Policy for informasjonskapsler

Ricoh bruker datainnsamlingsverktøy som f.eks. informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din når du bruker nettstedet. Du kan lære hvordan man endrer disse innstillingene og henter mer informasjon om informasjonskapsler her.

×

Rolf Ottesen AS går til anskaffelse av Ricoh Pro C9110

Oslo, 8. september 2015 – Trykkeriet Rolf Ottesen AS opplever stor økning i oppdragsmengde og har behov for høyere kapasitet på digitaltrykk. De går derfor til anskaffelse av Ricohs nye arbeidshest Ricoh Pro C9110.  De har fra før Kodak NexPress og Ricoh Pro C7110 i femfargersversjon. 

«For oss er det viktig å til enhver tid ha det beste utstyret og en leverandør vi kan stole på,  som yter oss den beste servicen. Ricoh oppfyller disse kravene, og er den optimale samarbeidspartneren for oss. Det er også svært viktig for oss å ha digitaltrykkmaskiner som er fargestabile, da vi er en kvalitetsdrevet bedrift», sier eier og daglig leder Per Ottesen i Rolf Ottesen AS.  

«Ricoh Pro C9110 er det naturlige steget for oss når vi nå er ute etter økt kapasitet. Med lillebroren Ricoh Pro C7110 allerede på plass er det viktig at vi kan tilby den samme suverene trykkvaliteten også på vår nye anskaffelse. I tillegg er det viktig for oss å ha en produksjonsmaskin med in-line ferdiggjøring i et marked med kortere leveringsfrister», sier Joe Magnus Ottesen, 3. generasjon Ottesen i den tradisjonsrike bedriften.

«Vi er glade og takknemlige for valget Rolf Ottesen AS har gjort, og ser frem til å implementere den nye løsningen i det som er en av de mest komplette digitalavdelingene. Med både Kodak NexPress og Ricoh Pro C7110X, og nå den nye Ricoh Pro C9110 vil dette øke slagkraften til Rolf Ottesen ytterligere, da de vil ha et komplett tilbud i markedet for digitaltrykk», sier Roy Sørensen i Ricoh Norge, Production Print.

Om Pro C9110 
• Overlegen utskriftskvalitet
• Maksimerer produktiviteten med opp til 150 A4 trykk/min
• Svært robust konstruksjon og etterbehandling
• Omfattende mediemuligheter
• Banner-format 700x330 mm

| Om Rolf Ottesen AS |
Rolf Ottesen AS har vært leverandør av grafiske produkter siden 1946, og driver i dag en moderne bedrift med komplett tilbud innen førtrykk, digitaltrykk, trykk, ferdiggjøring, distribusjon og varehotell. Vi holder til i egne lokaler på Klemetsrud i Oslo. For oss og våre kunder er det viktig å være innovatører innenfor miljø. Vi er derfor svanemerket, og har muligheten til å merke dine produkter med svanelogoen. Rolf Ottesen AS har landets mest moderne og effektive 8 fargers trykkmaskin, med tilhørende etterbehandling. Med vår maskinpark, fleksibilitet, digitale løsninger og høye faglige kompetanse, er vi i stand til, innenfor husets fire vegger, å produsere dine trykksaker trygt, effektivt og rasjonelt.

|Om Ricoh|

Ricoh er en global teknologivirksomhet som spesialiserer seg innen utskrifts- og dokumentløsninger, visuelle kommunikasjonsløsninger, produksjonsutskrift samt et bredt spekter av IT-tjenester og løsninger. Ricoh tilbyr komplette informasjons- og kommunikasjonsløsninger som gir effektivitetsgevinster for våre kunder. Ricoh-konsernet har hovedkontor i Tokyo, og driver virksomhet i mer enn 200 land og regioner med over 100 000 medarbeidere. I regnskapsåret som ble avsluttet 31. mars 2014, hadde Ricoh en samlet omsetning på JPY 2 195 milliarder, basert på IFRS regnskapsstandard (ca. USD 21,3 milliarder).

Under mottoet imagine. change. hjelper Ricoh virksomheter med å endre sine arbeidsprosesser og inspirere medarbeidere til å utnytte sitt kreative potensial. Ricoh er kjent for sin avanserte teknologi, enestående kundeservice samt en lang rekke bærekraftige initiativer og løsninger. Ricoh Norge har hovedkontor i Nydalen i Oslo samt salgskontorer i flere norske byer. Ricoh Norge teller ca. 170 medarbeidere og har et eget servicenettverk med mer enn 50 teknikere og konsulenter, som yter service til kunder over hele landet. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du besøke ricoh.no og ricoh-europe.com.

Hvis du ønsker mer informasjon, kan du kontakte:
Arne Aske
Business manager Production Print
Ricoh Norge AS  
Tlf.:  +47 90 17 26 03
E-post: arne.aske@ricoh.no 
Kurt Bye
Sales Manager Production Print
Ricoh Norge AS
Tel: +47 954 25 313 
kurt.bye@ricoh.no

Nettside: www.ricoh.no
Følg oss på Facebook: www.facebook.com/ricoheurope
Følg oss på LinkedIn: www.linkedin.com/company/ricoh-norge-as
Følg oss på Twitter: www.twitter.com/ricoheurope
Registrer deg på Ricohs mediesenter: www.ricoh-europe.com/press