Policy for informasjonskapsler

Ricoh bruker datainnsamlingsverktøy som f.eks. informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din når du bruker nettstedet. Du kan lære hvordan man endrer disse innstillingene og henter mer informasjon om informasjonskapsler her.

Ricoh installerer Europas 300. Ricoh Pro™ C9110

Ricoh Europa, London, 29. september 2016 Europas 300. Ricoh Pro™ C9110 series heavy duty digital colour sheetfed press has been installed at HG Media in Norway.

Ricoh Pro C9110-maskinen er HG Medias andre. Den ble bestilt like etter at den første leverte en 300 % økning i produktivitet. Administrerende direktør Lars Christoffersen sier, «rett etter at den første digitaltrykkmaskinen ble tatt i bruk, produserte vi tre ganger mer enn vanlig. Vi trodde kanskje vi kunne øke produksjonen med opptil 50 %, men vi forventet ikke 300 %.» 

Dobbelt så rask
«Den skriver ut mer enn dobbelt så raskt som tidligere maskiner vi har hatt. Fordi digitale maskiner er blitt så produktive, kan arbeid produseres svært kostnadseffektivt. Skjærings- punktet der offset-trykk og digital trykk møtes for opplag, er mye høyere. Vi kan også være mer fleksible.»

HG Media har en omsetning på EUR 5,4 millioner og har alltid hatt fokus på digitaltrykk. Det var hastighet, utskriftskvalitet og mulighet for utskrift av lange ark fra Ricoh Pro C9110, i tillegg til konstruksjonen, som skilte den ut, sier Christoffersen: «Vi har hatt en rekke digitale trykkmaskiner, men syns ikke de har produsert resultater som er like bra som Ricoh-maskinen. Når bransjekunder har vist kundene sine eksempler på arbeidet vårt, har de har valgt Ricoh-produsert materiale.»

Når det er snakk om forventet virkning av den nye maskinen, sier han følgende: «I den første måneden vi hadde den første Ricoh Pro C9110, produserte vi 800 000 A4-ark. Vi tror at gjennomsnittet vil øke nå, med to maskiner, til mellom 1,5 og 2 millioner A4-ark per måned.»

Graham Moore, sjef for forretningsutvikling innen produksjonsutskrift hos Ricoh Europe, sier: «Ricoh Pro C9100-serien ble utviklet med krav fra kommersielle trykkselskaper om små utskriftsmengder av høy kvalitet i tankene. Den ble lansert i 2014, og 300 systemer har allerede blitt kjøpt. Dette viser at forskning og utvikling på høyt nivå kan oversettes til svært effektive trykkproduksjonssystemer.»

Økt kapasitet
En annen progressiv utskriftstjenesteleverandør som har valgt Pro C9100-teknologi, er det danske digitale trykkeriet Ecograf, som har en omsetning på EUR 1,5 millioner. Selskapet har nylig investert i to Ricoh Pro C9110-trykkmaskiner på grunn av utskriftskvalitet og -produktivtet. Salgsdirektør Lars Christensen sier, «På dagsbasis er kostnadene ved produksjon på systemene svært lave. De kjører jevnt, og behovet for vedlikehold er minimalt. Og kanskje viktigst av alt: De har hjulpet oss øke vår produksjonskapasitet. Vi forventer at disse trykkmaskinene vil påvirke omsetningen med så mye som 20 %.»

I Spania var trykkmaskinens evne til å håndtere en rekke materialer, en viktig faktor for den kommersielle utskriftstjenesteleverandøren Impremta Pages. Eier Josep Pages sier: «Vi valgte den på grunn av de mange alternativene for materialer og utskriftskvalitet. Den vil også hjelpe oss med å innfri den økende etterspørselen etter små utskriftsmengder og rask produksjonstid. Den vil gjøre Impremta raskere, mer fleksibel og mer effektiv.» 

|Om Ricoh|

Ricoh legger til rette for digitale arbeidsplasser ved hjelp av innovative teknologier og tjenester som lar ansatte jobbe smartere. I mer enn 80 år har Ricoh vært pådriver for innovasjon, og er i dag en ledende leverandør av løsninger innen dokumenthåndtering, møteromsløsninger, IT-tjenester, kommersielt og industrielt trykk, digitale kameraer og industrielle systemer.

Hovedkvarteret ligger i Tokyo, og Ricoh Group driver forretninger i rundt 200 land og regioner. I finansåret som ble avsluttet i mars 2021 hadde Ricoh Group et globalt salg på 1 682 milliarder yen som tilsvarer rundt 15,1 milliarder USD)

For mer informasjon, se www.ricoh.no


Eller ta kontakt med:
Pål Arne Grøttem
Sales 
and Marketing Director
Ricoh Norge AS
Innspurten 13
0663 Oslo
Norway
Tel: + 47
48046000
paal.arne.grottem@ricoh.no 

Nettside: www.ricoh.no 

Følg oss på Facebook: https://www.facebook.com/RicohNorge/ 
Følg oss på LinkedIn: www.linkedin.com/company/ricoh-norge-as
Følg oss på Twitter: www.twitter.com/ricoheurope
Registrer deg på Ricohs mediesenter: www.ricoh-europe.com/press