Ricoh engasjerer seg i kampen mot Alzheimers
20.12.2017

Ricoh engasjerer seg i kampen mot Alzheimers

Ricoh inngikk samarbeid med global veldedig organisasjon, Alzheimer’s Research. 
Ricoh Norge, Oslo, 20. desember 2017 – Ricoh gjør en innsats for å bekjempe demens gjennom et tverreuropeisk samarbeid med Alzheimer’s Research, Europas fremste veldedige organisasjon for forskning på demens.  Gjennom samarbeidet med Alzheimer’s Research skal Ricoh delta i å utarbeide kampanjer for øke bevisstheten om demens, og bidrar blant annet gjennom bruk av sin digitale utskriftsteknologi.
Ricoh engasjerer seg i kampen mot Alzheimers
Ricoh bidrar også til å finansiere forskningen gjennom en lang rekke frivillige aktiviteter. Midlene som samles inn støtter forskere i verdensklasse i arbeidet med å øke kunnskapsbasen som ligger til grunn for å forstå de komplekse sykdommene som fører til demens, der den vanligste er Alzheimers sykdom.

De deltakende Ricoh-selskapene i Europa gjennomfører også en rekke aktiviteter hvor de ansatte i bedriften engasjerer seg for å samle inn midler til forskning. Samtidig får de ansatte opplæring om symptomer, årsaker og konsekvenser demens fører til, i tillegg til oppdatert informasjon om fremgangen i forskningsprosessen.

Javier Diez-Aguirre, Visepresident for Corporate Marketing, CSR and Environment i Ricoh Europa fortalte at: «Ricoh deler målene til Alzheimer’s Research om å bidra til oppnå den første livsendrende behandlingen av demens innen 2025. Vi forplikter oss både personlig og teknologisk til å bidra med vår ekspertise for å nå målene vi har satt oss. Vi er stolte av samarbeidet med Alzheimer’s Research, og kan nesten ikke vente med å med å se hva vi kan få til sammen i kampen for å bekjempe demens.»

Timothy Parry, Director of Communications and Partnerships ved Alzheimer’s Research sier: “Vi er stolte av avsløre at vi skal samarbeide med Ricoh Europa. Dette er en bedrift med stor innflytelse, og en ledende aktør innen teknologisk innovasjon. Gjennom dette samarbeidet viser Ricoh Europa at alle typer bedrifter kan spille en meningsfull rolle i kampen mot de store medisinske utfordringene vi står overfor. Vi er takknemlige overfor Ricoh Europas ledelse og ansatte, og gjennom vårt samarbeid skal vi legge til rette for vitenskapelige gjennombrudd som gir håp til enkeltpersoner og familier som er rammet av demens verden over.»

|Om Ricoh|

Ricoh styrker digitale arbeidsplasser ved å bruke innovative teknologier og tjenester som gjør det mulig for enkeltpersoner å jobbe smartere fra hvor som helst.

Med kunnskap og organisatoriske evner opparbeidet gjennom sin 85-årige historie, er Ricoh en ledende leverandør av digitale tjenester, informasjonsadministrasjon og utskriftsløsninger designet for å støtte digital transformasjon og optimalisere forretningsytelsen.

Ricoh Group har hovedkontor i Tokyo og har store virksomheter over hele verden, og produktene og tjenestene deres når nå kunder i omtrent 200 land og regioner. I regnskapsåret som ble avsluttet mars 2022, hadde Ricoh Group et verdensomspennende salg på 1758 milliarder yen (ca. 14,5 milliarder USD).

For mer informasjon, vennligst besøk www.ricoh-europe.com

empty© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Alle rettigheter forbeholdt. Alle refererte produktnavn er varemerker for deres respektive selskaper.

Mediekontakt:

Ricoh Europe PLC

Jack Gibson

E-post: media@ricoh-europe.com

Hjemmeside: www.ricoh-europe.com