Policy for informasjonskapsler

Ricoh bruker datainnsamlingsverktøy som f.eks. informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din når du bruker nettstedet. Du kan lære hvordan man endrer disse innstillingene og henter mer informasjon om informasjonskapsler her.

Miljø, Sosial & Styresett

Vår forpliktelse til å bygge en bærekraftig fremtid

Vår tilnærming til bærekraft gjelder for alle deler av selskapet vårt, fra produksjon og distribusjon til virksomhetens bygg og anlegg, gjenvinning og hvordan vi støtter kundene våre.

Over hele virksomheten gjennomfører vi en rekke tiltak innenfor Miljø, Sosial & Styresett (ESS) tiltak som er i tråd med FNs bærekraftsmål, for å sikre fremgang for lokalsamfunn og betydelig redusere vårt eget og våre kunders miljøfotavtrykk.


«et selskap som ikke bidrar til å oppnå bærekraftsmål, vil bli ignorert av markedet og gå konkurs. Selskaper vil i fremtiden bli vurdert ikke bare ut fra økonomiske resultater, men også hvordan de bidrar til å løse disse sosiale utfordringene.»

Jake Yamashita, CEO, Ricoh
Se videoen angående vårt forpliktelse
til å bygge en bærekraftig fremtid.


Våre fokusområder

 • Sustainability - People

  Sosial

  Det er viktig for oss å sikre en positiv og langvarig innvirkning på lokalsamfunnene vi bor og jobber i. Få mer informasjon om tiltakene våre.

 • Sustainability and Planet

  Miljø

  Vårt engasjement for å ivareta planeten vår handler ikke bare om å redusere vårt eget miljøfotavtrykk. Vi hjelper også kundene våre å redusere deres fotavtrykk.

 • Sustainability - Governance and Policies

  Styresett og retningslinjer

  Vi forplikter oss til å drive virksomheten med integritet og til høyeste etiske standard, i samsvar med lover og bransjeforskrifter.

 • Environmental, Health & Safety Product Information

  Miljø, Helse & Sikkerhet Produktinformasjon

  Finn ut mer om våre produkters miljø, helse og sikkerhetsfunksjoner og den internasjonale standarden de oppfyller.


Utmerkelser og anerkjennelser

Det er med glede vi deler våre utmerkelser og anerkjennelse vi har vunnet gjennom årene.

Environmental AwardsVår forpliktelse til utviklingen av FNs bærekraftsmål

Vi iverksetter tiltak for å oppnå FNs bærekraftsmål.

Les mer