HJemTilbake til menyen
Oversikt

Leading Change at Work

Teknologien endrer måten vi jobber på. I Ricoh sørger vi for at endring blir noe positivt for dine ansatte og for virksomheten. Vi veileder deg hele veien på reisen slik at overgangen til en heldigital arbeidsplass blir så sømløs som mulig.
Finn ut mer om våre løsninger
seamless digital workspace experience
Digital arbeidsplass

Tilgang overalt

Hybride eller eksterne kontoroppsett former fremtiden vår. Vi har en helhetlig tilnærming til design, integrering og støtte av dine digitale arbeidsområder for å fremme engasjement hos de ansatte og hjelpe deg med å prestere på et høyere nivå.
Finn ut mer om digital arbeidsplass
Administrasjon av forretningsprosesser

Synkronisert for suksess

Manuelle oppgaver trenger ikke lenger legge begrensninger på de ansatte. Vi optimaliserer forretningsprosessene slik at de ansatte kan prestere mer – vi leverer teknologien, fagkunnskapen og støtten som effektiviserer og forenkler prosessene i hele organisasjonen.
Finn ut mer om våre løsninger
Sky og infrastruktur

Sky

For å få full nytte av sky er det nødvendig å ha et godt veikart og team til å implementere det. Vi tilbyr skyløsninger og fagkompetanse som gjør forretningsdriften smidigere, mer kostnadseffektiv og sikker, samtidig som vi skaper neste generasjons innovasjon.
Se alle våre løsninger for sky og infrastruktur
Cybersikkerhet

Ikke mer risikofylt virksomhet

Nett-tilkoblede enheter medfører økt sårbarhet for cyberangrep. Vi hjelper deg med å jobbe offensivt mot cyberkriminalitet ved hjelp av intelligente sikkerhetsløsninger og -tjenester som er tilpasset dine forretningsprosesser.
Se alle våre løsninger for cybersikkerhet
Digital Opplevelse

Et nytt nivå av opplevelse​

En utmerket kundeopplevelse starter med en overlegen medarbeideropplevelse. Vårt svært dyktige team av dataforskere og utviklere designer, bygger, implementerer og utfører service på løsningene du trenger for å overgå forventningene ved hvert kontaktpunkt.
Finn ut mer om digital opplevelse​
Grafisk kommunikasjon

Gjør bedriften din klar for fremtiden

Mulighetene innen utskrift er uendelige. I Ricoh hjelper vi deg med å utvikle, digitalisere, og å skape en bærekraftig forretningsfordel ved å levere løsninger for maskinvare, programvare og tjenester som gir nye forretningsmuligheter innen profesjonell utskrift.
Finn ut mer om våre løsninger​
Graphic Communication
Kontorprodukter og programvare

Den beste kvaliteten på markedet

Ricoh er velkjent for skrivere, digitale og multifunksjonsenheter av høy kvalitet. Med en rekke alternativer for hastighet, størrelse og funksjonalitet kan du velge blant de modellene og funksjonene som passer best for din arbeidsgruppe, ditt kontor eller ditt klasserom.
Se alle våre kontorprodukter og programvare
Oversikt

En allsidig service- og støtteplattform

All kundestøtten du trenger til produkter og tjenester, på ett sted. Vi gir brukerstøtte, rådgivning og løsninger for å holde virksomheten din i gang.
Support
AV technology and management
Oversikt

All informasjon på ett sted

Les våre forretningsnyheter og om nye produkter og menneskene bak, i tillegg til arrangementer vi arrangerer og deltar på.
Hold deg oppdatert
News and events from Ricoh
Selskapet

Hvem vi er, og hva vi gjør

I Ricoh gjør vi alltid vårt ytterste for å lytte til kundene våre og levere innovative løsninger, produkter og tjenester som passer til dine forretningsbehov. Vi er opptatt av å skape merverdi for tjenestene og produktene dine. Vi tilpasser oss til endringene i næringslivet.
Finn ut mer om Ricoh
Oversikt

Vi hører gjerne fra deg

Vårt team er tilgjengelig for å hjelpe deg uansett om du har spørsmål om priser på våre løsninger og produkter, om du trenger hjelp til å administrere kontoen din, eller om du allerede bruker våre produkter og har behov for brukerstøtte.
Ta kontakt
customer and employee engagement
Oversikt

Hjelper deg med å være i forkant

Utforsk og les om vår nyeste innsikt i hva som er viktigst i forretningsløsninger.
Les om den nyeste innsikten
Ricoh Insights - Overview

Ricohs «Printed Memories»-program

Som en del av vårt engasjement for å ha en positiv innvirkning på lokalsamfunn, har vi lansert «Printed Memories»-programmet i samarbeid med Alzheimer’s Research, verdens ledende veldedige forskningsorganisasjon som jobber for å bekjempe demens. 

Programmet fokuserer på å skape en positiv innvirkning ved hjelp av frivillig arbeid, pengeinnsamling og bevisstgjøring rundt sykdommen, som er en av de ledende dødsårsakene i Europa. I 2018 samlet vi inn over £ 100 000 for organisasjonen, som har bidratt til både viktig forskning og støtte til mennesker som er rammet av demens og deres familie og venner.

Digitale postkort med «Printed Memories»-verktøyet

Ideen om vårt «Printed Memories»-verktøy har sin bakgrunn fra konseptet «erindringsterapi»: Forskning har antydet at kjente bilder fra et menneskes liv kan bli viktige påminnelser som kan hjelpe demensrammede i kontakten med familie og venner.

Vi har brukt vår egen programvare og teknologi og lansert et verktøy for digitale postkort, som alle kan bruke og som er tilgjengelig på flere språk. 

Brukere laster ganske enkelt opp et bilde på Printed Memories-plattformen. De kan så velge om de vil skrive en personlig melding, før verktøyet gjør bildet om til et postkort, som så sendes direkte til mottakeren, uansett hvor de befinner seg i Europa. Det blir innhentet et bidrag på £ 1, og alle inntektene går til Alzheimer’s Research. 

Hvis du vil ha mer informasjon eller ønsker å sende et postkort, kan du gå til: www.printed-memories.com

Filmen «Dementia Uncovered» med Simon Pegg

Det er mange som ikke er klar over at demens forårsakes av hjernesykdommer og ikke bare er en uunngåelig del av det å bli eldre.   

Ricoh gikk sammen med skuespilleren Simon Pegg og Alzheimer's Research for å lage en video som skal hjelpe seerne å visualisere hvordan Alzheimers påvirker hjernen. Ved å bruke ekte anonyme data fra MR-skanninger av hjernen og våre 3D-utskriftsfunksjoner, viser filmen den fysiske forskjellen mellom en sunn hjerne og en hjerne som er rammet av Alzheimers sykdom.

Gå til den dedikerte nettsiden for å få mer informasjon: https://www.alzheimersresearchuk.org/dementiauncovered/

Historien om Ricohs samarbeid med Alzheimer’s Research

Vi er veldig stolt av det givende samarbeidet vi har med Alzheimer’s Research.  Ta en titt på denne filmen for å få litt mer informasjon om «Printed Memories»-programmet og verktøyet for digitale postkort – fra opprettelsen av personlige kort til utskrift på Ricohs toppmoderne anlegg i Telford i Storbritannia.  


I filmen får du også ta en titt bak kulissene til filmen «Dementia Uncovered», der Ricoh skriver ut 3D-modeller av hjernen slik at en bedre kan visualisere hvordan demens påvirker hjernen.