Policy for informasjonskapsler

Ricoh bruker datainnsamlingsverktøy som f.eks. informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din når du bruker nettstedet. Du kan lære hvordan man endrer disse innstillingene og henter mer informasjon om informasjonskapsler her.

Smertefri overgang fra offset til digitalt trykk for Printing AS

For snart 1,5 år siden kastet Printing AS ut sin siste offset-maskin for å satse som et 100% digitalt trykkeri med Ricoh Pro C9110.

Smertefri overgang fra offset til digitalt trykk for Printing AS

En fremtidsrettet bedrift

Det er ikke første gangen Printing AS tenker nytt. I 1999 ble de som et av de første trykkeriene i Norge miljøgodkjent, og i 2009 åpnet de storformatavdelingen XL Printing. XL Printing utvikles kontinuerlig med nye og spennende varegrupper som blant annet bilfoliering, emballasje, dekor og messeutstyr.
 
Nok en gang har utviklingen i markedet motivert bedriften til omstilling. Etterspørselen dreide seg bort fra store opplag, som krevde offset teknologi og store plasskrevende maskiner. I stedet økte etterspørselen etter mindre opplag i formater som brosjyrer og prospekter, som passer godt til digital trykk.

Erfaring og kvalitetstesting
Printing AS har lang erfaring med digitalt trykk. Allerede i 2004 investerte trykkeriet i sin første digitale presse. Kunnskapen de hadde opparbeidet seg ble viktig for å sikre en vellykket overgang til et rendyrket digitalt trykkeri. I forkant av skiftet gjennomførte Printing AS grundige kvalitetstester av digitale produksjonspresser fra flere av de største leverandørene på markedet. Suveren kvalitet gjorde at valget falt på Ricohs flaggskip Pro C9110. «Den har tilnærmet offset kvalitet. Vi har ikke fått noen negative reaksjoner fra kundene.» forteller daglig leder Øystein Christiansen. «Overgangen har vært smertefri. Vi har ikke sett oss tilbake én gang» 
 
Satser videre
I dag har Printing AS en Ricoh Pro C7110 med et femte fargeverk, i tillegg til to av Ricoh Pro C9110. De to Pro C9110-maskinene som er i drift per i dag, produserer et volum på gjennomsnittlig 1,8 millioner A4-trykk per måned. Suksessen med maskinene de har i dag, samt en svært velfungerende serviceavtale mer Ricoh, gjør at de satser videre. Serviceavtalen med Ricoh er svært verdifull for trykkeriet. Ricoh har både forebyggende vedlikehold av maskinparken, og rask responstid når det skjer noe. Dette sikrer at driften av maskinene er stabil og pålitelig.

For mer informasjon ta kontakt med 

Kurt Bye
Øystein Christiansen
Sales Manager Production Print
Daglig Leder
Ricoh Norge AS
Printing AS
Tel: +47 954 25 313
Tel : +47 911 26 558
Kurt.bye@ricoh.no
oystein@printing.no

|Om Ricoh|

Ricoh styrker digitale arbeidsplasser ved hjelp av innovative teknologier og tjenester som lar ansatte jobbe smartere. I mer enn 80 år har Ricoh vært pådriver for innovasjon, og er i dag en ledende leverandør av løsninger innen dokumenthåndtering, møteromsløsninger, IT-tjenester, kommersielt og industrielt trykk, digitale kameraer og industrielle systemer.

Ricoh-gruppen har hovedkvarter i Tokyo og opererer i rundt 200 land og regioner. Ved slutten av regnskapsåret i mars 2017 hadde Ricoh-gruppen en omsetning på verdensbasis på 2 028 milliarder yen (tilsvarende 18,2 milliarder USD).

For mer informasjon, se www.ricoh.no


Eller ta kontakt med:
Lars Kjelling
Head of LoB and Marketing
Ricoh Norge AS
Gjerdrums vei 11
P.B. 4873 Nydalen
0422 Oslo
Norway
Tel: + 47 469 23 255
lars.kjelling@ricoh.no
Nettside: www.ricoh.no 

Følg oss på Facebook: www.facebook.com/ricoheurope
Følg oss på LinkedIn: www.linkedin.com/company/ricoh-norge-as
Følg oss på Twitter: www.twitter.com/ricoheurope
Registrer deg på Ricohs mediesenter: www.ricoh-europe.com/press