HJemTilbake til menyen
Oversikt

Leading Change at Work

Teknologien endrer måten vi jobber på. I Ricoh sørger vi for at endring blir noe positivt for dine ansatte og for virksomheten. Vi veileder deg hele veien på reisen slik at overgangen til en heldigital arbeidsplass blir så sømløs som mulig.
Finn ut mer om våre løsninger
seamless digital workspace experience
Digital arbeidsplass

Tilgang overalt

Hybride eller eksterne kontoroppsett former fremtiden vår. Vi har en helhetlig tilnærming til design, integrering og støtte av dine digitale arbeidsområder for å fremme engasjement hos de ansatte og hjelpe deg med å prestere på et høyere nivå.
Finn ut mer om digital arbeidsplass
Administrasjon av forretningsprosesser

Synkronisert for suksess

Manuelle oppgaver trenger ikke lenger legge begrensninger på de ansatte. Vi optimaliserer forretningsprosessene slik at de ansatte kan prestere mer – vi leverer teknologien, fagkunnskapen og støtten som effektiviserer og forenkler prosessene i hele organisasjonen.
Finn ut mer om våre løsninger
Sky og infrastruktur

Sky

For å få full nytte av sky er det nødvendig å ha et godt veikart og team til å implementere det. Vi tilbyr skyløsninger og fagkompetanse som gjør forretningsdriften smidigere, mer kostnadseffektiv og sikker, samtidig som vi skaper neste generasjons innovasjon.
Se alle våre løsninger for sky og infrastruktur
Cybersikkerhet

Ikke mer risikofylt virksomhet

Nett-tilkoblede enheter medfører økt sårbarhet for cyberangrep. Vi hjelper deg med å jobbe offensivt mot cyberkriminalitet ved hjelp av intelligente sikkerhetsløsninger og -tjenester som er tilpasset dine forretningsprosesser.
Se alle våre løsninger for cybersikkerhet
Digital Opplevelse

Et nytt nivå av opplevelse​

En utmerket kundeopplevelse starter med en overlegen medarbeideropplevelse. Vårt svært dyktige team av dataforskere og utviklere designer, bygger, implementerer og utfører service på løsningene du trenger for å overgå forventningene ved hvert kontaktpunkt.
Finn ut mer om digital opplevelse​
Grafisk kommunikasjon

Gjør bedriften din klar for fremtiden

Mulighetene innen utskrift er uendelige. I Ricoh hjelper vi deg med å utvikle, digitalisere, og å skape en bærekraftig forretningsfordel ved å levere løsninger for maskinvare, programvare og tjenester som gir nye forretningsmuligheter innen profesjonell utskrift.
Finn ut mer om våre løsninger​
Kontorprodukter og programvare

Den beste kvaliteten på markedet

Ricoh er velkjent for skrivere, digitale og multifunksjonsenheter av høy kvalitet. Med en rekke alternativer for hastighet, størrelse og funksjonalitet kan du velge blant de modellene og funksjonene som passer best for din arbeidsgruppe, ditt kontor eller ditt klasserom.
Se alle våre kontorprodukter og programvare
Oversikt

En allsidig service- og støtteplattform

All kundestøtten du trenger til produkter og tjenester, på ett sted. Vi gir brukerstøtte, rådgivning og løsninger for å holde virksomheten din i gang.
Support
AV technology and management
Oversikt

All informasjon på ett sted

Les våre forretningsnyheter og om nye produkter og menneskene bak, i tillegg til arrangementer vi arrangerer og deltar på.
Hold deg oppdatert
News and events from Ricoh
Selskapet

Hvem vi er, og hva vi gjør

I Ricoh gjør vi alltid vårt ytterste for å lytte til kundene våre og levere innovative løsninger, produkter og tjenester som passer til dine forretningsbehov. Vi er opptatt av å skape merverdi for tjenestene og produktene dine. Vi tilpasser oss til endringene i næringslivet.
Finn ut mer om Ricoh
Kontakt oss

Vi hører gjerne fra deg

Vårt team er tilgjengelig for å hjelpe deg uansett om du har spørsmål om priser på våre løsninger og produkter, om du trenger hjelp til å administrere kontoen din, eller om du allerede bruker våre produkter og har behov for brukerstøtte.
Ta kontakt
customer and employee engagement
Oversikt

Hjelper deg med å være i forkant

Utforsk og les om vår nyeste innsikt i hva som er viktigst i forretningsløsninger.
Les om den nyeste innsikten
Ricoh Insights - Overview

Vår forpliktelse til FNs bærekraftsmål

De 17 globale bærekraftsmålene (SDGs) (SDG – Sustainable Development Goals) ble lansert av FN i 2015 og tar for seg viktige sosiale problemer. Disse målene er en oppfordring til alle land og virksomheter om å samarbeide for å takle noen av verdens mest presserende sosiale og miljømessige problemer. Bærekraftsmålene ble vedtatt av alle FNs 193 medlemsland som del av 2030-agendaen for bærekraftig utvikling.
Our approach to sustainability - SDG Goals


Løse sosiale problemer via virksomheten

I 2014 utførte vi en omfattende vesentlighetsvurdering for å fastslå hvilke bærekraftproblemer som utgjorde risikoer og/eller muligheter for virksomheten. 

Vesentlighetsanalyse prosess

Sustainability - Our approach to sustainability - Materiality analysis


De syv prioriteringene og vår forpliktelse

1. Kreativitet: Vi vil hjelpe kundene våre å forbedre deres kreativitet ved å tilby dem digital teknologi og tjenester.

2. Forbedret livskvalitet: Vi vil utnytte teknologiene våre for å levere løsninger innen helse og utdanning, og vi vil forbedre menneskers livskvalitet med kontinuerlig støtte til samfunnsutvikling.

3. Karbonfritt samfunn: Vi vil jobbe for å oppnå nullutslipp fra egne forretningsaktiviteter ved hjelp av omfattende energisparingstiltak og bruk av fornybar energi.

4. Sirkulær økonomi: Vi vil bidra til å realisere en sirkulær økonomi ved å oppfordre til innsamling og resirkulering av brukte produkter og bruk av resirkulerte ressurser verden over.

5. Interessentengasjement: Vi vil forbedre samarbeidet med våre forretningspartnere og skape vinn-vinn-forhold til fordel for vårt selskap, forretningspartnere og samfunnet.

6. Åpen innovasjon: Vi vil fremme åpen innovasjon med universiteter, forskningsinstitutter og forretningspartnere for å skape nye verdier og løse sosiale problemer gjennom effektiv forskning og teknologisk utvikling.

7. Mangfold og inkludering: Vi er forpliktet til å skape en mangfoldig og inkluderende arbeidsplass der ansatte føler seg verdsatt på jobben.