne Aske, Business Development Manager i Ricoh Norge, er sikker på at OnlineXprint har tatt rett beslutning. «Vi ser frem til det nye samarbeidet vi har forpliktet oss til fremover.

OnlineXprint er en svært spennende bedrift å samarbeide med, og vi gleder oss til videre utvikling», sier Kurt Bye, Sales Manager i Ricoh Norge AS

Kort om Pro C9110

  • Overlegen utskriftskvalitet.
  • Maksimerer produktiviteten med opp til 150 A4 Sider/min uavhengig av ark tykkelse
  • Svært robust konstruksjon og etterbehandling
  • Omfattende mediemuligheter
  • Maks papirformat 700x330 (Automatisk tosidig trykk)
  • Maks ark tykkelse 400G
  • Veskekjøling i fargeverk
  • https://www.youtube.com/watch?v=eEbv4bcrsJc

|Om Ricoh|

Ricoh er et globalt teknologiselskap som har omformet måten mennesker arbeider på, i mer enn 80 år. Med bedriftens slagord i tankene – imagine. change. – fortsetter Ricoh å tilby selskaper og enkeltpersoner tjenester og teknologi som inspirerer til innovasjon, forbedrer bærekraftighet og øker vekst. Dette inkluderer dokumentbehandlingssystemer, IT-tjenester, produksjonsutskriftsløsninger, visuelle kommunikasjonssystemer, digitale kameraer og industrielle systemer.

Ricoh Group har hovedkvarter i Tokyo og er virksom i omtrent 200 land og regioner. I regnskapsåret som ble avsluttet i mars 2016, hadde Ricoh Group et globalt salg på JPY 2209 milliarder (ca. USD 19,6 milliarder).

Hvis du ønsker mer informasjon, kan du kontakte:

Ricoh Norge AS
Lars Kjelling
Head of LoB and Marketing 
Tel: + 47 469 23 255
lars.kjelling@ricoh.no

Nettside: www.ricoh.no
Følg oss på Facebook:
 www.facebook.com/RicohNorge/
Følg oss på LinkedIn: www.linkedin.com/company/ricoh-norge-as
Følg oss på Twitter: www.twitter.com/ricoheurope
Registrer deg på Ricohs mediesenter: www.ricoh-europe.com/press