Policy for informasjonskapsler

Ricoh bruker datainnsamlingsverktøy som f.eks. informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din når du bruker nettstedet. Du kan lære hvordan man endrer disse innstillingene og henter mer informasjon om informasjonskapsler her.

Spectra Offset ser lyst på fremtiden med digital hvittrykk

Oslo, 9. mai 2016

Spectra Offset fikk for 2 måneder siden levert en splitter ny digitalskriver fra Ricoh, en Pro C7110 med fem fargeverk.
«Tilbakemeldingene fra kundene våre er at vi leverer høyere kvalitet enn noen gang. Mange av de jobbene vi tidligere måtte kjøre i offset, kan nå også kjøres på Ricoh-maskinen», sier daglig leder Robert Storli. «I tillegg gir det femte fargeverket mulighet for spesialproduksjon av mindre opplag som før måtte produseres i offset. Kundenes økende kvalitetsbehov er hovedgrunnen til satsningen vår på ny digitalteknologi.»

Spectra Offset
Daglig leder i Spectra Offset, Robert Storli (t.v.) og leder for Production Print i Ricoh Norge, Kurt Bye (t.h.) diskuterer nye bruksområder for digitaltrykk.

«Ricoh har opplevd stor etterspørsel etter digitalskrivere det siste året, spesielt de noe tyngre løsningene. Dette kan tyde på at grafisk bransje er optimistiske med tanke på fremtiden og nå investerer for å kunne tilfredsstille mer krevende kunder og et stadig høyere digitaltrykk-volum», sier Kurt Bye.

En kreativ arbeidshest
Pro C71xx-serien er en av de fire nye maskinene i Ricohs portefølje av produksjonsskrivere. Mindre tonerpartikler gir mulighet for høyere fargetetthet og metning, noe som er spesielt viktig på ubestrøket papir. Hvit toner gir også muligheter for trykk på farget papir, kartong og transparent folie. Det skaper nye og spennende forretningsmuligheter.

Ricoh Pro C7000x har et maksimalt papirformat på 33 x 70 cm og anbefales ved volumer mellom 240 000 utskrifter og opp til 700 000 utskrifter per måned. 

Ricoh Pro C7110x skriver med 1 200 x 4 800 ppt på et bredt spekter av medier, den har et unikt AC-overføringssystem og et elastisk fikseringsbelte som gir kvalitetstrykk på papir som tidligere var krevende i tonerbasert digitaltrykk, og maskinen kjører papirvekter opp til 360 gsm både ensidig og tosidig. «Spesifikasjonene er svært gode, men den gode følelsen får man når sluttkundene stråler», forteller Roy Sørensen, Key Account Manager i Ricoh.

|Om Ricoh|

Ricoh er et globalt teknologiselskap som har omformet måten mennesker arbeider på, i mer enn 80 år. Med bedriftens slagord i tankene – imagine. change. – fortsetter Ricoh å tilby selskaper og enkeltpersoner tjenester og teknologi som inspirerer til innovasjon, forbedrer bærekraftighet og øker vekst. Dette inkluderer dokumentbehandlingssystemer, IT-tjenester, produksjonsutskriftsløsninger, visuelle kommunikasjonssystemer, digitale kameraer og industrielle systemer.

Ricoh Group har hovedkvarter i Tokyo og er virksom i omtrent 200 land og regioner. I regnskapsåret som ble avsluttet i mars 2016, hadde Ricoh Group et globalt salg på JPY 2209 milliarder (ca. USD 19,6 milliarder).

Hvis du ønsker mer informasjon, kan du kontakte:

Ricoh Norge AS
Lars Kjelling
Head of LoB and Marketing 
Tel: + 47 469 23 255
lars.kjelling@ricoh.no

Nettside: www.ricoh.no
Følg oss på Facebook:
 www.facebook.com/RicohNorge/
Følg oss på LinkedIn: www.linkedin.com/company/ricoh-norge-as
Følg oss på Twitter: www.twitter.com/ricoheurope
Registrer deg på Ricohs mediesenter: www.ricoh-europe.com/press