Policy for informasjonskapsler

Ricoh bruker datainnsamlingsverktøy som f.eks. informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din når du bruker nettstedet. Du kan lære hvordan man endrer disse innstillingene og henter mer informasjon om informasjonskapsler her.

Ricoh Norge har igjen vunnet kontrakt med Tradebroker

Tradebroker
Fra venstre: Terje Fagervik (Daglig leder Tradebroker), Petter Lien (Salgsdirektør Major Accounts Ricoh), Endre Klungland (Senior avtaleansvarlig Tradebroker) og Tor-Einar Fremstad (Contract Manager Ricoh)

Ricoh Norge skal fortsatt levere utskriftsløsninger som tjeneste til enda flere Tradebrokermedlemmer. Avtalen har en varighet på 3 år og har en estimert verdi på 200 millioner NOK.  

Tradebroker har 53 medlemsbedrifter med ca. 120 000 ansatte på over 2 000 brukersteder. Ricoh Norge har allerede levert førsteklasses produkter med svært høyt servicenivå til mange av Tradebrokers medlemmer siden 1996. I 2013 ble Ricoh Norge kåret til Årets leverandør av Tradebroker, og de er også leverandør av AV- og videoløsninger. 

«Ricoh Norge har de senere årene tatt steget videre med å tilby utskriftsløsninger som tjeneste til flere av medlemsbedriftene. På den måten får de frigjort tid, redusert kostnader og får godt fornøyde brukere. Vi har også bidratt til å standardisere avtaleverk og løsninger ut over Norges grenser, noe det er stort behov for», sier Salgsdirektør Major Accounts, Petter Lien. 

«Ricoh Norge har med sin sterke globale organisering bidratt til å gi effekt og kostnadsreduksjoner også for våre medlemmer med virksomheter i våre naboland», sier Daglig leder Terje Fagervik i Tradebroker.

|Om Ricoh|

Ricoh er et globalt teknologiselskap som har omformet måten mennesker arbeider på, i mer enn 80 år. Med bedriftens slagord i tankene – imagine. change. – fortsetter Ricoh å tilby selskaper og enkeltpersoner tjenester og teknologi som inspirerer til innovasjon, forbedrer bærekraftighet og øker vekst. Dette inkluderer dokumentbehandlingssystemer, IT-tjenester, produksjonsutskriftsløsninger, visuelle kommunikasjonssystemer, digitale kameraer og industrielle systemer.

Ricoh Group har hovedkvarter i Tokyo og er virksom i omtrent 200 land og regioner. I regnskapsåret som ble avsluttet i mars 2016, hadde Ricoh Group et globalt salg på JPY 2209 milliarder (ca. USD 19,6 milliarder).

Hvis du ønsker mer informasjon, kan du kontakte:

Ricoh Norge AS
Lars Kjelling
Head of LoB and Marketing 
Tel: + 47 469 23 255
lars.kjelling@ricoh.no

Nettside: www.ricoh.no
Følg oss på Facebook:
 www.facebook.com/RicohNorge/
Følg oss på LinkedIn: www.linkedin.com/company/ricoh-norge-as
Følg oss på Twitter: www.twitter.com/ricoheurope
Registrer deg på Ricohs mediesenter: www.ricoh-europe.com/press