Policy for informasjonskapsler

Ricoh bruker datainnsamlingsverktøy som f.eks. informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din når du bruker nettstedet. Du kan lære hvordan man endrer disse innstillingene og henter mer informasjon om informasjonskapsler her.

Karriere

Å bli en del av Ricoh betyr at du trer inn i et miljø hvor nyskapende idéer og globalt lederskap innen kontorteknologiløsninger er en naturlig del av aktivitetene. Her kan du lese mer om hva det innebærer å jobbe for Ricoh samt finne karrieremuligheter i din region.

Hvorfor jobbe for Ricoh?

En inkluderende arbeidsplass

Vi respekterer mennesker som individer og verdsetter deres forskjeller. Vi er forpliktet til å skape et arbeidsmiljø som er rettferdig, fleksibelt, og fremmer personlig og faglig vekst. Vi tror at en mangfoldig arbeidsplass skaper nye ideer og et triveligere sted å jobbe.

Våre verdier

Våre grunnleggende prinsipper; love your neighbour, love your country and love your work, reflekterer virkelig hva våre mennesker streber etter og understreker alt vi foretar oss som en global organisasjon. Vi verdsetter viktigheten av en åpen og ærlig kommunikajon, fremstå med integritet, og omfavne en kultur som fremmer vekst.

Imagine. change.

Endring drives av imaginær tenking – som er forslaget for varemerket Ricoh. Imagine og Change er to ord for å beskrive måten vi jobber på og bringer verdier til våre kunder.Karrieremuligheter

Karrieremuligheter

Er du på utkikk en ny stilling? Se karrieremulighetene i din region og søk på jobb hos Ricoh. Det er for øyeblikket ingen tilgjengelige jobbmuligheter. Vennligst kom tilbake senere.