HJemTilbake til menyen
Oversikt

Leading Change at Work

Teknologien endrer måten vi jobber på. I Ricoh sørger vi for at endring blir noe positivt for dine ansatte og for virksomheten. Vi veileder deg hele veien på reisen slik at overgangen til en heldigital arbeidsplass blir så sømløs som mulig.
Finn ut mer om våre løsninger
seamless digital workspace experience
Digital arbeidsplass

Tilgang overalt

Hybride eller eksterne kontoroppsett former fremtiden vår. Vi har en helhetlig tilnærming til design, integrering og støtte av dine digitale arbeidsområder for å fremme engasjement hos de ansatte og hjelpe deg med å prestere på et høyere nivå.
Finn ut mer om digital arbeidsplass
Administrasjon av forretningsprosesser

Synkronisert for suksess

Manuelle oppgaver trenger ikke lenger legge begrensninger på de ansatte. Vi optimaliserer forretningsprosessene slik at de ansatte kan prestere mer – vi leverer teknologien, fagkunnskapen og støtten som effektiviserer og forenkler prosessene i hele organisasjonen.
Finn ut mer om våre løsninger
Sky og infrastruktur

Sky

For å få full nytte av sky er det nødvendig å ha et godt veikart og team til å implementere det. Vi tilbyr skyløsninger og fagkompetanse som gjør forretningsdriften smidigere, mer kostnadseffektiv og sikker, samtidig som vi skaper neste generasjons innovasjon.
Se alle våre løsninger for sky og infrastruktur
Cybersikkerhet

Ikke mer risikofylt virksomhet

Nett-tilkoblede enheter medfører økt sårbarhet for cyberangrep. Vi hjelper deg med å jobbe offensivt mot cyberkriminalitet ved hjelp av intelligente sikkerhetsløsninger og -tjenester som er tilpasset dine forretningsprosesser.
Se alle våre løsninger for cybersikkerhet
Digital Opplevelse

Et nytt nivå av opplevelse​

En utmerket kundeopplevelse starter med en overlegen medarbeideropplevelse. Vårt svært dyktige team av dataforskere og utviklere designer, bygger, implementerer og utfører service på løsningene du trenger for å overgå forventningene ved hvert kontaktpunkt.
Finn ut mer om digital opplevelse​
Grafisk kommunikasjon

Gjør bedriften din klar for fremtiden

Mulighetene innen utskrift er uendelige. I Ricoh hjelper vi deg med å utvikle, digitalisere, og å skape en bærekraftig forretningsfordel ved å levere løsninger for maskinvare, programvare og tjenester som gir nye forretningsmuligheter innen profesjonell utskrift.
Finn ut mer om våre løsninger​
Kontorprodukter og programvare

Den beste kvaliteten på markedet

Ricoh er velkjent for skrivere, digitale og multifunksjonsenheter av høy kvalitet. Med en rekke alternativer for hastighet, størrelse og funksjonalitet kan du velge blant de modellene og funksjonene som passer best for din arbeidsgruppe, ditt kontor eller ditt klasserom.
Se alle våre kontorprodukter og programvare
Oversikt

En allsidig service- og støtteplattform

All kundestøtten du trenger til produkter og tjenester, på ett sted. Vi gir brukerstøtte, rådgivning og løsninger for å holde virksomheten din i gang.
Support
AV technology and management
Oversikt

All informasjon på ett sted

Les våre forretningsnyheter og om nye produkter og menneskene bak, i tillegg til arrangementer vi arrangerer og deltar på.
Hold deg oppdatert
News and events from Ricoh
Selskapet

Hvem vi er, og hva vi gjør

I Ricoh gjør vi alltid vårt ytterste for å lytte til kundene våre og levere innovative løsninger, produkter og tjenester som passer til dine forretningsbehov. Vi er opptatt av å skape merverdi for tjenestene og produktene dine. Vi tilpasser oss til endringene i næringslivet.
Finn ut mer om Ricoh
Kontakt oss

Vi hører gjerne fra deg

Vårt team er tilgjengelig for å hjelpe deg uansett om du har spørsmål om priser på våre løsninger og produkter, om du trenger hjelp til å administrere kontoen din, eller om du allerede bruker våre produkter og har behov for brukerstøtte.
Ta kontakt
customer and employee engagement
Oversikt

Hjelper deg med å være i forkant

Utforsk og les om vår nyeste innsikt i hva som er viktigst i forretningsløsninger.
Les om den nyeste innsikten
Ricoh Insights - Overview

Ricoh og golf

«Ricoh Women's British Open» er en av de fem Major-turneringene for kvinner innen golf, og én av de to turneringene som spilles utenfor USAs grenser. Turneringen er historisk, og kan skilte med deltakelse fra de beste kvinnelige golfspillerne i verden.

I 2016 feiret «Ricoh Women's British Open» 40-årsjubileum, og Ricoh gikk inn i sitt 10. år som sponsor. Årets turnering ble arrangert ved Woburn Golf Club i nærheten av Milton Keynes i Buckinghamshire, og Ariya Jutunugarn fra Thailand tok sin første seier i Majorturneringen og sin fjerde seier i 2016, noe som plasserte henne som nummer 2 i Rolex World-rankingen.

Foran øynene på et rekordstort publikum slo Ariya både Mirim Lee fra Korea, som satte banerekord med 62 slag på torsdag, så vel som tidligere «Ricoh Women's British Open»-vinnere som Mo Martin og Stacey Lewis. Ariya kunne løfte det gjeve trofeet med en score på 16 slag under par. Woburn har arrangert «Women's British Open» ni ganger siden 1984, og dette er første gang mesterskapet avholdes her siden 1999. 2016-mesterskapet ble organisert på Marquess-banen for første gang. Tidligere vinnere i den berømte parken er Karrie Webb, Helen Alfredsson og Liselotte Neumann.

Charley Hull – Ricoh merkevareambassadør

I Ricoh har vi alltid hatt troen på å støtte fremtidens stjerner – i dag. Som sådan er Ricoh utrolig stolte av å støtte Charley Hull. Til tross for at hun bare 20 år gammel, har Charley allerede hatt betydelig suksess i Tour-en, vunnet priser i Marokko og blitt den yngste vinneren noensinne i Solheim Cup (2013).

I 2016 fikk hun den beste plasseringen sin i en Major-turnering da hun ble finalist i ANA Inspiration-mesterskapet.

Vi tenker på morgendagen hver dag

I 2011 lanserte Ricoh sitt innovative og prisbelønte program «Sustainability Optimisation» på «Ricoh Women’s British Open».

Ricoh-programmet «Green Initiative For Tomorrow» (GIFT) fortsetter å fokusere på kollektiv fantasi og handlinger fra spillere, tilskuere og fans ved å oppmuntre dem til å endre de daglige rutinene sine. Resultatet er redusert karbonutslipp og en mer bærekraftig fremtid for alle.


Ricoh tennis sponsorships

Tennis

«ATP World Tour» tilbyr noe av det aller beste innen tennis. Finn ut mer om turneringene som Ricoh støtter i år.