Policy for informasjonskapsler

Ricoh bruker datainnsamlingsverktøy som f.eks. informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din når du bruker nettstedet. Du kan lære hvordan man endrer disse innstillingene og henter mer informasjon om informasjonskapsler her.

Innovasjon

Innovasjon har stått i sentrum hos Ricoh helt fra tidlig skriver- og faksdesign til dagens fokus på å bringe mennesker, teknologi og prosesser sammen for å utvikle bedrifter.

Bedriftsinnovasjon

I dagens konkurranseutsatte og globale marked er vekst og fremgang avhengig av evnen til raskt å identifisere og svare på nye utfordringer og kundemuligheter. Takket være erfaringen vår fra banebrytende utskrifts-, faks- og kamerainnovasjon har vi utviklet oss over flere tiår til å bli en pålitelig partner som leverer tjenester for å hjelpe organisasjoner med å forbedre virksomhetens konkurranseevne, produktivitet og arbeidsprosesser. 

I dag gjør vi mer enn å levere førsteklasses kvalitetsutskrift- og kommunikasjonssystemer. Vi hjelper deg også i overgangen fra en tradisjonell papirbasert arbeidsprosess til en problemfri digitalisert drift. Ricoh bidrar i tillegg til å identifisere nye områder for å forbedre driftsproduktiviteten, håndtere svinn på tvers av organisasjonen og møte kravene til en stadig mer kompleks lovgivning innen industrien.

Teknologiinnovasjon

Ricoh har en stolt bakgrunn innen teknologiinnovasjon – fra verdens første banebrytende høyhastighets kontorfaksmaskin på 1970-tallet via multifunksjons digitalkopimaskinene på 1980-tallet og frem til dagens 3D-skrivere og nettskybaserte nettverksprogrammer.

Som følge av at arbeidsplassen utvikler seg, er det viktig for oss at vi leverer nye produkter for å holde tritt med utviklingen og bidra til å være en katalysator for positive endringer. Dagens avanserte kommunikasjonssystemer og innovasjoner innenfor arbeidsteknologier legger til rette for fleksible arbeidsmønstre for privatpersoner og organisasjoner i alle slags størrelser.

Vi designer produkter som fungerer på den måten folk ønsker å arbeide, med alt fra appbaserte brukergrensesnitt med berøringsskjermer på de nyeste multifunksjonsskriverne våre, til innebygget, enkel og selvstendig brukerstøtte som gjør at du kan håndtere vanlige problemer på direkten.

Vi er blant de ledende bedriftene innen industriell produktinnovasjon med lanseringen av RICOH «Advanced Direct Manufacturing Services», som produserer deler og produkter ved hjelp av 3D-utskriftsteknologi. 30 år og 200 verdensgjeldende patenter senere setter fremdeles inkjet-teknologien vår standard i markedet innen flere industrielle sektorer og nisjemarkeder.

Forskning og utvikling (FoU)

Vår teknologiinnovasjon muliggjøres takket være solid investering i forskning og utvikling. Ettersom vi lanserer nye produkter og prosesser på markedet, fortsetter vi å overvåke og evaluere våre eksisterende produkter og tjenester slik at de fremdeles er tilpasset kundenes behov.

Bærekraftighet er kjernen i vår produktutvikling – helt fra starten av utviklingsfasen – og vi sørger for at all Ricoh-teknologien utarbeides på en måte som gjør miljøpåvirkningen så liten som mulig gjennom hele produktets livssyklus.

Vi legger vekt på samarbeid innen FoU. Ved vårt Europeiske teknologisenteret utvikler vi skreddersydde løsninger for å møte kundenes krav. Vi arrangerer en årlig kundekonferanse, hvor kundene får muligheten til å se våre nyvinninger, dele sine meninger, samt påvirke produktet før det lanseres på markedet. Vi har også startet «Ricoh Developer Program™» (RiDP ™), som er et samarbeid med programvareutviklere om å skape og utvikle applikasjoner som øker verdien av Ricoh-produktene.

Relevante lenker

 • Utmerkelser

  Utmerkelser

  Vi er stolte av å fortelle mer om noen av premiene og utmerkelsene vi har fått i løpet av årene.

 • Vår virksomhet

  Vår virksomhet

  Uansett hvor du befinner deg i verden så har vi industriekspertise og et globalt nettverk som kan hjelpe deg med å nå dine forretningsmål.

 • Nøkkelpersonell

  Nøkkelpersonell

  Møt noen av ansiktene bak suksessen vår.