Policy for informasjonskapsler

Ricoh bruker datainnsamlingsverktøy som f.eks. informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din når du bruker nettstedet. Du kan lære hvordan man endrer disse innstillingene og henter mer informasjon om informasjonskapsler her.

Ricoh engasjerer seg i kampen mot Alzheimers

Ricoh inngikk samarbeid med global veldedig organisasjon, Alzheimer’s Research. 

Ricoh Norge, Oslo, 20. desember 2017 – Ricoh gjør en innsats for å bekjempe demens gjennom et tverreuropeisk samarbeid med Alzheimer’s Research, Europas fremste veldedige organisasjon for forskning på demens.  Gjennom samarbeidet med Alzheimer’s Research skal Ricoh delta i å utarbeide kampanjer for øke bevisstheten om demens, og bidrar blant annet gjennom bruk av sin digitale utskriftsteknologi.

Ricoh engasjerer seg i kampen mot Alzheimers

Ricoh bidrar også til å finansiere forskningen gjennom en lang rekke frivillige aktiviteter. Midlene som samles inn støtter forskere i verdensklasse i arbeidet med å øke kunnskapsbasen som ligger til grunn for å forstå de komplekse sykdommene som fører til demens, der den vanligste er Alzheimers sykdom.

De deltakende Ricoh-selskapene i Europa gjennomfører også en rekke aktiviteter hvor de ansatte i bedriften engasjerer seg for å samle inn midler til forskning. Samtidig får de ansatte opplæring om symptomer, årsaker og konsekvenser demens fører til, i tillegg til oppdatert informasjon om fremgangen i forskningsprosessen.

Javier Diez-Aguirre, Visepresident for Corporate Marketing, CSR and Environment i Ricoh Europa fortalte at: «Ricoh deler målene til Alzheimer’s Research om å bidra til oppnå den første livsendrende behandlingen av demens innen 2025. Vi forplikter oss både personlig og teknologisk til å bidra med vår ekspertise for å nå målene vi har satt oss. Vi er stolte av samarbeidet med Alzheimer’s Research, og kan nesten ikke vente med å med å se hva vi kan få til sammen i kampen for å bekjempe demens.»

Timothy Parry, Director of Communications and Partnerships ved Alzheimer’s Research sier: “Vi er stolte av avsløre at vi skal samarbeide med Ricoh Europa. Dette er en bedrift med stor innflytelse, og en ledende aktør innen teknologisk innovasjon. Gjennom dette samarbeidet viser Ricoh Europa at alle typer bedrifter kan spille en meningsfull rolle i kampen mot de store medisinske utfordringene vi står overfor. Vi er takknemlige overfor Ricoh Europas ledelse og ansatte, og gjennom vårt samarbeid skal vi legge til rette for vitenskapelige gjennombrudd som gir håp til enkeltpersoner og familier som er rammet av demens verden over.»

|Om Ricoh|

Ricoh styrker digitale arbeidsplasser ved hjelp av innovative teknologier og tjenester som lar ansatte jobbe smartere. I mer enn 80 år har Ricoh vært pådriver for innovasjon, og er i dag en ledende leverandør av løsninger innen dokumenthåndtering, møteromsløsninger, IT-tjenester, kommersielt og industrielt trykk, digitale kameraer og industrielle systemer.

Ricoh-gruppen har hovedkvarter i Tokyo og opererer i rundt 200 land og regioner. Ved slutten av regnskapsåret i mars 2017 hadde Ricoh-gruppen en omsetning på verdensbasis på 2 028 milliarder yen (tilsvarende 18,2 milliarder USD).

For mer informasjon, se www.ricoh.no


Eller ta kontakt med:
Lars Kjelling
Head of LoB and Marketing
Ricoh Norge AS
Gjerdrums vei 11
P.B. 4873 Nydalen
0422 Oslo
Norway
Tel: + 47 469 23 255
lars.kjelling@ricoh.no
Nettside: www.ricoh.no 

Følg oss på Facebook: www.facebook.com/ricoheurope
Følg oss på LinkedIn: www.linkedin.com/company/ricoh-norge-as
Følg oss på Twitter: www.twitter.com/ricoheurope
Registrer deg på Ricohs mediesenter: www.ricoh-europe.com/press