Policy for informasjonskapsler

Ricoh bruker datainnsamlingsverktøy som f.eks. informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din når du bruker nettstedet. Du kan lære hvordan man endrer disse innstillingene og henter mer informasjon om informasjonskapsler her.

Utmerkelser

Vi setter pris på de utmerkelsene vi har mottatt. De er håndfaste beviser på det Ricoh har oppnådd, og en drivkraft til å yte enda mer. Listen nedenfor er et utvalg av de prisene vi har fått.


2017 BLI Summer Pick Awards

2017 BLI Summer Pick Awards

Vi er glade for å kunngjøre at Buyers Laboratory LLC (BLI) har tildelt Ricoh fem priser under 2017 Summer Pick Awards! Disse inkluderer prisene for Outstanding Multifunction Printer for Mid-Size Workgroups, Outstanding Multifunction Printer for Large Workgroups, Outstanding Departmental Multifunction Printer, Outstanding Departmental Printer and Outstanding 25-ppm Copier Multifunction Printer.

Forretningsdrift Priser

2010 Ricoh Europe ble tildelt en femstjerners "Recognised for Excellence"-pris fra EFQM. Vi er til dags dato den største og mest komplekse organisasjonen som noen gang har oppnådd denne anerkjennelsen.

Ricoh ble valgt til et av verdens mest etiske selskaper for andre år på rad av Ethisphere Institute. Dette viser at vi gjør mer enn det vi er rettslig sett er pålagt, at vi har introdusert nyskapende ideer til fordel for allmennheten og tvunget våre konkurrenter til å følge vårt eksempel.

Ricoh Germany ble tildelt den prestisjefylte prisen Ludwig-Erhard-Preis for fremragende forretningsvirksomhet. Denne prisen anerkjenner de gode resultatene fra Ricohs forretningsmodell, som tar både økonomiske, sosiale og miljømessige hensyn.    

2009 Ricoh Europe mottok prisen "Ruban d’Honneur" under 2009 European Business Awards for bærekraftighet ("Corporate Sustainability"), en anerkjennelse av våre aktiviteters positive innvirkning på arbeidsplassen, markedet, miljøet og samfunnet.

2009 Ricoh UK Products Limited vant British Quality Foundation UKs Excellence Award.

2009 Ricoh UK Products Limited vant British Quality Foundations gullmedalje. Prisen deles ut én gang i året, og er den høyeste anerkjennelsen som gis av styret ved British Quality Foundation til en organisasjon som har vist enestående og vedvarende innsats for å levere produkter og tjenester av høy kvalitet. 

2005 I 2004/2005 ble vi utpekt som nr. 1 i samfunnsansvar i kategorien datamaskiner, eksterne enheter og kontorelektronikk av Oekom Research A, Tyskland

2002 Rangert som nr. 1 i verden innen samfunnsansvar av Oekom Research AG, Tyskland

2002 Toppremie i den 10. undersøkelsen om Corporate Contribution to the Society foretatt av Asahi Shimbun Cultural Foundation

1999 Japan Quality Award

Miljøpriser

2013 For niende år på rad ble Ricoh valgt til en av de "100 mest bærekraftige globale virksomhetene i verden" av Corporate Knights.

2009 Ricoh Europe mottok "Ruban d’Honneur" under European Business Awards for "Environmental Awareness", en bekreftelse på hvor effektive våre retningslinjer for en total reduksjon av vår miljøpåvirkning er og i hvilken grad disse er integrert i vår kultur.

2003 Ricoh Group ble som første asiatiske virksomhet, hedret med gullmedaljen fra World Environment Center (WEC).

2002 Ricoh Corporation mottok prisen 2000 Energy Star Award i tre kategorier

2002 Vi oppnådde miljømerket Eco Mark for 28 Ricoh-kopimaskiner

2001 Mottok "Climate Is Business"-prisen fra European Business Council og US Business Council for virksomhetens bidrag til forebygging av global oppvarming