Policy for informasjonskapsler

Ricoh bruker datainnsamlingsverktøy som f.eks. informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din når du bruker nettstedet. Du kan lære hvordan man endrer disse innstillingene og henter mer informasjon om informasjonskapsler her.

Ricoh Earns Five Awards from Buyers Laboratory LLC

London, 6. august 2015  – Ricoh Europe kunngjorde i dag at de har vunnet fem priser fra Buyers Laboratory LLC (BLI) 2015 Summer Pick Awards, inkludert prisene for Outstanding Personal Printer, Outstanding Budget/Economy Printer for Small Workgroups, Outstanding Printer for Mid-Size Workgroups og Outstanding Achievement in Energy Efficiency. Vurderingen er foretatt av BLIs teknikere og redaktører, som har lang erfaring. Prisene går til modeller som har levert førsteklasses resultater i BLIs grundige tester innenfor sine respektive kategorier.

«To ganger i året ønsker BLI å belønne produkter som oppnår førsteklasses resultater i BLIs grundige vurderinger», forklarer David Sweetnam, direktør i EMEA Research and Lab Services, BLI. «Prisene anerkjenner styrken i Ricohs produktportfolio, med førsteklasses produkter som fokuserer på behovene i spesifikke markeder og energieffektiviteten som gjør Ricoh til en høyt respektert merkevare.»

«Vi er ekstremt stolte over å motta disse prisene for våre A3- og A4-enheter. De understreker hvordan Ricoh fortsetter å være ledende innen utvikling av teknologi som støtter innovasjon på arbeidsplassen, enten det er gjennom vårt fokus på å utvikle energieffektive modeller, eller den kontinuerlige forbedringen av vår produktportfolio for å møte kundenes behov», sier Olivier Vriesendorp, markedsføringssjef for Product Marketing, Ricoh Europe.

Etter å ha vunnet 16 2015 BLI Winter Pick awards tidligere i år, mottok Ricoh følgende priser i forbindelse med BLI Summer Pick awards:

Hardware Awards:
Ricoh SP 213w
Outstanding Personal Printer 
Ricoh SP 3600DN
Outstanding Budget/Economy Printer for Small Workgroups
Ricoh SP 4510DN
Outstanding Printer for Mid-Size Workgroups

Environmental Awards:
Ricoh MP C6003
Outstanding Achievement in Energy Efficiency
(Energiforbruket var 48 % lavere enn konkurrentenes gjennomsnitt på tidspunktet den ble testet.)
Ricoh MP C401SR
Outstanding Achievement in Energy Efficiency
(Energiforbruket var 41 % lavere enn konkurrentenes gjennomsnitt på tidspunktet den ble testet.)

|Om Ricoh|

Ricoh styrker digitale arbeidsplasser ved hjelp av innovative teknologier og tjenester som lar ansatte jobbe smartere. I mer enn 80 år har Ricoh vært pådriver for innovasjon, og er i dag en ledende leverandør av løsninger innen dokumenthåndtering, møteromsløsninger, IT-tjenester, kommersielt og industrielt trykk, digitale kameraer og industrielle systemer.

Ricoh-gruppen har hovedkvarter i Tokyo og opererer i rundt 200 land og regioner. Ved slutten av regnskapsåret i mars 2017 hadde Ricoh-gruppen en omsetning på verdensbasis på 2 028 milliarder yen (tilsvarende 18,2 milliarder USD).

For mer informasjon, se www.ricoh.no


Eller ta kontakt med:
Lars Kjelling
Head of LoB and Marketing
Ricoh Norge AS
Gjerdrums vei 11
P.B. 4873 Nydalen
0422 Oslo
Norway
Tel: + 47 469 23 255
lars.kjelling@ricoh.no
Nettside: www.ricoh.no 

Følg oss på Facebook: www.facebook.com/ricoheurope
Følg oss på LinkedIn: www.linkedin.com/company/ricoh-norge-as
Følg oss på Twitter: www.twitter.com/ricoheurope
Registrer deg på Ricohs mediesenter: www.ricoh-europe.com/press