Policy for informasjonskapsler

Ricoh bruker datainnsamlingsverktøy som f.eks. informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din når du bruker nettstedet. Du kan lære hvordan man endrer disse innstillingene og henter mer informasjon om informasjonskapsler her.

Service & Print Group Haberbeck investerer i Ricoh ProTM VC60000

Ricoh Europe, London, 17. desember 2015 – Service & Print Group Haberbeck, en ledende tilbyder av utskriftstjenester med hovedkontor i Ostwestfalen Lippe, Tyskland, har gjort en viktig strategisk investering i utvidelsen av infrastrukturen innen digitaltrykk. Denne investeringen er en viktig milepæl i det strategiske arbeidet med å omforme virksomheten i retning av en individuell utskrifts- og medieproduksjon. For videre å utvide sin eksisterende infrastruktur for digital arkutskrift, har firmaet nå gått til anskaffelse av den digitale inkjet-plattformen Ricoh Pro VC60000. For å oppnå betydelige fordeler innen produktivitet og automatikk er det også investert i Ricoh ProcessDirector workflow-programvare.  

Bernd-Hartmut Paulsen, hovedaksjonær i Service & Print Group Haberbeck, sier: «Vi setter veldig høye kvalitetskrav til denne nye produksjonstrykk-teknologien. Etter mer enn tre år med intens undersøkelse av markedet kan vi nå bekrefte at vi har nådd målet vårt, som er å bli i stand til å tilby kundene våre fremtidens standarder allerede i dag, på alle materialtyper, noe som lar dem ligge ett skritt foran konkurrentene. Denne investeringen er en milepæl for oss. Ricohs nye teknologi passer perfekt med tjenesteportfolioen til Service & Print Group Haberbeck. Pro VC60000 tilbyr et utvalg av materialer og utskriftskvalitet lik offset, men med mye større variasjon. Resultatet blir at våre tilbud og tjenester blir enda mer tilpasningsdyktige.»

Service & Print Group Haberbeck bruker Pro VC60000-systemet hovedsakelig til produksjon av helt eller delvis personlig tilpassede brosjyrer, direktereklamer og kataloger for klienter innen bilbransje og tekstil-, smykke-, sko- og varehandel. «Vi har veldig høye kvalitetskrav», påpeker Paulsen. «Vi har besluttet å samarbeide med Ricoh på grunn av deres helhetlige tilnærming og sofistikerte teknologikonsept. Ricoh Pro VC60000 tilbyr også den beste inkjet-kvaliteten på det største materialutvalget. Sømløs integrasjon av produksjonsteknologi og programvarekomponenter med vår eksisterende arbeidsflyt, sammen med eksisterende verktøy og vår nye markedsføringsplattform, gir oss mulighet til å arbeide med høye volumer, med en imponerende ytelse og presisjon. Alt i alt er dette den perfekte løsningen for print-on-demand produksjonstrykk.»

Haberbeck and Ricoh employees at Drupa
Fra venstre: Wolfgang Gans, Ricoh Europe, Bernd-Hartmut Paulsen, Service & Print Group Haberbeck (SPGH), Bernd Windmann, Geschäftsführender Gesellschafter SPGH, Christian Haneke, Leitung one-to-one service+print SPGH, Michael Ehrhart, Ricoh Germany.

Med Pro VC60000 har Ricoh satt nye standarder for inkjet-utskrift for den kommersielle trykkeribransjen. Utviklet for å fylle det økende behovet for kommersiell hurtigproduksjon av utskrift, post og bøker, kan plattformen tilby et bredt utvalg av materialer med enestående utskriftskvalitet og produktivitet lik offset produksjonstrykk. 

Graham Moore, Director, Business Development, Ricoh Europe, tilføyer: «Vi gleder oss over at Service & Print Group Haberbeck, et av de ledende kommersielle trykkeriene, velger Ricoh på grunn av teknologien og resultatene vi tilbyr. Mange trykkerier møter utfordringer med å omforme produksjonsflyten for å kunne tilby raskere leveringstider, uten å måtte inngå kompromiss når det gjelder valg av medier eller utskriftskvalitet. Pro VC60000 er teknologien som møter disse behovene. For å kunne håndtere den digitale endringen raskt og sikkert, trenger en tilbyder av trykkeritjenester en teknologipartner som integrerer disse teknologiene med eksisterende arbeidsflyt og tar seg av alt fra planlegging, finansiering og implementering, til hjelp med bedriftsutvikling og service døgnet rundt. Dette er hva Ricoh leverer.»

|Om Ricoh|

Ricoh er et globalt teknologiselskap som har omformet måten mennesker arbeider på, i mer enn 80 år. Med bedriftens slagord i tankene – imagine. change. – fortsetter Ricoh å tilby selskaper og enkeltpersoner tjenester og teknologi som inspirerer til innovasjon, forbedrer bærekraftighet og øker vekst. Dette inkluderer dokumentbehandlingssystemer, IT-tjenester, produksjonsutskriftsløsninger, visuelle kommunikasjonssystemer, digitale kameraer og industrielle systemer.

Ricoh Group har hovedkvarter i Tokyo og er virksom i omtrent 200 land og regioner. I regnskapsåret som ble avsluttet i mars 2016, hadde Ricoh Group et globalt salg på JPY 2209 milliarder (ca. USD 19,6 milliarder).

Hvis du ønsker mer informasjon, kan du kontakte:

Ricoh Norge AS
Lars Kjelling
Head of LoB and Marketing 
Tel: + 47 469 23 255
lars.kjelling@ricoh.no

Nettside: www.ricoh.no
Følg oss på Facebook:
 www.facebook.com/RicohNorge/
Følg oss på LinkedIn: www.linkedin.com/company/ricoh-norge-as
Følg oss på Twitter: www.twitter.com/ricoheurope
Registrer deg på Ricohs mediesenter: www.ricoh-europe.com/press