Policy for informasjonskapsler

Ricoh bruker datainnsamlingsverktøy som f.eks. informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din når du bruker nettstedet. Du kan lære hvordan man endrer disse innstillingene og henter mer informasjon om informasjonskapsler her.

Forretningstjenester

Ricoh tilbyr en rekke profesjonelle tjenester og løsninger for å hjelpe din organisasjon utmerke seg i et konkurranseutsatt marked. Enten om du er en oppstartsbedrift med et ønske om å sette opp din første IT-infrastruktur eller et globalt foretak som ønsker å effektivisere dokumentarbeidsflytprosesser på tvers av flere geografiske områder, er vi her for å hjelpe.

Finn tjenesten som passer for dine behov

Bruk nedtrekksmenyen nedenfor for å utforske hva Ricoh kan gjøre for din organisasjon.

Finn en tjeneste for din….


Alle Tjenester

La Ricoh hjelpe deg med å optimalisere, rasjonalisere og revolusjonere måten du gjør forretninger på med våre skreddersydde profesjonelle tjenester.

Vis alle

Business Services

alt text

Vår tilnærming

Ricoh følger en utprøvd og skalerbar prosess i fem faser når vi leverer tjenester. Les mer om hvordan vi endrer bedrifter her.

 • Modell for tjenesteleveranse
 • Samarbeid
 • Prosjektledelse
 • Tjenesteleveranse

Case Studies

 • Hopwood Hall College

  Hopwood Hall College

  Ricoh implementerer et virtuelt læremiljø som legger til rette for dynamisk informasjonstilgang og samarbeid.

 • USP & QUIRON Hospital Group

  USP & QUIRON Hospital Group

  Ricohs eRecord Connect hjelper en sykehusgruppe med å forbedre sin pasientbehandling gjennom en omstilling fra papirbaserte prosesser.

 • Dalkia

  Dalkia

  Ricohs skreddersydde i-Invoice-tjeneste bidrar til at Dalkia kan eliminere tidkrevende manuelle prosesser, og dermed spare 200 000 euro i året.


Finner du ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss slik at vi kan hjelpe deg.

Kontakt oss