Policy for informasjonskapsler

Ricoh bruker datainnsamlingsverktøy som f.eks. informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din når du bruker nettstedet. Du kan lære hvordan man endrer disse innstillingene og henter mer informasjon om informasjonskapsler her.

Merkevare

Den største ressursen i et firma, et land, eller verden forøvrig er menneskenes fantasi. Menneskene kan forbedre måten lokalsamfunn lever og arbeider på gjennom kreativitet og samarbeid.

Merkevaren vår

Helt siden starten har Ricoh funnet inspirasjon i troen på de kreative idéers kraft. Grunnleggeren vår, Kiyoshi Ichimura, samlet et unikt team som ikke ville la seg begrense av tradisjon. De så for seg en verden hvor informasjon kunne kopieres på en nøyaktig måte og deretter distribueres med et tastetrykk – en verden hvor avgjørende forretningskunnskap var tilgjengelig over alt, hele tiden.

Ricoh gjorde denne visjonen til virkelighet gjennom en kombinasjon av teknologi, ingeniørkunst og kvalitetsproduksjon. Skrivere, kopimaskiner og faksmaskiner sto i spissen for automatisering av kontorarbeid og revolusjonerende forretningsdrift. I det siste har Elektronisk dokumentbehandling (EDOK) gjort oss til globale dokumenteksperter.

Vi samarbeider med kundene våre

I dag er Ricoh et internasjonalt selskap. Vi driver frem dyptgående partnerskap med våre kunder gjennom et utmerket servicenivå. Basert på vår tekniske ekspertise og IT-kunnskapen i din virksonhet kan du redusere kostnader, eliminere avfall og effektivisere prosesser slik at de gir konkrete fordeler for dine kunder. Det viktigste av alt er å la de ansatte tenke kreativt samt å gjøre bedriftskunnskap lett tilgjengelig for tilrettelegging av dype og varige bedriftsendringer.

Vi har operativ tilstedeværelse i 25 land i EMEA-regionen (Europa, Midt-Østen, Afrika) og sterk indirekte tilknytning til de resterende landene. Dette gjør at vi effektivt, og med stor fleksibilitet og kontroll, kan sende ekspertise for å bistå din virksomhets fremgang.

Blikket på horisonten

Ricoh ser alltid framover. Vi utvikler produkter og tjenester som er tilpasset spesifikke bransjer, markeder i fremvekst samt store og små virksomheter. Vi skaper løsninger for eksisterende systemer og prosesser som endrer dem til konkurransefortrinn. Løsningene tilpasses lokale behov og puster nytt liv inn i etablerte former for kunnskapsdeling.

Gjennom skytjenester, fjernovervåking og innovasjon gjør vi informasjon mer mobil og personlig. Forbrukerprodukter forbedrer samhandling, både gjennom prisvinnende digitale kameraer og elektroniske datalagringstjenester.

Legge til rette for en bærekraftig fremtid

Ricoh mener at forretningene, samfunnet og planeten er knyttet sterkt sammen. Vi streber etter å være et selskap de ansatte er stolte av å jobbe for og oppmuntrer til ansvarlig vekst der det er mulig. Gjennom satsingen på fremtidsrettede forretningsstrategier fremmer vi en utvikling som er lønnsom og bærekraftig hos kundene våre og internt i bedriften.

Ricoh hjelper mennesker til å dra nytte av kraften i den kollektive fantasien hver dag og over hele verden, slik at alle kan få en mer produktiv, berikende og bærekraftig livskvalitet.