Policy for informasjonskapsler

Ricoh bruker datainnsamlingsverktøy som f.eks. informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din når du bruker nettstedet. Du kan lære hvordan man endrer disse innstillingene og henter mer informasjon om informasjonskapsler her.

OnlineXprint øker hastigheten med Ricoh Pro C9110

«Med RICOH Pro C9110 er OnlineXprint i stand til å produsere mer på kortere tid. Dette betyr at vi nå er mer konkurransedyktige på jobber med høyere opplag enn tidligere. Tidsfristene blir kortere og kvalitetskravet høyere. Samtaler med solide Ricoh referansekunder samt et stort serviceapparat gjorde at vi følte oss trygge på denne investeringen. Vi er godt i gang med produksjonen på den nye maskinen», forteller Julie Piñol Jensen, daglig leder i OnlineXprint.

Arne Aske, Business Development Manager i Ricoh Norge, er sikker på at OnlineXprint har tatt rett beslutning. «Vi ser frem til det nye samarbeidet vi har forpliktet oss til fremover.

OnlineXprint er en svært spennende bedrift å samarbeide med, og vi gleder oss til videre utvikling», sier Kurt Bye, Sales Manager i Ricoh Norge AS

Kort om Pro C9110

  • Overlegen utskriftskvalitet.
  • Maksimerer produktiviteten med opp til 150 A4 Sider/min uavhengig av ark tykkelse
  • Svært robust konstruksjon og etterbehandling
  • Omfattende mediemuligheter
  • Maks papirformat 700x330 (Automatisk tosidig trykk)
  • Maks ark tykkelse 400G
  • Veskekjøling i fargeverk
  • https://www.youtube.com/watch?v=eEbv4bcrsJc

|Om Ricoh|

Ricoh styrker digitale arbeidsplasser ved hjelp av innovative teknologier og tjenester som lar ansatte jobbe smartere. I mer enn 80 år har Ricoh vært pådriver for innovasjon, og er i dag en ledende leverandør av løsninger innen dokumenthåndtering, møteromsløsninger, IT-tjenester, kommersielt og industrielt trykk, digitale kameraer og industrielle systemer.

Ricoh-gruppen har hovedkvarter i Tokyo og opererer i rundt 200 land og regioner. Ved slutten av regnskapsåret i mars 2017 hadde Ricoh-gruppen en omsetning på verdensbasis på 2 028 milliarder yen (tilsvarende 18,2 milliarder USD).

For mer informasjon, se www.ricoh.no


Eller ta kontakt med:
Lars Kjelling
Head of LoB and Marketing
Ricoh Norge AS
Gjerdrums vei 11
P.B. 4873 Nydalen
0422 Oslo
Norway
Tel: + 47 469 23 255
lars.kjelling@ricoh.no
Nettside: www.ricoh.no 

Følg oss på Facebook: www.facebook.com/ricoheurope
Følg oss på LinkedIn: www.linkedin.com/company/ricoh-norge-as
Følg oss på Twitter: www.twitter.com/ricoheurope
Registrer deg på Ricohs mediesenter: www.ricoh-europe.com/press