Rolf Ottesen AS går til anskaffelse av Ricoh Pro C9110
08.09.2015

Rolf Ottesen AS går til anskaffelse av Ricoh Pro C9110

Oslo, 8. september 2015 – Trykkeriet Rolf Ottesen AS opplever stor økning i oppdragsmengde og har behov for høyere kapasitet på digitaltrykk. De går derfor til anskaffelse av Ricohs nye arbeidshest Ricoh Pro C9110.  De har fra før Kodak NexPress og Ricoh Pro C7110 i femfargersversjon. 

«For oss er det viktig å til enhver tid ha det beste utstyret og en leverandør vi kan stole på,  som yter oss den beste servicen. Ricoh oppfyller disse kravene, og er den optimale samarbeidspartneren for oss. Det er også svært viktig for oss å ha digitaltrykkmaskiner som er fargestabile, da vi er en kvalitetsdrevet bedrift», sier eier og daglig leder Per Ottesen i Rolf Ottesen AS.  

«Ricoh Pro C9110 er det naturlige steget for oss når vi nå er ute etter økt kapasitet. Med lillebroren Ricoh Pro C7110 allerede på plass er det viktig at vi kan tilby den samme suverene trykkvaliteten også på vår nye anskaffelse. I tillegg er det viktig for oss å ha en produksjonsmaskin med in-line ferdiggjøring i et marked med kortere leveringsfrister», sier Joe Magnus Ottesen, 3. generasjon Ottesen i den tradisjonsrike bedriften.

«Vi er glade og takknemlige for valget Rolf Ottesen AS har gjort, og ser frem til å implementere den nye løsningen i det som er en av de mest komplette digitalavdelingene. Med både Kodak NexPress og Ricoh Pro C7110X, og nå den nye Ricoh Pro C9110 vil dette øke slagkraften til Rolf Ottesen ytterligere, da de vil ha et komplett tilbud i markedet for digitaltrykk», sier Roy Sørensen i Ricoh Norge, Production Print.
Om Pro C9110 
• Overlegen utskriftskvalitet
• Maksimerer produktiviteten med opp til 150 A4 trykk/min
• Svært robust konstruksjon og etterbehandling
• Omfattende mediemuligheter
• Banner-format 700x330 mm
| Om Rolf Ottesen AS |
Rolf Ottesen AS har vært leverandør av grafiske produkter siden 1946, og driver i dag en moderne bedrift med komplett tilbud innen førtrykk, digitaltrykk, trykk, ferdiggjøring, distribusjon og varehotell. Vi holder til i egne lokaler på Klemetsrud i Oslo. For oss og våre kunder er det viktig å være innovatører innenfor miljø. Vi er derfor svanemerket, og har muligheten til å merke dine produkter med svanelogoen. Rolf Ottesen AS har landets mest moderne og effektive 8 fargers trykkmaskin, med tilhørende etterbehandling. Med vår maskinpark, fleksibilitet, digitale løsninger og høye faglige kompetanse, er vi i stand til, innenfor husets fire vegger, å produsere dine trykksaker trygt, effektivt og rasjonelt.

|Om Ricoh|

Ricoh styrker digitale arbeidsplasser ved å bruke innovative teknologier og tjenester som gjør det mulig for enkeltpersoner å jobbe smartere fra hvor som helst.

Med kunnskap og organisatoriske evner opparbeidet gjennom sin 85-årige historie, er Ricoh en ledende leverandør av digitale tjenester, informasjonsadministrasjon og utskriftsløsninger designet for å støtte digital transformasjon og optimalisere forretningsytelsen.

Ricoh Group har hovedkontor i Tokyo og har store virksomheter over hele verden, og produktene og tjenestene deres når nå kunder i omtrent 200 land og regioner. I regnskapsåret som ble avsluttet mars 2022, hadde Ricoh Group et verdensomspennende salg på 1758 milliarder yen (ca. 14,5 milliarder USD).

For mer informasjon, vennligst besøk www.ricoh-europe.com

empty© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Alle rettigheter forbeholdt. Alle refererte produktnavn er varemerker for deres respektive selskaper.

Mediekontakt:

Ricoh Europe PLC

Jack Gibson

E-post: media@ricoh-europe.com

Hjemmeside: www.ricoh-europe.com