Policy for informasjonskapsler

Ricoh bruker datainnsamlingsverktøy som f.eks. informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din når du bruker nettstedet. Du kan lære hvordan man endrer disse innstillingene og henter mer informasjon om informasjonskapsler her.

Ricoh gjør sin debut på FESPA Digital 2016

Ricoh Europa, 16. desember 2015 – Ricoh presenterer sin voksende portefølje av løsninger på sin aller første stand på FESPA Digital fra 8. til 11. mars i Amsterdam. Besøkende vil kunne se den nye farge-multifunksjonsenheten MP CW2201SP for storformat og grafikk, samt AEC/CAD-program i tillegg til Ricohs Pro™ L4100-serie med lateksskrivere for storformat.

Ricoh stiller også ut sitt prisvinnende, arkbaserte fargeproduksjonssystem Pro™ C7100X med en femte fargestasjon for klar og hvit toner.

«Vi har tatt i bruk vår ekspertise innen teknologisk forskning og utvikling for å imøtekomme behovene til leverandører av digital skilting og presentasjonsgrafikk», forteller Graham Moore, Director of Business Development i Ricoh Europe. «Pro L4100 og Pro C7100X er spesielt utformet med tanke på denne raskt voksende bransjen. Vi har en stor, internasjonal kundebase ettersom flere bedrifter ønsker nye, pålitelige og kostnadseffektive løsninger. 

The new colour MP CW2201SP wide format multifunction device

Flere trykkerier tilbyr nå alt-i-ett, inkludert digital skilting. Samtidig ser vi at leverandører av digital skilting også ønsker å tilby effektive tjenester innen dokumentutskrift for å utvide virksomheten.» 

Den nye multifunksjonsenheten MPC W2201SP for storformat tilbyr den beste automatiseringen av arbeidsflyt i klassen. Interesserte kunder kan velge mellom kopimaskin/skriver eller skannerfunksjonalitet og anvende Ricohs svært prisgunstige, pigmentbaserte blekkteknologi Liquid GelTM. MPC W2201SP er en allsidig produksjonsenhet som kan trykke reklamemateriell og annen grafikk til både utendørs- og innendørsformål.

Ricohs Pro L4100-serie har den nyeste generasjonen av Ricoh piezo-skriverhoder med variable dråpestørrelser som oppnår blekkdråper ned til fire picoliter. Dette gir holdbar utskrift til både utendørs- og innendørsbruk. En annen viktig fordel ved enhetene er den lave miljøpåvirkningen. De bruker mindre strøm enn konkurrerende modeller på grunn av lavere utskriftstemperatur.

Brukerne kan velge mellom sidebredde på 1 361 mm eller 1 610 mm, og skrive ut på en rekke ulike medier fra PVC til papir og tekstiler. Disse skriverne har en menydrevet ColorGATE RIP (tillegg) som gir eksakt sammensetning av funksjoner.

Moore fortsetter: «Ricoh leverer komplette løsninger og har en raskt voksende portefølje av innovative produkter og tjenester som er utformet for å bidra til at kundene oppnår maksimal suksess i virksomheten sin. Løsningene som vi vil presentere på FESPA Digital, utvider ikke bare produktutvalget, men sikrer også profesjonell kvalitet og en effektiv produksjon.»

Hvis du ønsker mer informasjon, kan du besøke www.ricoh-europe.com/fespa2016

|Om Ricoh|

Ricoh styrker digitale arbeidsplasser ved hjelp av innovative teknologier og tjenester som lar ansatte jobbe smartere. I mer enn 80 år har Ricoh vært pådriver for innovasjon, og er i dag en ledende leverandør av løsninger innen dokumenthåndtering, møteromsløsninger, IT-tjenester, kommersielt og industrielt trykk, digitale kameraer og industrielle systemer.

Ricoh-gruppen har hovedkvarter i Tokyo og opererer i rundt 200 land og regioner. Ved slutten av regnskapsåret i mars 2017 hadde Ricoh-gruppen en omsetning på verdensbasis på 2 028 milliarder yen (tilsvarende 18,2 milliarder USD).

For mer informasjon, se www.ricoh.no


Eller ta kontakt med:
Lars Kjelling
Head of LoB and Marketing
Ricoh Norge AS
Gjerdrums vei 11
P.B. 4873 Nydalen
0422 Oslo
Norway
Tel: + 47 469 23 255
lars.kjelling@ricoh.no
Nettside: www.ricoh.no 

Følg oss på Facebook: www.facebook.com/ricoheurope
Følg oss på LinkedIn: www.linkedin.com/company/ricoh-norge-as
Følg oss på Twitter: www.twitter.com/ricoheurope
Registrer deg på Ricohs mediesenter: www.ricoh-europe.com/press