Policy for informasjonskapsler

Ricoh bruker datainnsamlingsverktøy som f.eks. informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din når du bruker nettstedet. Du kan lære hvordan man endrer disse innstillingene og henter mer informasjon om informasjonskapsler her.

Ricohs Flaggskip Pro C9110 er nå installert hos Molvik

Viktige momenter ved avgjørelsen var kvalitet, hastighet og produktivitet.I tillegg var det viktig at maskinen kunne kjøre 400 g papir og at den kunne produsere 6- siders A4-foldere og liggende A4-hefter. «Vi har nå muligheten til å kjøre kartongtrykk med variable data. Dette er hovedgrunnene til at Molvik igjen satser på Ricoh», sier Knut Molvik.

Molvik beveger seg nå inn i «heavy production»-segmentet av maskiner som produserer over 130 sider i minuttet. Pro C9110 kjører opptil 150 A4-sider per minutt uavhengig av papirvekt. «Vi ser frem til å fortsette det gode samarbeidet vi har hatt med Molvik Grafisk siden vår første installasjon i 2012», sier Gunnar Johannesen, National Account Manager i Ricoh Norge.  

Avansert teknologi for høy effektivitet
Ricoh opplever stor interesse og etterspørsel etter sitt nye flaggskip Pro C9110. «Modellen Pro C 9110, eller Andromeda, har et anbefalt gjennomsnittsvolum på én million per måned, men håndterer fint opptil 1,8 millioner per måned», forteller Kurt Bye, salgssjef for produksjonstrykk i Ricoh Norge. 

Om Molvik
Molvik er en ledende bedrift innen kommunikasjonsløsninger, med fokus på høy kvalitet og god service. Molvik har egen eskefabrikk og eget trykkeri med det nyeste innen trykkteknologi og i tillegg 100 år med erfaring!

Om Ricoh
Ricoh er en global teknologivirksomhet som spesialiserer seg innen utskrifts- og dokumentløsninger, visuelle kommunikasjonsløsninger, produksjonsutskrift samt et bredt spekter av IT-tjenester og løsninger. Ricoh tilbyr komplette informasjons- og kommunikasjonsløsninger som gir effektivitetsgevinster for våre kunder. Ricoh-konsernet har hovedkontor i Tokyo, og driver virksomhet i mer enn 200 land og regioner med over 100 000 medarbeidere. I regnskapsåret som ble avsluttet 31. mars 2014, hadde Ricoh en samlet omsetning på JPY 2 195 milliarder, basert på IFRS regnskapsstandard (ca. USD 21,3 milliarder).

Under mottoet «imagine. change.» hjelper Ricoh virksomheter med å endre sine arbeidsprosesser og inspirere medarbeidere til å utnytte sitt kreative potensial. Ricoh er kjent for sin avanserte teknologi, enestående kundeservice samt en lang rekke bærekraftige initiativer og løsninger. Ricoh Norge har hovedkontor i Nydalen i Oslo samt salgskontorer i flere norske byer. Ricoh Norge teller ca. 170 medarbeidere og har et eget servicenettverk med mer enn 50 teknikere og konsulenter, som yter service til kunder over hele landet. 

Om Pro C9110 

Pro C9110:

  • Overlegen utskriftskvalitet
  • Maksimerer produktiviteten med opptil 150 A4-trykk per min.
  • Svært robust konstruksjon og etterbehandling
  • Omfattende mediemuligheter
  • Banner-funksjon 700 x 330 mm

Brosjyre:
http://www.ricoh.no/products/production-printers/colour/pro-c9110.aspx

|Om Ricoh|

Ricoh er et globalt teknologiselskap som har omformet måten mennesker arbeider på, i mer enn 80 år. Med bedriftens slagord i tankene – imagine. change. – fortsetter Ricoh å tilby selskaper og enkeltpersoner tjenester og teknologi som inspirerer til innovasjon, forbedrer bærekraftighet og øker vekst. Dette inkluderer dokumentbehandlingssystemer, IT-tjenester, produksjonsutskriftsløsninger, visuelle kommunikasjonssystemer, digitale kameraer og industrielle systemer.

Ricoh Group har hovedkvarter i Tokyo og er virksom i omtrent 200 land og regioner. I regnskapsåret som ble avsluttet i mars 2016, hadde Ricoh Group et globalt salg på JPY 2209 milliarder (ca. USD 19,6 milliarder).

Hvis du ønsker mer informasjon, kan du kontakte:

Ricoh Norge AS
Lars Kjelling
Head of LoB and Marketing 
Tel: + 47 469 23 255
lars.kjelling@ricoh.no

Nettside: www.ricoh.no
Følg oss på Facebook:
 www.facebook.com/RicohNorge/
Følg oss på LinkedIn: www.linkedin.com/company/ricoh-norge-as
Følg oss på Twitter: www.twitter.com/ricoheurope
Registrer deg på Ricohs mediesenter: www.ricoh-europe.com/press