Policy for informasjonskapsler

Ricoh bruker datainnsamlingsverktøy som f.eks. informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din når du bruker nettstedet. Du kan lære hvordan man endrer disse innstillingene og henter mer informasjon om informasjonskapsler her.

Vår bedrift

Ricoh har en rik innovasjonshistorie og er stolt oppfinner av verdens første høyhastighets kontorfaksmaskin samt teknologier som legger til rette for fleksible arbeidsmønster. Her kan du lære mer om bedriften og historien vår og hvordan du kan kontakte Ricoh-forhandlere i nærheten av deg.Empowering Digital Workplaces

Empowering Digital Workplaces

Vi hjelper bedrifter med å gi folk tilgang til informasjon på en raskere og mer praktisk måte for å forbedre kommunikasjonen, kreativiteten og resultatene. Vår blanding av styrker og egenskaper hjelper bedrifter med å effektivisere og forenkle arbeidsflyten. Gi ansatte muligheten til bruke mer tid på det de gjør best og skape arbeidsmiljøer som er fleksible og samarbeidsbaserte, effektive og stabile.


Vår virksomhet

Uansett hvor du befinner deg i verden så har vi industriekspertise og et globalt nettverk som kan hjelpe deg med å nå dine forretningsmål.

Vår virksomhet

Vår historie

Vår historie

Bli med på reisen vår gjennom nyere historie og se hvordan vi fortsetter å utvikle våre evner gjennom organisk vekst og partnerskap.


Innovasjon

Ricoh har siden starten vært drevet av en innovasjonsånd som har gitt næring til den kollektive fantasien og har fortsatt med dette ettersom arbeidsplassen utviklet seg.

Innovasjon

Nøkkelpersonell

Nøkkelpersonell

Møt noen av ansiktene bak suksessen vår.


Ricoh-kontorer

Her finner du en liste over Ricohs avdelingskontorer i Norge.

Ricoh offices