Policy for informasjonskapsler

Ricoh bruker datainnsamlingsverktøy som f.eks. informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din når du bruker nettstedet. Du kan lære hvordan man endrer disse innstillingene og henter mer informasjon om informasjonskapsler her.

IBM og Ricoh kombinerer det de kan best for å utvikle verdens smarteste tavle

Ricoh og IBM samarbeider for å utvikle en ny interaktiv tavle som vil forvandle hvordan vi samhandler på møterommet. Med IBMs avanserte kognitive Watson-teknologi og talegjenkjenning blir vår brukervennlige, interaktive tavle omgjort til en aktiv deltaker i møter. Den reagerer på talekommandoer, skriver ned notater og oppgavelister, og kan til og med oversette til andre språk

Ricoh og IBM holder på å utvikle en ny innovativ løsning for å hjelpe ansatte med å administrere saklister, dele idéer visuelt og kommunisere på tvers av grenser.

Er det flere grunner til å bruke en kognitiv tavle?

  • Ny teknologi legger til rette for fjernarbeid på en måte som eliminerer fordelene med møter ansikt til ansikt. 
  • Bedrifter taper både tid og penger på ineffektive eller unødvendige møter*
  • Ledelsen tilbringer nesten 50 % av tiden i møter*
  • Omtrent 34 % av tiden vi tilbringer i møter gir ingen merverdi*
  • Bedrifter sliter med å kapitalisere på ny kunnskap
  • Selv om man skriver notater og oppgavelister, så går nesten 90 % av all informasjon tapt så snart møtet er over*
  • Store mengder kunnskap går tapt når medarbeidere går av med pensjon eller forlater bedriften

IBM installerer nå mer enn 80 av Ricohs interaktive tavler på Watson IoT sitt nye globale hovedkontor i München, Tyskland. Dette vil gjøre det mulig for IBMs produktutviklingsteam i München å holde produktmøter med kolleger, partnere og kunder som befinner seg i land som Japan, Brasil og USA, og alle vil kunne se notatene på sitt eget språk.

Dette er et viktig første skritt mot mer produktive møter. Watsons evne til å lære vil gi muligheten for flere komplekse, smarte støttefunksjoner for møter i fremtiden.

*Kilde: «IBM Internet of Things»-bloggen