Policy for informasjonskapsler

Ricoh bruker datainnsamlingsverktøy som f.eks. informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din når du bruker nettstedet. Du kan lære hvordan man endrer disse innstillingene og henter mer informasjon om informasjonskapsler her.

Styresett og retningslinjer

Styresettet og retningslinjene for bedriften gjenspeiler vårt sterke engasjement for å drive virksomheten med integritet og til høyeste etiske standard, i samsvar med lover og bransjeforskrifter. Vi forventer også at leverandørene våre følger samme standarder og overholder Ricohs atferdskodeks for leverandører.


Våre retningslinjer

our policies

Våre bærekraftstiltak

 • Sustainability

  Oversikt over bærekraft

  Ricoh mener at vi kan få en mer bærekraftig fremtid dersom vi oppnår en perfekt balanse med tanke på menneskene, jorden og fortjenesten, i tråd med FNs bærekraftsmål

 • Sustainability - People

  Mennesker

  Det er viktig for oss å sikre en positiv og langvarig innvirkning på lokalsamfunnene vi bor og jobber i. Få mer informasjon om tiltakene våre.

 • Sustainability and Planet

  Jorden

  Vårt engasjement for å ivareta planeten vår handler ikke bare om å redusere vårt eget miljøfotavtrykk. Vi hjelper også kundene våre å redusere deres fotavtrykk.