Policy for informasjonskapsler

Ricoh bruker datainnsamlingsverktøy som f.eks. informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din når du bruker nettstedet. Du kan lære hvordan man endrer disse innstillingene og henter mer informasjon om informasjonskapsler her.

Ricoh Earns Five Awards from Buyers Laboratory LLC

London, 6. august 2015  – Ricoh Europe kunngjorde i dag at de har vunnet fem priser fra Buyers Laboratory LLC (BLI) 2015 Summer Pick Awards, inkludert prisene for Outstanding Personal Printer, Outstanding Budget/Economy Printer for Small Workgroups, Outstanding Printer for Mid-Size Workgroups og Outstanding Achievement in Energy Efficiency. Vurderingen er foretatt av BLIs teknikere og redaktører, som har lang erfaring. Prisene går til modeller som har levert førsteklasses resultater i BLIs grundige tester innenfor sine respektive kategorier.

«To ganger i året ønsker BLI å belønne produkter som oppnår førsteklasses resultater i BLIs grundige vurderinger», forklarer David Sweetnam, direktør i EMEA Research and Lab Services, BLI. «Prisene anerkjenner styrken i Ricohs produktportfolio, med førsteklasses produkter som fokuserer på behovene i spesifikke markeder og energieffektiviteten som gjør Ricoh til en høyt respektert merkevare.»

«Vi er ekstremt stolte over å motta disse prisene for våre A3- og A4-enheter. De understreker hvordan Ricoh fortsetter å være ledende innen utvikling av teknologi som støtter innovasjon på arbeidsplassen, enten det er gjennom vårt fokus på å utvikle energieffektive modeller, eller den kontinuerlige forbedringen av vår produktportfolio for å møte kundenes behov», sier Olivier Vriesendorp, markedsføringssjef for Product Marketing, Ricoh Europe.

Etter å ha vunnet 16 2015 BLI Winter Pick awards tidligere i år, mottok Ricoh følgende priser i forbindelse med BLI Summer Pick awards:

Hardware Awards:
Ricoh SP 213w
Outstanding Personal Printer 
Ricoh SP 3600DN
Outstanding Budget/Economy Printer for Small Workgroups
Ricoh SP 4510DN
Outstanding Printer for Mid-Size Workgroups

Environmental Awards:
Ricoh MP C6003
Outstanding Achievement in Energy Efficiency
(Energiforbruket var 48 % lavere enn konkurrentenes gjennomsnitt på tidspunktet den ble testet.)
Ricoh MP C401SR
Outstanding Achievement in Energy Efficiency
(Energiforbruket var 41 % lavere enn konkurrentenes gjennomsnitt på tidspunktet den ble testet.)

|Om Ricoh|

Ricoh er et globalt teknologiselskap som har omformet måten mennesker arbeider på, i mer enn 80 år. Med bedriftens slagord i tankene – imagine. change. – fortsetter Ricoh å tilby selskaper og enkeltpersoner tjenester og teknologi som inspirerer til innovasjon, forbedrer bærekraftighet og øker vekst. Dette inkluderer dokumentbehandlingssystemer, IT-tjenester, produksjonsutskriftsløsninger, visuelle kommunikasjonssystemer, digitale kameraer og industrielle systemer.

Ricoh Group har hovedkvarter i Tokyo og er virksom i omtrent 200 land og regioner. I regnskapsåret som ble avsluttet i mars 2016, hadde Ricoh Group et globalt salg på JPY 2209 milliarder (ca. USD 19,6 milliarder).

Hvis du ønsker mer informasjon, kan du kontakte:

Ricoh Norge AS
Lars Kjelling
Head of LoB and Marketing 
Tel: + 47 469 23 255
lars.kjelling@ricoh.no

Nettside: www.ricoh.no
Følg oss på Facebook:
 www.facebook.com/RicohNorge/
Følg oss på LinkedIn: www.linkedin.com/company/ricoh-norge-as
Følg oss på Twitter: www.twitter.com/ricoheurope
Registrer deg på Ricohs mediesenter: www.ricoh-europe.com/press