Policy for informasjonskapsler

Ricoh bruker datainnsamlingsverktøy som f.eks. informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din når du bruker nettstedet. Du kan lære hvordan man endrer disse innstillingene og henter mer informasjon om informasjonskapsler her.

Empowering Digital Workplaces

Ricoh hjelper bedrifter med å utnytte fordelene med digital teknologi for å utvikle effektive, bærekraftige og fremgangsrike arbeidsplasser. Finn ut hvordan.

Vi er alle klar over at måten vi arbeider på er i endring. Endringene skjer nå så raskt at vi hvert år ser endringer i arbeidsvaner, verktøy og tilgjengelig teknologi samt tenkesettet for hvordan organisasjoner best legger til rette for sine ansatte. En viktig del av disse endringene er digital teknologi.

Ricoh støtter i dag digitale arbeidsplasser ved hjelp av innovative teknologier og tjenester som gjør at hver enkelt ansatt kan jobbe smartere.Dynamic Workplace Intelligence

Dynamic Workplace Intelligence

Finn ut mer om hvordan Ricoh styrker digitale arbeidsplasser med vår omfattende portefølje av maskinvare-, programvare- og tjenesteløsninger – og oppdag hva vi kan tilføre bedriften din.


Ricoh Always Current Technology

Ved hjelp av RICOH Always Current Technology kan vi levere nye løsninger som oppfyller dine skiftende behov. Med RICOH Always Current Technology kan de nye funksjonene i den intelligente RICOH-enheten din utvikle seg sammen med virksomheten.

Ricoh Always Current Technology

Ricohs intelligente økosystem

 • RICOH intelligente enheter

  RICOH intelligente enheter

  Skalerbar. Sikker. Bærekraftig. Enkel. Sikre arbeidsplassen din for fremtiden med RICOH intelligente enheter.

 • RICOH Intelligent Support

  RICOH Intelligent Support

  Denne allsidige og alltid tilgjengelige brukerstøtteplattformen gjør at enheten din er mer fleksibel og pålitelig enn noensinne, og sørger for fremragende, kontinuerlig ytelse.

 • RICOH Smart Integration

  RICOH Smart Integration

  Koble multifunksjonsskriveren til eksterne skytjenester slik at du kan arbeide smartere og øke produktiviteten.