Ricoh gjør sin debut på FESPA Digital 2016
16.12.2015

Ricoh gjør sin debut på FESPA Digital 2016

Ricoh Europa, 16. desember 2015 – Ricoh presenterer sin voksende portefølje av løsninger på sin aller første stand på FESPA Digital fra 8. til 11. mars i Amsterdam. Besøkende vil kunne se den nye farge-multifunksjonsenheten MP CW2201SP for storformat og grafikk, samt AEC/CAD-program i tillegg til Ricohs Pro™ L4100-serie med lateksskrivere for storformat.

Ricoh stiller også ut sitt prisvinnende, arkbaserte fargeproduksjonssystem Pro™ C7100X med en femte fargestasjon for klar og hvit toner.

«Vi har tatt i bruk vår ekspertise innen teknologisk forskning og utvikling for å imøtekomme behovene til leverandører av digital skilting og presentasjonsgrafikk», forteller Graham Moore, Director of Business Development i Ricoh Europe. «Pro L4100 og Pro C7100X er spesielt utformet med tanke på denne raskt voksende bransjen. Vi har en stor, internasjonal kundebase ettersom flere bedrifter ønsker nye, pålitelige og kostnadseffektive løsninger. 

The new colour MP CW2201SP wide format multifunction device

Flere trykkerier tilbyr nå alt-i-ett, inkludert digital skilting. Samtidig ser vi at leverandører av digital skilting også ønsker å tilby effektive tjenester innen dokumentutskrift for å utvide virksomheten.» 

Den nye multifunksjonsenheten MPC W2201SP for storformat tilbyr den beste automatiseringen av arbeidsflyt i klassen. Interesserte kunder kan velge mellom kopimaskin/skriver eller skannerfunksjonalitet og anvende Ricohs svært prisgunstige, pigmentbaserte blekkteknologi Liquid GelTM. MPC W2201SP er en allsidig produksjonsenhet som kan trykke reklamemateriell og annen grafikk til både utendørs- og innendørsformål.

Ricohs Pro L4100-serie har den nyeste generasjonen av Ricoh piezo-skriverhoder med variable dråpestørrelser som oppnår blekkdråper ned til fire picoliter. Dette gir holdbar utskrift til både utendørs- og innendørsbruk. En annen viktig fordel ved enhetene er den lave miljøpåvirkningen. De bruker mindre strøm enn konkurrerende modeller på grunn av lavere utskriftstemperatur.

Brukerne kan velge mellom sidebredde på 1 361 mm eller 1 610 mm, og skrive ut på en rekke ulike medier fra PVC til papir og tekstiler. Disse skriverne har en menydrevet ColorGATE RIP (tillegg) som gir eksakt sammensetning av funksjoner.

Moore fortsetter: «Ricoh leverer komplette løsninger og har en raskt voksende portefølje av innovative produkter og tjenester som er utformet for å bidra til at kundene oppnår maksimal suksess i virksomheten sin. Løsningene som vi vil presentere på FESPA Digital, utvider ikke bare produktutvalget, men sikrer også profesjonell kvalitet og en effektiv produksjon.»

Hvis du ønsker mer informasjon, kan du besøke www.ricoh-europe.com/fespa2016

|Om Ricoh|

Ricoh styrker digitale arbeidsplasser ved å bruke innovative teknologier og tjenester som gjør det mulig for enkeltpersoner å jobbe smartere fra hvor som helst.

Med kunnskap og organisatoriske evner opparbeidet gjennom sin 85-årige historie, er Ricoh en ledende leverandør av digitale tjenester, informasjonsadministrasjon og utskriftsløsninger designet for å støtte digital transformasjon og optimalisere forretningsytelsen.

Ricoh Group har hovedkontor i Tokyo og har store virksomheter over hele verden, og produktene og tjenestene deres når nå kunder i omtrent 200 land og regioner. I regnskapsåret som ble avsluttet mars 2022, hadde Ricoh Group et verdensomspennende salg på 1758 milliarder yen (ca. 14,5 milliarder USD).

For mer informasjon, vennligst besøk www.ricoh-europe.com

empty© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Alle rettigheter forbeholdt. Alle refererte produktnavn er varemerker for deres respektive selskaper.

Mediekontakt:

Ricoh Europe PLC

Jack Gibson

E-post: media@ricoh-europe.com

Hjemmeside: www.ricoh-europe.com