Ricoh markerer milepæl med 2 000 solgte Pro™ C7100
07.02.2017

Ricoh markerer milepæl med 2 000 solgte Pro™ C7100

Ricoh Europe, London, 7. februar 2017 – En italiensk utskriftsleverandør har bestilt Europas Ricoh ProTM C7100 arkbaserte fargepresse nummer 2 000. Med denne vil de kunne styrke tjenestetilbudet og markedsprofilen sin.

proc7100
Den italienske utskriftsleverandøren Ligurgaf har bestilt Ricoh ProTM C7100 produksjonspresse nummer 2 000 i Europa

Alessandro Dario, eieren av trykkeriet Ligurgaf i Liguria, nordvest i Italia, sier: «Dette var en enkel avgjørelse. Kombinasjonen av høy bildekvalitet og allsidighet i form av femte fargeverk gjør at vi kan styrke tilbudet og renomméet vårt».

Ricoh Pro C7100-serien ble lansert i desember 2014. Blant funksjonene som har bidratt til den raske og omfattende markedssuksessen, finner vi femte fargeverk, utskrift av lange ark opptil 700 mm og utskriftshastighet på opptil 90 sider i minuttet.

Benoit Chatelard, Vice President, Production Printing, Ricoh Europe, tilføyer: «Pro C7100-serien er unik. Ingen annen presse i dette markedssegmentet har både femte fargeverk og utskrift av lange ark. Serien gjør at utskriftsleverandører kan skille seg ut ved å tilby kreative design og flere bruksområder med alt fra plakater og sekssiders A4-brosjyrer til bokomslag. Ricoh Pro C7100-serien hjelper dem også med å utvikle sterkere relasjoner til kundene sine ved å tilby ny, spennende funksjonalitet som kan gi enorm effekt og gode resultater».

Han fortsetter: «Det at syv av ti Pro C7100-modeller som er solgt i Europa, har vært versjoner med femte fargeverk viser at kreative og fremtidsrettede utskriftsleverandører griper denne muligheten til å utvide funksjonaliteten og tjenestene sine».

Rask tørketid, mulighet for å skrive ut med metalliske farger, i tillegg til ColorLogic-programvare og flere mediealternativer gir utskriftsleverandørene verdifulle fordeler.

En annen viktig fordel for utskriftsleverandørene er Ricohs vedvarende satsing på forskning og utvikling. Et eksempel er neongul toner som ytterligere øker det kreative potensialet i Ricoh Pro C7100-serien.

|Om Ricoh|

Ricoh styrker digitale arbeidsplasser ved å bruke innovative teknologier og tjenester som gjør det mulig for enkeltpersoner å jobbe smartere fra hvor som helst.

Med kunnskap og organisatoriske evner opparbeidet gjennom sin 85-årige historie, er Ricoh en ledende leverandør av digitale tjenester, informasjonsadministrasjon og utskriftsløsninger designet for å støtte digital transformasjon og optimalisere forretningsytelsen.

Ricoh Group har hovedkontor i Tokyo og har store virksomheter over hele verden, og produktene og tjenestene deres når nå kunder i omtrent 200 land og regioner. I regnskapsåret som ble avsluttet mars 2022, hadde Ricoh Group et verdensomspennende salg på 1758 milliarder yen (ca. 14,5 milliarder USD).

For mer informasjon, vennligst besøk www.ricoh-europe.com

empty© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Alle rettigheter forbeholdt. Alle refererte produktnavn er varemerker for deres respektive selskaper.

Mediekontakt:

Ricoh Europe PLC

Jack Gibson

E-post: media@ricoh-europe.com

Hjemmeside: www.ricoh-europe.com