Ricoh Norge har igjen vunnet kontrakt med Tradebroker
06.06.2016

Ricoh Norge har igjen vunnet kontrakt med Tradebroker

Tradebroker
Fra venstre: Terje Fagervik (Daglig leder Tradebroker), Petter Lien (Salgsdirektør Major Accounts Ricoh), Endre Klungland (Senior avtaleansvarlig Tradebroker) og Tor-Einar Fremstad (Contract Manager Ricoh)

Ricoh Norge skal fortsatt levere utskriftsløsninger som tjeneste til enda flere Tradebrokermedlemmer. Avtalen har en varighet på 3 år og har en estimert verdi på 200 millioner NOK.  

Tradebroker har 53 medlemsbedrifter med ca. 120 000 ansatte på over 2 000 brukersteder. Ricoh Norge har allerede levert førsteklasses produkter med svært høyt servicenivå til mange av Tradebrokers medlemmer siden 1996. I 2013 ble Ricoh Norge kåret til Årets leverandør av Tradebroker, og de er også leverandør av AV- og videoløsninger. 

«Ricoh Norge har de senere årene tatt steget videre med å tilby utskriftsløsninger som tjeneste til flere av medlemsbedriftene. På den måten får de frigjort tid, redusert kostnader og får godt fornøyde brukere. Vi har også bidratt til å standardisere avtaleverk og løsninger ut over Norges grenser, noe det er stort behov for», sier Salgsdirektør Major Accounts, Petter Lien. 

«Ricoh Norge har med sin sterke globale organisering bidratt til å gi effekt og kostnadsreduksjoner også for våre medlemmer med virksomheter i våre naboland», sier Daglig leder Terje Fagervik i Tradebroker.

|Om Ricoh|

Ricoh styrker digitale arbeidsplasser ved å bruke innovative teknologier og tjenester som gjør det mulig for enkeltpersoner å jobbe smartere fra hvor som helst.

Med kunnskap og organisatoriske evner opparbeidet gjennom sin 85-årige historie, er Ricoh en ledende leverandør av digitale tjenester, informasjonsadministrasjon og utskriftsløsninger designet for å støtte digital transformasjon og optimalisere forretningsytelsen.

Ricoh Group har hovedkontor i Tokyo og har store virksomheter over hele verden, og produktene og tjenestene deres når nå kunder i omtrent 200 land og regioner. I regnskapsåret som ble avsluttet mars 2022, hadde Ricoh Group et verdensomspennende salg på 1758 milliarder yen (ca. 14,5 milliarder USD).

For mer informasjon, vennligst besøk www.ricoh-europe.com

empty© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Alle rettigheter forbeholdt. Alle refererte produktnavn er varemerker for deres respektive selskaper.

Mediekontakt:

Ricoh Europe PLC

Jack Gibson

E-post: media@ricoh-europe.com

Hjemmeside: www.ricoh-europe.com