Spectra Offset ser lyst på fremtiden med digital hvittrykk
09.05.2016

Spectra Offset ser lyst på fremtiden med digital hvittrykk

Oslo, 9. mai 2016

Spectra Offset fikk for 2 måneder siden levert en splitter ny digitalskriver fra Ricoh, en Pro C7110 med fem fargeverk.
«Tilbakemeldingene fra kundene våre er at vi leverer høyere kvalitet enn noen gang. Mange av de jobbene vi tidligere måtte kjøre i offset, kan nå også kjøres på Ricoh-maskinen», sier daglig leder Robert Storli. «I tillegg gir det femte fargeverket mulighet for spesialproduksjon av mindre opplag som før måtte produseres i offset. Kundenes økende kvalitetsbehov er hovedgrunnen til satsningen vår på ny digitalteknologi.»

Spectra Offset
Daglig leder i Spectra Offset, Robert Storli (t.v.) og leder for Production Print i Ricoh Norge, Kurt Bye (t.h.) diskuterer nye bruksområder for digitaltrykk.

«Ricoh har opplevd stor etterspørsel etter digitalskrivere det siste året, spesielt de noe tyngre løsningene. Dette kan tyde på at grafisk bransje er optimistiske med tanke på fremtiden og nå investerer for å kunne tilfredsstille mer krevende kunder og et stadig høyere digitaltrykk-volum», sier Kurt Bye.
En kreativ arbeidshest
Pro C71xx-serien er en av de fire nye maskinene i Ricohs portefølje av produksjonsskrivere. Mindre tonerpartikler gir mulighet for høyere fargetetthet og metning, noe som er spesielt viktig på ubestrøket papir. Hvit toner gir også muligheter for trykk på farget papir, kartong og transparent folie. Det skaper nye og spennende forretningsmuligheter.

Ricoh Pro C7000x har et maksimalt papirformat på 33 x 70 cm og anbefales ved volumer mellom 240 000 utskrifter og opp til 700 000 utskrifter per måned. 

Ricoh Pro C7110x skriver med 1 200 x 4 800 ppt på et bredt spekter av medier, den har et unikt AC-overføringssystem og et elastisk fikseringsbelte som gir kvalitetstrykk på papir som tidligere var krevende i tonerbasert digitaltrykk, og maskinen kjører papirvekter opp til 360 gsm både ensidig og tosidig. «Spesifikasjonene er svært gode, men den gode følelsen får man når sluttkundene stråler», forteller Roy Sørensen, Key Account Manager i Ricoh.

Les mer om Spectra her: http://spectra-offset.no/

|Om Ricoh|

Ricoh styrker digitale arbeidsplasser ved å bruke innovative teknologier og tjenester som gjør det mulig for enkeltpersoner å jobbe smartere fra hvor som helst.

Med kunnskap og organisatoriske evner opparbeidet gjennom sin 85-årige historie, er Ricoh en ledende leverandør av digitale tjenester, informasjonsadministrasjon og utskriftsløsninger designet for å støtte digital transformasjon og optimalisere forretningsytelsen.

Ricoh Group har hovedkontor i Tokyo og har store virksomheter over hele verden, og produktene og tjenestene deres når nå kunder i omtrent 200 land og regioner. I regnskapsåret som ble avsluttet mars 2022, hadde Ricoh Group et verdensomspennende salg på 1758 milliarder yen (ca. 14,5 milliarder USD).

For mer informasjon, vennligst besøk www.ricoh-europe.com

empty© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Alle rettigheter forbeholdt. Alle refererte produktnavn er varemerker for deres respektive selskaper.

Mediekontakt:

Ricoh Europe PLC

Jack Gibson

E-post: media@ricoh-europe.com

Hjemmeside: www.ricoh-europe.com