Policy for informasjonskapsler

Ricoh bruker datainnsamlingsverktøy som f.eks. informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din når du bruker nettstedet. Du kan lære hvordan man endrer disse innstillingene og henter mer informasjon om informasjonskapsler her.

Ricoh og golf

«Ricoh Women's British Open» er en av de fem Major-turneringene for kvinner innen golf, og én av de to turneringene som spilles utenfor USAs grenser. Turneringen er historisk, og kan skilte med deltakelse fra de beste kvinnelige golfspillerne i verden.

I 2016 feiret «Ricoh Women's British Open» 40-årsjubileum, og Ricoh gikk inn i sitt 10. år som sponsor. Årets turnering ble arrangert ved Woburn Golf Club i nærheten av Milton Keynes i Buckinghamshire, og Ariya Jutunugarn fra Thailand tok sin første seier i Majorturneringen og sin fjerde seier i 2016, noe som plasserte henne som nummer 2 i Rolex World-rankingen.

Foran øynene på et rekordstort publikum slo Ariya både Mirim Lee fra Korea, som satte banerekord med 62 slag på torsdag, så vel som tidligere «Ricoh Women's British Open»-vinnere som Mo Martin og Stacey Lewis. Ariya kunne løfte det gjeve trofeet med en score på 16 slag under par. Woburn har arrangert «Women's British Open» ni ganger siden 1984, og dette er første gang mesterskapet avholdes her siden 1999. 2016-mesterskapet ble organisert på Marquess-banen for første gang. Tidligere vinnere i den berømte parken er Karrie Webb, Helen Alfredsson og Liselotte Neumann.

Charley Hull – Ricoh merkevareambassadør

I Ricoh har vi alltid hatt troen på å støtte fremtidens stjerner – i dag. Som sådan er Ricoh utrolig stolte av å støtte Charley Hull. Til tross for at hun bare 20 år gammel, har Charley allerede hatt betydelig suksess i Tour-en, vunnet priser i Marokko og blitt den yngste vinneren noensinne i Solheim Cup (2013).

I 2016 fikk hun den beste plasseringen sin i en Major-turnering da hun ble finalist i ANA Inspiration-mesterskapet.

Vi tenker på morgendagen hver dag

I 2011 lanserte Ricoh sitt innovative og prisbelønte program «Sustainability Optimisation» på «Ricoh Women’s British Open».

Ricoh-programmet «Green Initiative For Tomorrow» (GIFT) fortsetter å fokusere på kollektiv fantasi og handlinger fra spillere, tilskuere og fans ved å oppmuntre dem til å endre de daglige rutinene sine. Resultatet er redusert karbonutslipp og en mer bærekraftig fremtid for alle.


Ricoh tennis sponsorships

Tennis

«ATP World Tour» tilbyr noe av det aller beste innen tennis. Finn ut mer om turneringene som Ricoh støtter i år.