Ricoh utvider mulighetene innen etterbehandling med oppkjøp av Quadients grafiske virksomhet i Norden
16.06.2022

Ricoh utvider mulighetene innen etterbehandling med oppkjøp av Quadients grafiske virksomhet i Norden

Ricoh Europe, London, 16. juni 2022 – Ricohs kunder i det grafiske markedet vil nå dra nytte av ett enda større utvalg av profesjonelle etterbehandlingsmuligheter, etter selskapets oppkjøp av Quadients grafiske virksomhet i Norden (Norge, Sverige, Finland og Danmark).

Quadient er et globalt selskap som spesialiserer seg på programvare for å optimalisere kommunikasjon på tvers av post, e-post, online og pakkehåndtering. Dette oppkjøpet er kun Quadients nordiske grafiske virksomhet, og gjelder kun løsningene for etterbehandling slik som heftemakere, skjæremaskiner, lamineringsmaskiner og innbinding, løsninger for storformat, rekvisita og forbruksvarer samt supporttjenester. Oppkjøpet vil forbedre Ricohs tilbud for profesjonell etterbehandling og gi betydelig vekst for forretningsområdet over hele regionen.

Avtalen innebærer at Ricoh også ønsker Quadients ansatte i Norden innen det grafiske forretningsområde velkommen inn til virksomheten. Dette vil komplementere og utfylle eksisterende ekspertise og kapasitet. Oppkjøpet inkluderer også Quadients kontrakter, varelager, serviceavtaler og distribusjonsavtaler i Norden.

Quadients sine kunder vil ha tilgang til Ricohs omfattende portefølje av grafiske løsninger, designet for å hjelpe grafiske bedrifter med vekst og innovasjon. For Ricoh betyr oppkjøpet å videreføre vårt søkelys på utvikling av grafisk kommunikasjon i tråd med kundenes behov, samtidig befeste vår status som ledende på dette området.

Eef de Ridder, Vice President, Graphic Communications Group, Ricoh Europe, sier: «Dette er et meget spennende oppkjøp for Ricoh. Vi ser en økt etterspørsel etter profesjonell etterbehandlingsfunksjonalitet med høy kvalitet i takt med at dette markedet øker med nye forretningsområder og vekst. Samtidig er mange kunder også på utkikk etter mere integrerte helhetlige løsninger. Med flere tiår med erfaring innen dette området, er Ricoh en perfekt partner for å supportere innovative grafiske bedrifter som stadig er på let etter nye applikasjoner og inntektsstrømmer».

Geoffrey Godet, Chief Executive Officer, Quadient, kommenterer: «Gjennom salget av vår grafiske aktivitet i Norden fortsetter vi å gjøre fremskritt mot fullføringen av transformasjonen vår til en strømlinjeformet virksomhet, sentrert rundt kjerneaktivitetene våre. Som i våre tidligere salg, er vi forpliktet til å utføre våre aktiviteter på en ansvarlig måte. Jeg er glad for at vi i Ricoh fant det best mulige hjemmet for å støtte våre kunder og vårt dyktige grafiske team i neste fase av reisen deres.»

Tidligere i år annonserte Ricoh et pan-europeisk samarbeid med Quadient for å hjelpe leverandører av utskriftstjenester og bedrifter med å tilby markedsføringstjenester for kampanjer i stor skala.

Finn ut mer på www.ricoh-europe.com alternativt www.ricoh.no

| Om Quadient® |

Quadient er drivkraften bak verdens mest meningsfulle kundeopplevelser. Ved å fokusere på tre nøkkelløsningsområder, Intelligent Communication Automation, Pakkeskapsløsninger og e-postrelaterte løsninger, hjelper Quadient med å forenkle forbindelsen mellom mennesker og det som betyr noe. Quadient støtter hundretusenvis av kunder over hele verden i deres søken etter å skape relevante, personlig tilpassede forbindelser og oppnå fremragende kundeopplevelse. Quadient er oppført i avdeling B i Euronext Paris (QDT) og er en del av CAC® Mid & Small og EnterNext® Tech 40-indeksene. 

For mer informasjon om Quadient, besøk https://invest.quadient.com/en-US.

|Om Ricoh|

Ricoh styrker digitale arbeidsplasser ved å bruke innovative teknologier og tjenester som gjør det mulig for enkeltpersoner å jobbe smartere fra hvor som helst.

Med kunnskap og organisatoriske evner opparbeidet gjennom sin 85-årige historie, er Ricoh en ledende leverandør av digitale tjenester, informasjonsadministrasjon og utskriftsløsninger designet for å støtte digital transformasjon og optimalisere forretningsytelsen.

Ricoh Group har hovedkontor i Tokyo og har store virksomheter over hele verden, og produktene og tjenestene deres når nå kunder i omtrent 200 land og regioner. I regnskapsåret som ble avsluttet mars 2022, hadde Ricoh Group et verdensomspennende salg på 1758 milliarder yen (ca. 14,5 milliarder USD).

For mer informasjon, vennligst besøk www.ricoh-europe.com

empty© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Alle rettigheter forbeholdt. Alle refererte produktnavn er varemerker for deres respektive selskaper.

Mediekontakt:

Ricoh Europe PLC

Jack Gibson

E-post: media@ricoh-europe.com

Hjemmeside: www.ricoh-europe.com