Ricoh mottar fem priser fra Buyers Laboratory LLC
06.08.2015

Ricoh Earns Five Awards from Buyers Laboratory LLC

London, 6. august 2015  – Ricoh Europe kunngjorde i dag at de har vunnet fem priser fra Buyers Laboratory LLC (BLI) 2015 Summer Pick Awards, inkludert prisene for Outstanding Personal Printer, Outstanding Budget/Economy Printer for Small Workgroups, Outstanding Printer for Mid-Size Workgroups og Outstanding Achievement in Energy Efficiency. Vurderingen er foretatt av BLIs teknikere og redaktører, som har lang erfaring. Prisene går til modeller som har levert førsteklasses resultater i BLIs grundige tester innenfor sine respektive kategorier.

«To ganger i året ønsker BLI å belønne produkter som oppnår førsteklasses resultater i BLIs grundige vurderinger», forklarer David Sweetnam, direktør i EMEA Research and Lab Services, BLI. «Prisene anerkjenner styrken i Ricohs produktportfolio, med førsteklasses produkter som fokuserer på behovene i spesifikke markeder og energieffektiviteten som gjør Ricoh til en høyt respektert merkevare.»

«Vi er ekstremt stolte over å motta disse prisene for våre A3- og A4-enheter. De understreker hvordan Ricoh fortsetter å være ledende innen utvikling av teknologi som støtter innovasjon på arbeidsplassen, enten det er gjennom vårt fokus på å utvikle energieffektive modeller, eller den kontinuerlige forbedringen av vår produktportfolio for å møte kundenes behov», sier Olivier Vriesendorp, markedsføringssjef for Product Marketing, Ricoh Europe.

Etter å ha vunnet 16 2015 BLI Winter Pick awards tidligere i år, mottok Ricoh følgende priser i forbindelse med BLI Summer Pick awards:
Hardware Awards:Ricoh SP 213w
Outstanding Personal Printer 
Ricoh SP 3600DN
Outstanding Budget/Economy Printer for Small Workgroups
Ricoh SP 4510DN
Outstanding Printer for Mid-Size Workgroups
Environmental Awards:Ricoh MP C6003
Outstanding Achievement in Energy Efficiency
(Energiforbruket var 48 % lavere enn konkurrentenes gjennomsnitt på tidspunktet den ble testet.)
Ricoh MP C401SR
Outstanding Achievement in Energy Efficiency
(Energiforbruket var 41 % lavere enn konkurrentenes gjennomsnitt på tidspunktet den ble testet.)

|Om Ricoh|

Ricoh styrker digitale arbeidsplasser ved å bruke innovative teknologier og tjenester som gjør det mulig for enkeltpersoner å jobbe smartere fra hvor som helst.

Med kunnskap og organisatoriske evner opparbeidet gjennom sin 85-årige historie, er Ricoh en ledende leverandør av digitale tjenester, informasjonsadministrasjon og utskriftsløsninger designet for å støtte digital transformasjon og optimalisere forretningsytelsen.

Ricoh Group har hovedkontor i Tokyo og har store virksomheter over hele verden, og produktene og tjenestene deres når nå kunder i omtrent 200 land og regioner. I regnskapsåret som ble avsluttet mars 2022, hadde Ricoh Group et verdensomspennende salg på 1758 milliarder yen (ca. 14,5 milliarder USD).

For mer informasjon, vennligst besøk www.ricoh-europe.com

empty© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Alle rettigheter forbeholdt. Alle refererte produktnavn er varemerker for deres respektive selskaper.

Mediekontakt:

Ricoh Europe PLC

Jack Gibson

E-post: media@ricoh-europe.com

Hjemmeside: www.ricoh-europe.com