Policy for informasjonskapsler

Ricoh bruker datainnsamlingsverktøy som f.eks. informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din når du bruker nettstedet. Du kan lære hvordan man endrer disse innstillingene og henter mer informasjon om informasjonskapsler her.

×

Ricoh Norge har igjen vunnet kontrakt med Tradebroker

Tradebroker
Fra venstre: Terje Fagervik (Daglig leder Tradebroker), Petter Lien (Salgsdirektør Major Accounts Ricoh), Endre Klungland (Senior avtaleansvarlig Tradebroker) og Tor-Einar Fremstad (Contract Manager Ricoh)

Ricoh Norge skal fortsatt levere utskriftsløsninger som tjeneste til enda flere Tradebrokermedlemmer. Avtalen har en varighet på 3 år og har en estimert verdi på 200 millioner NOK.  

Tradebroker har 53 medlemsbedrifter med ca. 120 000 ansatte på over 2 000 brukersteder. Ricoh Norge har allerede levert førsteklasses produkter med svært høyt servicenivå til mange av Tradebrokers medlemmer siden 1996. I 2013 ble Ricoh Norge kåret til Årets leverandør av Tradebroker, og de er også leverandør av AV- og videoløsninger. 

«Ricoh Norge har de senere årene tatt steget videre med å tilby utskriftsløsninger som tjeneste til flere av medlemsbedriftene. På den måten får de frigjort tid, redusert kostnader og får godt fornøyde brukere. Vi har også bidratt til å standardisere avtaleverk og løsninger ut over Norges grenser, noe det er stort behov for», sier Salgsdirektør Major Accounts, Petter Lien. 

«Ricoh Norge har med sin sterke globale organisering bidratt til å gi effekt og kostnadsreduksjoner også for våre medlemmer med virksomheter i våre naboland», sier Daglig leder Terje Fagervik i Tradebroker.

|Om Ricoh|

Ricoh er en global teknologivirksomhet som spesialiserer seg innen utskrifts- og dokumentløsninger, visuelle kommunikasjonsløsninger, produksjonsutskrift samt et bredt spekter av IT-tjenester og løsninger. Ricoh tilbyr komplette informasjons- og kommunikasjonsløsninger som gir effektivitetsgevinster for våre kunder. Ricoh-konsernet har hovedkontor i Tokyo, og driver virksomhet i mer enn 200 land og regioner med over 100 000 medarbeidere. I regnskapsåret som ble avsluttet 31. mars 2014, hadde Ricoh en samlet omsetning på JPY 2 195 milliarder, basert på IFRS regnskapsstandard (ca. USD 21,3 milliarder).

Under mottoet imagine. change. hjelper Ricoh virksomheter med å endre sine arbeidsprosesser og inspirere medarbeidere til å utnytte sitt kreative potensial. Ricoh er kjent for sin avanserte teknologi, enestående kundeservice samt en lang rekke bærekraftige initiativer og løsninger. Ricoh Norge har hovedkontor i Nydalen i Oslo samt salgskontorer i flere norske byer. Ricoh Norge teller ca. 170 medarbeidere og har et eget servicenettverk med mer enn 50 teknikere og konsulenter, som yter service til kunder over hele landet. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du besøke ricoh.no og ricoh-europe.com.

Hvis du ønsker mer informasjon, kan du kontakte:
Arne Aske
Business manager Production Print
Ricoh Norge AS  
Tlf.:  +47 90 17 26 03
E-post: arne.aske@ricoh.no 
Kurt Bye
Sales Manager Production Print
Ricoh Norge AS
Tel: +47 954 25 313 
kurt.bye@ricoh.no

Nettside: www.ricoh.no
Følg oss på Facebook: www.facebook.com/ricoheurope
Følg oss på LinkedIn: www.linkedin.com/company/ricoh-norge-as
Følg oss på Twitter: www.twitter.com/ricoheurope
Registrer deg på Ricohs mediesenter: www.ricoh-europe.com/press